Haber verdiğin için çok sağol canım inşallah p. Tesi burdayımPazartesi yeni liste yapılır sanırım arkadaşlar bi uğrarsınız olurmu... @papyonkilikli ,HALLEYS ,@buda gecer ya hu ,@ecehan
canım bence çok iyi bir doktor bul rahim üzerine. sorunun rahimden kaynaklı olabilir şekil bozukluğu, perde vs gibi. iyice araştırılsın. yada pıhtılaşma sorunu da olabilir, onlar da araştırılsın.Antalya da oturuyorum canım ilk dusukten sonra dedim doktorlara ama ilki normal herkeste olur deyip umursamadilar bilmiyorum ki bisey den dolayi olmuyor ama neden olmuyor
İnşallah canım bu sefer olurKızlar şimdi doktordan geldim ara kanamadan sonra sağda bir yumurta var dedi 15 mm kadar 5 güne çatlar dedi bide rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış dedi ben baya ümitlendim sanki içimde bi heyecan oldu doktor konuşurken sanki bu sefer olucak sizce nasıl
Daha önce denemediysen bu kürleri dene canımAdet bu gun itibari ile biti hafif lekelenme var ama yarina birsey kalmaz.
incir aldim bol bol kuru.
yarin incir+havuc kürü yapacagım.
sabahları da ilave olarak bal ve çörek otu yiyecegim.
Hazrl baslamış iken.
eşme de her gun ceviz fındık bal hurma verecegim.
bu ay ilac milac yok.
doktor dedi al klomeno tekrar istemedim.
bakalım ne olacak böyle :)
Haa birde preseed jel sipariş ettim.
cok guzel seyler okudum hakkında.
bakalım ne olacak :)
Jelden biraz bahsedermisin,ne için iyi geliyormuş bizde alalım olmazsa.Adet bu gun itibari ile biti hafif lekelenme var ama yarina birsey kalmaz.
incir aldim bol bol kuru.
yarin incir+havuc kürü yapacagım.
sabahları da ilave olarak bal ve çörek otu yiyecegim.
Hazrl baslamış iken.
eşme de her gun ceviz fındık bal hurma verecegim.
bu ay ilac milac yok.
doktor dedi al klomeno tekrar istemedim.
bakalım ne olacak böyle :)
Haa birde preseed jel sipariş ettim.
cok guzel seyler okudum hakkında.
bakalım ne olacak :)
Denemedim baslicam yrn dan itibarenDaha önce denemediysen bu kürleri dene canım
İnşallah bi faydasını görürsün.
http://www.preseed.com.tr/Jelden biraz bahsedermisin,ne için iyi geliyormuş bizde alalım olmazsa.
Hamile kalmaya yardımcı oluyormuş bu jel.Jelden biraz bahsedermisin,ne için iyi geliyormuş bizde alalım olmazsa.
Guzel yorunlar okudumHamile kalmaya yardımcı oluyormuş bu jel.
Bende hiç denemedim
Evet canım çörek otunu havanda dövüyordum ben ve aç karnına yiyordum. İnşallah faydasını görürsün senAaa hiç duymadım,bazen çok umut dolu oluyorum şu ara çok çaresiz hissediyorum neye saldırcağımı bilmiyorumçörek otunu hiç denemedim onuda deniyeyim bi kaşık bala bi kaşık çörek otumu Allahım ruh sağlığımızı korusun...
Evet bende duydum canımGuzel yorunlar okudum
bir kac kisi de önerdi bana bu jeli.
kullandıklari ay hamile kalanlar var forumda.
denemedigim sey kalmadi zaten bunu da deyeneyim :)
Bulgaristanda 46 cnm.Evet bende duydum canım
Fiyatı ne kadardı baktın mı sen
Burda 100 civarı diye hatırlıyorum canımBulgaristanda 46 cnm.
Turkiyede nkdr bilmiyorum.
o ustte link attim siparis et var orada fiyat yaziyordur
Y abenim havanım yo köyle yesem bala katıp çiğnesem yağının falanmı çıkması lazım?Evet canım çörek otunu havanda dövüyordum ben ve aç karnına yiyordum. İnşallah faydasını görürsün sen
o linkte 139 tl yazıyor kızlarBulgaristanda 46 cnm.
Turkiyede nkdr bilmiyorum.
o ustte link attim siparis et var orada fiyat yaziyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?