Ayy masallah gozunaydin canim insallah yukselir degerin hic stres yapma benimde ilkten dusuktu bak simdi pit pit atiyo kalbi Rabbime binlerce kez şükürler olsun.kac cikti degerin canim? Beslenmen dikkat et sigara iciosan birak hemen.Haslanmis yumurta badem ceviz fındık ye saglikli beslen...Allahin izniyle bebegin seninledua kardeşlerim merhaba
bende cumartesi hamile olduğum haberini aldım szilerlerde paylaşmak istedim.Sizlerin duasının çok etkili olduğuna inanıyorum.Şu an değerim çok düşük,umarım yükselir.Cumartesi tekrar test yapılacak.Mutluluk şaşkınlık ve korku hepsini bir arada yaşıorum.Darısı en en kısa zamanda sizlerin başına inşallah hepinizden güzel haber almak dileği ile
Aaaa ceren ne güzel haber bu.
Bazen geçmiş dua turlarına bakıyorum
Bizim kızlar ne durumda diyorum
Merak ediyorum böyle gelip haber verdiğinizde umut oluyorsunuz bize.
Listeden ayrılanlara hep söylüyorum Hamile haberinizi paylaşın isminizi not alıyorum ilk sayfadaki listeye diye..
Rabbim keseyide görmeyi nasip etsin herşey güzel olur inşallah darısı bizeeee
Gttim yasemincm bu ay olumsz olmasi daha dogrusu ilk defa yumurtanin olusup catlamasi sonucu tutmayisindan moralim yerle birdi..doktorada artk istemeye istemeye gttim doktor bakti iste napalm dedi bende bilmiyorm dedim sana tavsiyem biraz moralini topla az braz kafani dagit snra tedaviye devam edelm dedi zatn bu moralle devam etsek cok pozitif bi sonuc alacagimizi düsünmüyorm dedi bnde iyi olr ramazandan snra görüselm dedm..agustos gibi tekrar gidicm cok bunaldm yoruldm..kendmi tükenms gibi hssediyorm
askiminaskiyim canm snin adinada cok sevindm Allah anali babali büyütsn bizlerede hayrlisiysa nasip etsn..
@zahidem70 canm sanada Allah sabir versn cok üzüldm snin adinada
Adimin etiketlenmis oldugunu görünce foruma bi geldm bi güzel bi kötü haber aldminsallah diger hatunlar iyilerdr :) hepinizi cok öpüyorum
Aminnnnnn canım AminnnnnnSağol canım benim Allah razı olsun.Bende zaten sizlere umut olsun diye paylaştım burada ümidinizi kırmayın diye benim için erken biraz evet ama yinede sizlere bildirmek istedim.Çünkü ben çok seviniyordum bu listede hamile haberi alınca biliyorum sizlerde öylesiniz.Birbirimizi en iyi biz anlıyouz çünkü.İnşallah ve inşallah darısı tüm arkadaşlarımın başına Rabbim tez zamnda sizlerede nasip etsin bu duyguyu banada keseyi görmeyi :)
Canım bişey kullandın mı bu ay klomen falan yada yumurta takibi yaptırdınmı
Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider bu listede ismin yok öncekilerdeydin galiba Allah tamamına erdirsin inşallahdua kardeşlerim merhaba
bende cumartesi hamile olduğum haberini aldım szilerlerde paylaşmak istedim.Sizlerin duasının çok etkili olduğuna inanıyorum.Şu an değerim çok düşük,umarım yükselir.Cumartesi tekrar test yapılacak.Mutluluk şaşkınlık ve korku hepsini bir arada yaşıorum.Darısı en en kısa zamanda sizlerin başına inşallah hepinizden güzel haber almak dileği ile
Ayy masallah gozunaydin canim insallah yukselir degerin hic stres yapma benimde ilkten dusuktu bak simdi pit pit atiyo kalbi Rabbime binlerce kez şükürler olsun.kac cikti degerin canim? Beslenmen dikkat et sigara iciosan birak hemen.Haslanmis yumurta badem ceviz fındık ye saglikli beslen...Allahin izniyle bebegin seninle
Evet canım hatırladım pkolu olduğunu.kullandım canım malum bendene pko var biliyorsundur.Çatlatma iğnesi ile oldu bu 3.iğnemdi çok şükür 15.günü pozitif gördüm
Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider bu listede ismin yok öncekilerdeydin galiba Allah tamamına erdirsin inşallah
Evet canım hatırladım pkolu olduğunu.
Rabbim yeterki versin pko falan hiç önemi yok
Bak ben pkolu değilim ama olmuyo işte.
Bende bu ay klomen kullandım canım ama çatlatma iğnesi vermedi doktor ya gerek yok dedi.
Canım inşallah değerin yükselir ama stres yapma bak hamilesin hamilesin hamilesinnn
Canım belirti yaşadın mı hiç. Anlayabildinmi hamile olduğunu değişik bir belirti falan oldumuAmin çok teşekkür ederim .Evet önceden listedeydim biraz kafam dağılsın diye çıkmıştım.Darısı başınıza inşallah tüm isteyenlerin
Olur canım ama yeni listede baştan başlayarak mı okusakKizlar ne dersiniz bilmem ama bi fikrim var...Okudugumuz duanın yanısıra tovbe istiğfar okusak diyorum.Belki çoğunuz bununla ilgili hadis okumustur.
Toplam 1000 tane tovbe istigfari yine ayni sekilde boluserek okusak..ne dersiniz?
Adetten 5 gun once yaptirmissin canim dusuk çıkması normal bence.Ben adet 1hafta gecince 136 cikmisti.Insallah yukseliyodur degerin canim dua et bolbol stres yapmaİnşallah Çok sağol canım Allah razı olsun.Değerim cumartesi 22.01 çıktı ama adet günüm yarın dr um bu cumartesi tekrarla dedi bakalım inşallah yükselmiş olur.
İnşallah canım inşallah bende pozitif görürüm ya.İnşallah sende hayırlı sonuç alırsın canım benim inşallah.Elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim hepimiz için
Onu yazmayi unutmusum evet tabi yeni listede okuyalim simdi karisirOlur canım ama yeni listede baştan başlayarak mı okusak
cok teşekkr ederim canım.. hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. ben inanamıyorum biliyor musuncanım çok sevindim gözün aydın.Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
İnşallah canım inşallah bende pozitif görürüm ya.
Zaman geçtikçe usanıyorum artık
Canım belirti yaşadın mı hiç. Anlayabildinmi hamile olduğunu değişik bir belirti falan oldumu
Adetten 5 gun once yaptirmissin canim dusuk çıkması normal bence.Ben adet 1hafta gecince 136 cikmisti.Insallah yukseliyodur degerin canim dua et bolbol stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?