Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==>@FIRDEVSCANSU
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....250
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21
........ ............200

6=TUBATESBİH......................200
7=Elifahsen02.................... ..300
8=DEBORAH26.......................200

9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84
........................200

14=DAMLA2015.........................200
15=ARZM61...............................
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM................
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU
...............200

20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00
................150

22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90
.....................200

24= IRMAK10...............................300
25=RUKALL ..................................200
26=ENFAL97..................................250
27=Embie..................................150
28=UMUTTTTT.............................250
29=TSEFEM28............................300
30=MAJESTELERİ........................200
31=KİMYAGER1508....................250

KALAN.......................450

**listemiz kapalıdır**

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ

Anladim canim bende de ciddi bir sorun yok ama 2 kez kullandım olmadı klomeni bu 3. Kez kullanışım 4 gün kaldı adete bakalım ne olacak

Ay insallah doktorun dediği gibi olurda hamis kalırsın çok sevindim senin adına dualarla insallah minigin gelecek bizde senin yanindayiz kimin kime duasi kabul olur bilinmez ben arkadaslarimdan dua istiyorum sagolsunlar okuyorlar ve tum isteyrnlere bagisliyorum biliyorsun rabbimizin mucizeleri var ben buna inanıyorum allahım kabul etsin insallah

Ay inşallah olmaz ben şaşırdım napcamı şimdi yumurtam kaldımı yoksa tekrar mı yumurtlucam tekrar ne zaman adet olcam yada olcam mı bu ay boşa mı gitti bir sürü soru var aklımda af Allahım af
Valla Canım çok karışık bi durum gerçekten
İnşallah bidaha böyle bir şey yaşamazsın yumurtlama günlerin boşa gitmez

Canım o konu hakkında bilgim yokta.. Rahim filmi sonrasımı doktor bu teşhisi koydu. Ameliyat dedi. Yoksa başka bi şekildemi öğrendi
Gunaydin canim ben daha önce hem kendi doktoruma hem de başka bir tüp bebek merkezine gitmistim bisey söylenmemişti. Sonra bu gittiğim doktoru çok arastirdim. Hem rahim filmine bakti hem 4 boyutlu ultrasyonla rahmime bakti söyledi. Hatta bana ve eşime de gösterdi. Birde normal rahmin olmasi gereken seklini gosterdi zaten oradaki farki gorebildik.

Selam arkadaşlar. Yılların verdiği tecrübeyle çok da doktor tanıdım. Şunu söyleyim: kısırlık tedavisi ayrı bir alan. Her kadın doğumcu anlamıyor. Hatta abartmıyorum benim kadar bilgisi olmayan bile vardı. Doğum yaptırmak üzerine tecrübeliyse, gitmeyin o doktora. Vakit kaybı. 100 hastasının 90 ı gebelik takibi için geliyorsa o doktor doğum veya gebe takibi doktorudur. Doğum yaptırmak da kolay değil tabii..
İlk defa gidiyorsanız bir doktora 1-2 yıl deneyip olmadıysa. Size yapması gereken testler var. Size ultrasonda bakıp 3-6 ay oyalama hakkı yok.

Neler yapar gerçekten işinde ciddi bir doktor:
1- hormon tahlili yapmalı. Yapanlar da tahlili doğru okuyamıyorlar.Bildiklerimi söyleyim:
Lh hormonu fsh dan yüksek çıkarsa polikistik over vardır.
prolaktin hormonu 22 sınır kabul edlir ama geceleri bu hormon 2 katına kadar artabildiği için 16 ve üzerine dikkat edip meme ucu iyice sıkılmalı.(eğer sıvı çıkıyorsa) prolaktin ilacı kullanılmalı.
fsh hormonu 8 üzeri ise yumurta rezervi sıkıntılıdır (her ay farklı sonuç alınabilir. 3-4 ay yüksek çıkıyorsa hemen aşılama ve tüp bebeğe geçilmeli.)
bir de benim pek bilgim yok ama tiroid bezlerini ilgilendiren tsh hormonu var. Belirtilen değer aralığının altında olması da üstünde olması da sıkıntı.
2- rahim ilmi. Çektirdikten sonra uzman bir kişi yorumlamalı. Röntgen filmindeki ayrıntıları her doktor göremez.
Ayrıca rahim ile ilgili röntgende görülmeyen şeyler elle muayenede çıkabilir. Eski doktorlar elle rahim ağzından muayene yapıp sıkıntıları anlayabilirlerdi. Şimdi elle muayene yapan biri var mı acaba. Rahim düşüklüğü, rahim tutukluğu, rahim tersliği tabirlerini duymuşsunuzdur. Bunlar vajinal ultrasonda görünmüyor. Ebelik yapmış kadınlar ya da çok tecrübeli doktorlar bu işten anlıyor.
3- mutlaka erkek faktörü önemli. Bizde kadın koşa koşa doktora gidip 2-3 yıl tedavi olmaya çalışırken 2 yıl sonra erkekten sperm testi istenebiliyor. Erkekte sıkıntı varsa uzman bir ürologtan tavsiye alınmalıdır.
4- Rahim ağzı yaraları ve mantar varsa tedavisi yapılmalıdır.

hayırlı gunler arkadaslar benım duam bıtmıs allah razı olsun herkesten ve rabbım her kesın gonlune gore versın ınsallah.bu arada ben uzun sure gıremedım sehırdısındaydım arada gırıp takıp edıyordum ama benım telefondan mesaj yazılmıyor o yuzden yazadım ama valla cok ozledım sızlerı ve bıde benım adetıme 2 gun kaldı bakalım artık hayırlısı ınsallah

Anladim canim bende de ciddi bir sorun yok ama 2 kez kullandım olmadı klomeni bu 3. Kez kullanışım 4 gün kaldı adete bakalım ne olacak
inşallah güzel şeyler olur canım...bende 5 gün gecikmeyle adet oldum son kez klomen kullanacağım bu 3. olacak inşallah tutarda iğneye gerek kalmaz hepimizin hakkında hayırlısı olsun

İnsallah hamissindir canım benim insallah guzel haberini aliriz hayirlisiyla insallah

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==>@FIRDEVSCANSU
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....250
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21
........ ............200

6=TUBATESBİH......................200
7=Elifahsen02.................... ..300
8=DEBORAH26.......................200

9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84
........................200

14=DAMLA2015.........................200
15=ARZM61...............................
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU
...............200

20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00
................150

22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90
.....................200

24= IRMAK10...............................300
25=RUKALL ..................................200
26=ENFAL97..................................250
27=Embie..................................150
28=UMUTTTTT.............................250
29=TSEFEM28............................300
30=MAJESTELERİ........................200
31=KİMYAGER1508....................250

KALAN.......................200

**listemiz kapalıdır**

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…