- 20 Haziran 2012
- 4.910
- 4.182
- 448
Akinti basladiktan 24-36 saat sonra catliyor diye biliyorum canim akintin ne zaman basladi bugun basladiysa catlamamisdir daha ama yumurtlama donemine girmis bulunutorsun iyi degerlendirKizlar bugün 12/ gunum adetin yoğun şeffaf akinti geldi sizce catlamismidir sabah erkenden geldi akintiyogun sekilde aksama kadar kacirirmiyim catladiysa ?fikri olan varmi yardim lutfen
Canısı Allah kabul etsin kaç okudun söylede biz de bilelim :)kendim için okudum Allahım kabul eylesin
doğru diyorsun kendi okuduğumu yazmamışımCanısı Allah kabul etsin kaç okudun söylede biz de bilelim :)
Takvime gore dun basladi yum. Gunleri ve busabah yogun akinti oldu yani bugun degerlendireyim ozaman diyosun asil 14 gun sayarsak prsembeye denk geliyor benim erken catlama oldu sanirim gecen aylarda az az olur cogalir biterdi budefa yogun gelmis ve suan az az devam ediyor kacirmak istemiyorum dun iliski olmadi bugun mutlaka olsun ozaman :)Akinti basladiktan 24-36 saat sonra catliyor diye biliyorum canim akintin ne zaman basladi bugun basladiysa catlamamisdir daha ama yumurtlama donemine girmis bulunutorsun iyi degerlendir
Bence bugun ve yarini degerlendir belki 24 belki 36 saat artik hangisi denk gelirse sen bos gecirmeTakvime gore dun basladi yum. Gunleri ve busabah yogun akinti oldu yani bugun degerlendireyim ozaman diyosun asil 14 gun sayarsak prsembeye denk geliyor benim erken catlama oldu sanirim gecen aylarda az az olur cogalir biterdi budefa yogun gelmis ve suan az az devam ediyor kacirmak istemiyorum dun iliski olmadi bugun mutlaka olsun ozaman :)
İnsallah canim benim insallah buay dualarla gecti insallah hayirlisi olsun gelsin minigim bir suru kisiden dua aldik onun inanciyla umut ediyorum hayirlisi allahtanBence bugun ve yarini degerlendir belki 24 belki 36 saat artik hangisi denk gelirse sen bos gecirme. İnsaallah tutar bu ay hadi bakalim guzel haberlerini duyariz insaallah
Bu ay herkesin adeti erken geliyo yabenimde adetim geldi.. hemde 5 gun erken.. bu aydan hic umudum yoktu ama genede insan acaba mi diye sormadan edemiyor. hayirlisi Allahtan ...
Canım ben bu ay klomen kullandım ama dediğin gibi kanama yaşamadımKızlar klomen kullandıktan bir sonraki ayda ara kanama gören varmıbenim başına geldi tamda yumurtlama günümdü değerlendiremedim kanama bittikten sonra yumurta kalırmı acaba
İnşallah canım bu duanın üzerine güzel haberler verirsin bizlere inşallahsıra bana gelmiş, .çok mutlu oldum :))))) Rabbim dualarımızı kabul etsin.. yüzlerimizi güldürsün..
hayırlı , sağlıklı, ahlaklı, vicdanlı evlatlar nasip etsin.. tek batında ikiz bebiş nasip etsin :)
İğne tedavisinemi başlanacak canımSağolun kızlar beklemiyordum zaten olsaydı süpriz olurdu hayırlısı biran önce adet olup tedaviye başlamak istiyorum yarın çağırdı doktor bakalım ne diyecek
yok canım bu ayda klomen tedavisi görücem olmazsa iğneye geçmek istiyorum doktorum istemiyo zararlı diye ama ben daha klomen kullanmak istemiyorum daha önceden iğneyle hamile kalmıştımİğne tedavisinemi başlanacak canım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın tedaviden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?