Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

İnşallah canım inşallah bende pozitif görürüm ya.
Zaman geçtikçe usanıyorum artık

Usanma canım benim ümitli ol rabbimden ümit kesilmez.Eşim hep diyor ben inandım hep biliyordum olucağını ama sen inanmıyordun hep karamsardın benide ümitsizleştiriyordun diyor.Dualrın çok etkisi olduğunu biliyorum sabırlı ol olacak inşallah.Senin yumurta çatlama sorunun yok sanırım dimi dr o yüzden .ğne vermedi sanırım sana

Amin canım vallahi bende aynı durumdayım inananmıyorum şaka gibi geliyor.Aynaya geçip ben hamileyim şimdi ya diyorum Allahım herkese yaşatsın inşallah çok farklı bir duygu

Amin canım vallahi bende aynı durumdayım inananmıyorum şaka gibi geliyor.Aynaya geçip ben hamileyim şimdi ya diyorum Allahım herkese yaşatsın inşallah çok farklı bir duygu

ben dün hastaneye kan vermeye gittim. böyle rahatım, beklenti sıfır...
hatta sonucu işten çıktım telefonumda baktım. sasırdım. hemen buraya yazdım.
sonra yasmin arkadaşımı baya rahatsız ettim allah razı olsun. dr a ulaşamadım. operasyondaymış
burada ki arkadaşlarım çok ilgilendiler, benim kadar sevindiler. çok farklı bir durumdu
yani beklemiyordum . Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
allaHIM tez zamanda isteyen bütün herkese nasip etsin
ben benim duam biteli 2 -3 gün oldu sanırım.. yazmıştım ki tek batında ikiz versin diye :)
vallahi kabulumm hayırlı olsun sağlıklı olsun.. rabbim bizlere bağışlasın

Amin canım inşallah tekrar hayırlı olsun rabbim hayırlı haberleini almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah inşallah kaybetmemistir
Evet kızlar zahide 7 haftalık bebeğini düşürmüş.
Rabbim daha beteri ile sınamasın
Selam canlar bu listeden hamile oldumu öğrenmeden 1 ay önce falan çıkmıştım çalıştım icin okuyamıyorum diye ve 3 asilama negatifdi bu ay tüp yapcaktik ama mayısta Hamile oldumu öğrendim ve çok kısa sürdü degerlerimde iyiydi ama Rabbim hem sevindirdi hem üzüldük, keseyi 6 haftada gördük 1 hafta sonra gittiğimde ise bebek gelişmemiş kese büyümüş ama ne kalbini duyduk nede gördük ki zaten aynı gün doktora gitmeden lekem de gelmişti simdi adet görüyorum dün kan verdim değerlerim düşüyor yarın doktora gitcem hap vercek düşmesi için , allahım tüm hamilelere sağlıklı bi gebelik versin bunada şükür diyorum kendilimden kaldığıma sevindim ...ama hala bebgm benimle içim çok kötü kimseye yasatmasın bu duyguyu Rabbim.. ağlamaktan bi tuhaf oldum bugün iyim
Listede olmadım halde beni düşündünüz için Allah razı olsun. ...

çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allahım yaşatmasın birdaha

Aynen benim eşimde çok umutlu ama ben umutsuzluğa düşüyorum hemen.
Yok canım benim yumurtam kendiliğinden büyüyor ve çatlıyor ama olmuyor işte.
Dua ediyorum bol bol hepimize

Aynen benim eşimde çok umutlu ama ben umutsuzluğa düşüyorum hemen.
Yok canım benim yumurtam kendiliğinden büyüyor ve çatlıyor ama olmuyor işte.
Dua ediyorum bol bol hepimize

klomene ilk defa mı başladın peki canım sen bence klomen çok etkili bir ilaç ben iki ay içtim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay Rabbim nasip etti çok şükür.İnşallah sendende yararlı olur

Canım ya düşÜnecez tabi birbirimizi burda sevincimizde üzüntümüzde ortak.
İnan duyduğum da çok üzüldüm sana özel msj atacaktım ne diyeceğimi bilemedim
Biz olmuyo diye üzülüp ağlıyoruz olupta kaybetmek daha kötü ya.
. Ama ben inanıyorum canım inşallah gelecek bebeğin yine sana. Yeterki inan bak en umutsuz olduğun anda gelmemişmiydi. Yine gelecek canım inşallah
Elimizden duadan başka bişey gelmiyorki

klomene ilk defa mı başladın peki canım sen bence klomen çok etkili bir ilaç ben iki ay içtim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay Rabbim nasip etti çok şükür.İnşallah sendende yararlı olur
Canım bu 3. Kez kullanışım ama üst üste değil aralıklarla kullandım.
Bakalım Rabbim ol derse olacak inşallah

Aynen cnm bana özelden en güzel duaları gonderirmisin cnm ramazan ayında boş geçmesin bilmiom nasıl atlatacam ama atlatacam Allahin izniyle

Aynen cnm bana özelden en güzel duaları gonderirmisin cnm ramazan ayında boş geçmesin bilmiom nasıl atlatacam ama atlatacam Allahin izniyle
Canım ben şimdi evde değilim
Eve dönünce yazarım sana evdeki dua kitabından
Kardeşimin mezuniyeti var onun yanına geldim.
İnşallah atlatacaksın canım Rabbim in imtihanı işte daha beterinden korusun Rabbim

ümidini kaybetme canım benim Yüce Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah sana ve bekleyen tüm arkadaşlarıma.Bende ümidimi kaybettiğim anda aldım bu haberi biliyorsun.
Biliyorm kuzum hic ümidin yoktu bu aydan ama Rabbm cok sükür nasip etti sana darisi bana ve isteyen herkese insallah

Evet canm cerenin hamile oldugunu ögreneli birkac gün oluyo cok sevndm onun adinada Rabbm hepimize yasatsn insallah

En guzeli canim biraz dinlen ramazandi bayramdi kafan dagilir insallah agustosta guzel sonuclar alirsn
Bende öyle düşünüyorum canm az bi kafam dağılsinda hele bayramdn snrasina Allah kerim
İnşallah Çok sağol canım Allah razı olsun.Değerim cumartesi 22.01 çıktı ama adet günüm yarın dr um bu cumartesi tekrarla dedi bakalım inşallah yükselmiş olur.
Ben inanıyorum kuzum yükselms olacak insallah Rabbimin iznyle

Canm tekrardan cok üzüldüğümu belirtmek isterm Rabbm tekrarini yasatmasn insallah bu defa sağlıkla kucagna almayi nasip edecegi bebis versn sanada Allah sabirlar versn

Kizlar size bi kitap tavsiyesinde bulunucaktim...HER ANNEYE LAZIM isimli kitapta cocugun olmasi icin receteler dualar yani,hamilelik doneminde okunmasi gereken dualar,cocugun dogduktan sonra terbiyesi vs.bunlari içeriyor. Sizler alana kadar ben size sayfalarin resmini cekip atarim buraya...Tabi isterseniz canlar

esmerm91 çaok sağol canım umudunu kaybetme ne diyorduk birbirmize umut olalım darısı başınıza inşallah yeterki umutlu olalım

Zahidem canım Allah ne derse o oluyor biz önüne geçemiyoruz, kendini yıpratma en azından hamile kalabildin böyle düşün pozitif ol.Hep hayırlısı olsun diye dua ederiz demekki böyle hayırlıymış, üzüntünü derinden paylaşıyorum, paylaşıyoruz.Yalnız olmadığını bil, Allahım yardımcın olsun, tez zamanda, hayırlısıyla ve sağlıkla yaşatsın sana annelik duygusunu inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…