- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
Allah korusun canim. dinlen . annem kardesime hamileyken seneler ônce yere düşmus cok kanamasi olmus doktorunu aramis . dr korkma bisey olmaz bol bol su iç süt ic ve uzan demiş.arkadaşlarım dr a gittim.. alttan muayene etti. keseyi gördük. düşük riski olabilir( allahım sen koru)
progestan tb verdi 2*1 kullanıcam. iş çıkışı da kendi dr uma gidicem
ya hastanede beklerken hamile olup altına bez takacak kadar kanaması çok olanlar vardı
arkadaşlarım dr a gittim.. alttan muayene etti. keseyi gördük. düşük riski olabilir( allahım sen koru)
ya hastanede beklerken hamile olup altına bez takacak kadar kanaması çok olanlar vardı
Canım Allah korusun Allah onlarada yardımcı olsun, sağlıkla tamamlasın tüm hamile arkadaşlar bu süreci.Senin adına sevindim keseyi görmüşsün şu anda kötü bir durum yok dikkat et kendine,yorulma,üzülme...arkadaşlarım dr a gittim.. alttan muayene etti. keseyi gördük. düşük riski olabilir( allahım sen koru)
Canım bak çok şükür keseyi görmüşsünüz. İlaçlarınıda düzenli kullan stres yapma Dinlen istirahat etarkadaşlarım dr a gittim.. alttan muayene etti. keseyi gördük. düşük riski olabilir( allahım sen koru)
Canım bugünde sana okunacak dua inşallah sendende güzel haberler alırızgözün aydın canm hayırlı olsun inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip hayırlısıyla alırsın bebeişini kucağına
Canım bugünde sana okunacak dua inşallah sendende güzel haberler alırız
Amin canım Rabbim dualarimizi kabul etsin agziniza sağlıkzeynepce90 duan bitti arkadaşım Rabbim kabul etsin,yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin. Dilerim ki kısa zamanda şifa bulursun ve tekrar üzülmezsin...
Canım bak çok şükür keseyi görmüşsünüz. İlaçlarınıda düzenli kullan stres yapma Dinlen istirahat et
Rapor alamazmısın durum ciddiyse düşünme hiç senden, sağlığından,hayatından üstün değil hiç birşey.Kendi drunla görüş bakalım ne diyecek iş yeriyle de konuşursun olmadı yükünü biraz hafifletirler, oturma imkanın olur.Allah yardımcın olsun...sağolasın canım benim. ağladım dr un odasında. kaç gğndür inanamamıştım.
istirahat nasıl edicem bilmiyorum ki
inşallah canm Allah kabul etsin hepinizden Allah razı olsun inşallah hepimiz kavusuruz bebeklerimizemaya-2016 duan bitti arkadaşım, Allah kabul etsin bekleyen herkesle beraber seninde yüzünü güldürsün sağlıkla bebeğine kavuştursun.Güzel haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?