Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım inşallah dediğin gibi bu hafta bol bol hamiş haberleri alırız. Sana iyi tatiller ve iyi yolculuklar.
İnşallah testin de olumlu sonuçlanır, tatil sonrasında bize sonucu söylemeyi unutma..
Ben yine girerim canim siteye yarin söylerim. Kalabaliktan yazamazsam diye onceden okumak istedim canim .insallah hepimiz birbirimize guzel haberler verirriz

günaydın arkadaşlar için duamı aldım allah kabul etsin

sözüm olsun arkadaşım öğle namazında en geç ikindi de duamda olacaksın Rabbim çok aratmadan acıtmadan nasip etsin sana da.. sen de bizlere dua et hayırla sağlıkla kucağımıza alıp hayırla sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize.

Allah razı olsun canım benim

Benimki sebepsiz olmuyo buda beni çok üzüyor.
İnşallah dualarınızla benimde mucizemi gönderir Rabbim.

Rabbim senin ve tüm hamilelerin bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah AMİNNNN

Bende carsamba kan testi yapacagim insallah güzel sonuclar alırız herhangi bi degisiklik hissediyormusun suan

Bende carsamba kan testi yapacagim insallah güzel sonuclar alırız herhangi bi degisiklik hissediyormusun suan
Insallahhh. Adet beklentisinden bir farki sadece goguslerdeki degisiklik canim bilmiyorum.ama adet sancim geliyor ara ara . .sende varmi degsiklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…