Anladim canim bende de ciddi bir sorun yok ama 2 kez kullandım olmadı klomeni bu 3. Kez kullanışım 4 gün kaldı adete bakalım ne olacakklomen en basitiymiş çok fazla zararı yokmuş iğne ise aşılamada ve tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş çok daha etkili ve zararıda varmış ben hamile kalmıştım ama gerçekten vücudum acayip hassaslaşmıştı şimdiki doktorum böyle söyledi senin çok önemli bi sorunun yok dedi klomenle kalırsın dedi bidaha deneyelim dedi güveniyorum bakalım bu ayda deneyeceğim olmadı iğneye geçiş yapacağım
Ay insallah doktorun dediği gibi olurda hamis kalırsın çok sevindim senin adına dualarla insallah minigin gelecek bizde senin yanindayiz kimin kime duasi kabul olur bilinmez ben arkadaslarimdan dua istiyorum sagolsunlar okuyorlar ve tum isteyrnlere bagisliyorum biliyorsun rabbimizin mucizeleri var ben buna inanıyorum allahım kabul etsin insallahselam kızlar ben h.sonu görümcemin nişanı vardı onun için hiç giremedim. bu arada bugün tüp bebek merkezine gittim. ramazan sonra tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik eşimle. Doktor tüm tahlillerime hsg filmine falan baktı. sonra muayene etti. rahmimde şekil bozukluğu varmış. histeroskopi yapıp düzeltmemiz lazım dedi. tüp bebek yapamam zaten tutmaz bu halde dedi. histeroskopiden sonra da en fazla 6 ay süre veriyorum. bu süre de kendiliğinden hamile kalırsın çok büyük ihtimal dedi. inanın çok rahatladım. çünkü gittiğim bütün doktorlar bişey yok bişey yok diyip duruyordu. demekki bişey varmış ve ortaya çıktı çok şükür
bu arada histeroskopi sonrası kendiliğinden hamile kalınması ile ilgili bi bilginiz var mı?
Adet söktürücü ile nasıl adet olmadın ki hala. Doktora gidecekmisincanım adet görmek için adet söktürücü bu ilaç.. ama olmadım baksana
Valla Canım çok karışık bi durum gerçektenAy inşallah olmaz ben şaşırdım napcamı şimdi yumurtam kaldımı yoksa tekrar mı yumurtlucam tekrar ne zaman adet olcam yada olcam mı bu ay boşa mı gitti bir sürü soru var aklımda af Allahım af
Allah kabul etsin canımBana kadar herkesi okudum diğerlerini de yarın bitircem☺
Gunaydin canim ben daha önce hem kendi doktoruma hem de başka bir tüp bebek merkezine gitmistim bisey söylenmemişti. Sonra bu gittiğim doktoru çok arastirdim. Hem rahim filmine bakti hem 4 boyutlu ultrasyonla rahmime bakti söyledi. Hatta bana ve eşime de gösterdi. Birde normal rahmin olmasi gereken seklini gosterdi zaten oradaki farki gorebildik.Canım o konu hakkında bilgim yokta.. Rahim filmi sonrasımı doktor bu teşhisi koydu. Ameliyat dedi. Yoksa başka bi şekildemi öğrendi
olmadım valla, arıcam birazdan dr uAdet söktürücü ile nasıl adet olmadın ki hala. Doktora gidecekmisin
zor iş vallahi canım. haklarınızı helal edin.Olsun arkadaşım hepimizin kafası dumanlı,farkettikten sonr sıkıntı yok.Bende liste takibini doğru yapabilirmiyim diye endişeleniyorum.
inşallah güzel şeyler olur canım...bende 5 gün gecikmeyle adet oldum son kez klomen kullanacağım bu 3. olacak inşallah tutarda iğneye gerek kalmaz hepimizin hakkında hayırlısı olsunAnladim canim bende de ciddi bir sorun yok ama 2 kez kullandım olmadı klomeni bu 3. Kez kullanışım 4 gün kaldı adete bakalım ne olacak
İnsallah hamissindir canım benim insallah guzel haberini aliriz hayirlisiyla insallahhayırlı gunler arkadaslar benım duam bıtmıs allah razı olsun herkesten ve rabbım her kesın gonlune gore versın ınsallah.bu arada ben uzun sure gıremedım sehırdısındaydım arada gırıp takıp edıyordum ama benım telefondan mesaj yazılmıyor o yuzden yazadım ama valla cok ozledım sızlerı ve bıde benım adetıme 2 gun kaldı bakalım artık hayırlısı ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?