Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Aynen benim eşimde çok umutlu ama ben umutsuzluğa düşüyorum hemen.
Yok canım benim yumurtam kendiliğinden büyüyor ve çatlıyor ama olmuyor işte.
Dua ediyorum bol bol hepimize
Yasemin ya yumurtanın kendinden çatladığını nerden biliyosunuz, bende femara diye bi ilaç kullanıyorum ama çatlatmak için iğne vermedi dr um. ilk ay 13. gün gittim 18 mm.olmuş dedi iğne sordum gerek yok dedi.2. ay konferanstaydı takip için 13. gün gidemedim.bu 3. ayım ilacımı 5 gün kullandım yine 13. günü gidicem.Gidip gidip geliyorum sanki boş boş, çatlayıp çatlamadığını anlıyolrdır dimi?

Olur canım kimin kitabı bu

Canım kasıklarımda ağrı oluyor şeffaf uzayan akıntıdan sonra ordan anlıyorum ben çatladığını hissediyorum.
Evet doktorlar muayene de anlıyo çatlama durumunu o yüzden gerek görmüyorlar çatlatma iğnesini.
Ovulasyon testide kullanabilirsin günleri kaçırmamak için

esmerm91 Canım bu ay 7 gün okunan ayetel kürsü yü okumaya başladım
Özgecan ın hamile kaldığı ay okuduğu varya
Sen söylemiştin burda bize.
İşte bu ay nasip oldu bakalım bitirecekmiyim.
Bugün 220 okuyacam
Yarın 313 bitiyor böylelikle inşallah.
Kaç kere niyetlendim okuyamadım

Anladım demekki anliyoda vermiyo çatlatma iğnesi benim eskiden daha cok olurdu o şeffaf akintı bide onu taktim erken menapoz falan olmıyım diye Allah korusun ama şuda bi gercekki biyolojik saatlerimiz işliyor ovilasyon testlerim bugun geldi bu ay daha çok yapicam artik...

Benim yumurtam iyi büyüyor du ama şeffaf akıntı gelmedi bende bu ay niye bilmiyorum.
Ama doktorda gayet iyi yumurtan iğneye gerek yok demişti
Valla aklımda deli sorular öylece bekliyorum
En çokta eğer bu ayda olmadıysa ne zaman adet olcam diye merak ediyorum çünkü bu klomen hep geciktiriyor adetleri

22 tane bakalım bugün 8. günüm 11 den sonra yapmaya başlıyım diyorum inşallah yardımı dokunur...

Eklentiler

• 11124897_10153408975298377_915154241_n.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 46
bende kaydetmişim o mesajı biliyomusun bugün bende gördüm 7 gün okunuyordu dimi bende niyetlendim hatta okuyayım diye, duanın faydası olmazmı hiç oku tabi arkadaşım Allah gönlüne göre versin...

22 tane bakalım bugün 8. günüm 11 den sonra yapmaya başlıyım diyorum inşallah yardımı dokunur...
İnşallah canım ben daha önce ovulasyon testi denedim.
Kasıklarım da ağrı olduğu gün çift çizgiydi o günü değerlendirdik hatta ertesi gün de çizgi belirgindi yine degerlendirmistik ama olmadı..
Sebepsiz olmuyo bizimki denemediğim bişey kalmadı

canım Rabbim yardımcın olsun. Alanda Allah verende Allah.. hayırlısı böyleymiş demek ki..
inşallah vücudunu dinlendirip, daha sağlıklı olduğunda inşallah tekrar hamile kalacaksın.
rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

Allah yardımcımız olsun canım benim umutsuz olma,bizede kesin bişey demiyolar bi dr pko var dedi öteki hafif evet ama sendrom değil dedi,biri eşinin spermleri düşük dedi diğeri normal dedi.Bizde bilmiyoruz yani bişey varmı yokmu 15 aydır deniyoruz işte bakalım Allah gülsün yüzümüze.

bende kaydetmişim o mesajı biliyomusun bugün bende gördüm 7 gün okunuyordu dimi bende niyetlendim hatta okuyayım diye, duanın faydası olmazmı hiç oku tabi arkadaşım Allah gönlüne göre versin...
Evet canım 7 gün okunuyor.
Rabbim ayetel kürsü nün yüzü suyu hürmetine inşallah klomeni vesile kılarda gelir bebiş

Evet aynen elimizden geldiğince gidiyoruz doktora doğru düzgün bir sonuç alamadık.
Aminn Rabbim güldürsün yüzümüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…