- 20 Haziran 2012
- 4.921
- 4.209
- 448
İnşallah hiç bi sorun çıkmaz canım benim de olmuştu öyle iğne yaptılar sonra 1 hafta dinlendim bişi olmadıkızlar hastanedeyij Dr u bekliyorum.
günaydın canm bende öyleyim patlayacak yer arıyo gibiyim hersey batıyo gözüme .. yarın kontrolum var klomen sonrası onun stresi var bide üstümde .. hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKızlar günaydın burada hava kapalı ben kasvetliyim, yumurtlama günleri yaklaştıkçamıdır nedir çok gerginimAllahım hepimize yardım etsin,gönül ferahlığı versin bizi tez vakitte aydınlığa çıkartsın inşallah...
kızlar hastanedeyij Dr u bekliyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımkızlar hastanedeyij Dr u bekliyorum.
Al bendende o kadar...Kızlar günaydın burada hava kapalı ben kasvetliyim, yumurtlama günleri yaklaştıkçamıdır nedir çok gerginimAllahım hepimize yardım etsin,gönül ferahlığı versin bizi tez vakitte aydınlığa çıkartsın inşallah...
İnşallah Irmakcım benim 9. günüm 13. günde gidicem takip için dr a.Niye böyleyiz bugün bilmem üzüldük akşam ondan belkide...günaydın canm bende öyleyim patlayacak yer arıyo gibiyim hersey batıyo gözüme .. yarın kontrolum var klomen sonrası onun stresi var bide üstümde .. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Dur bakalım belkide hamilelik haberini alman yaklaşmıştır, beklemekten başka bişey gelmiyor elden, biraz serin tutalım kendimizi kafa dağıtıcı şeyler yapmalı...Al bendende o kadar...
Çok gergin ve sinirliyim adetim yaklaştı ondan heralde adet olmak istemiyorum ya
hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerle inşallah...Herkese günaydın kızlar benimde bugün randevum var 3 e çeyrek kala bakalım ara kanamadan sonra yumurta kalmış mi Rabbim hayırlısını versin inşallah
Ben negatif hissediyorum malesef niyeyse.Dur bakalım belkide hamilelik haberini alman yaklaşmıştır, beklemekten başka bişey gelmiyor elden, biraz serin tutalım kendimizi kafa dağıtıcı şeyler yapmalı...
Bakalım ne diyecek doktor bende merak ediyorum senin durumunu canımHerkese günaydın kızlar benimde bugün randevum var 3 e çeyrek kala bakalım ara kanamadan sonra yumurta kalmış mi Rabbim hayırlısını versin inşallah
Öğrenince yazarım hemenBakalım ne diyecek doktor bende merak ediyorum senin durumunu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?