Sen suan hic ilac kullanmadin ama dimi? Beta dusuk diye ilac baslattilarmi yani?Ben pek iyi değilim canım şoku atlatmaya çalışıyorum dün doktorumla görüştüm kanama yüzde 99 gelir diyo ama gelmezse haftaya bi daha test yap diyo iki ay korunma verdi sonra tahliller istiycem neden bebek düştü diye arastircaz dedi. Rabbim cekemeyecegimiz dert vermesin insallah. Zor geliyor ama verende Rabbim alan da.
Msj attim sana baharcim.Bende aynisini kullaniyorum jel halinde ismi crinon jelKızlar kendi Dr uma gittim bugün. Bu on gün dikkat et kendine dedi. İstirahat et, ilaç kullanma dedi. Bana hazneye (vajinal)/tb verdi. Aslında bu progestan kapsül var ya onu hazneden al dedk. Size birşey dicem ama gulmeyin.. Ben orası nerede bilmiyom ki
Bu kapsülü kullananlar, eğer buradan olmazsa ozelden yapabilirler mi..
Inşallah canım Allah razi olsun. Bende hiç duymadim canım kanamadan düşük olduğunu. Progestana ve vitamine devam dedi. Agrim yok kanama yok ama düşüyormus Allahin işi işte. Bakalim haftaya kadar bekle dedi adetin gelir ama gelmezse bi daha kan testi yap dedi. Ama kesin gelir dedi. Rabbim ne mucizelerle dolu canım hiç umudum yok ama belki mucize olursa diyorum. Hoş 28 e düşen bebis bir anda 300 lere mi cikcakSen suan hic ilac kullanmadin ama dimi? Beta dusuk diye ilac baslattilarmi yani?
Bence bekle agrin sizin yok kanama yok bebekte dusuyor diyolar.Hic duymamistim biliyomusun...Insallah Rabbim onuda senide korur.Cok zor farkindayim Allah bu sıkıntılarını gunahlarina kefaret eylesin arkadasim dualarim seninle..Rabbimin kudreti merhameti cok buyuk belki bebegin seninle olucak
canm benm inş korunmayı bıraktığın ay sağlıkla hayırla gebe kalırsın bebeğin sana tutunur. üzme nolur kendiniBen pek iyi değilim canım şoku atlatmaya çalışıyorum dün doktorumla görüştüm kanama yüzde 99 gelir diyo ama gelmezse haftaya bi daha test yap diyo iki ay korunma verdi sonra tahliller istiycem neden bebek düştü diye arastircaz dedi. Rabbim cekemeyecegimiz dert vermesin insallah. Zor geliyor ama verende Rabbim alan da.
Ya dün akşam ilişkiden sonra pempe lekem geldi yine niye acabaGunaydin kizlar...
@askiminaskiyimzeynepce90 sizler nasilsiniz naptiniz kizlar???
tsefem28 bence 15 mm yumurta 5 gune kalmaz catlar sen degerlendirmeye bak
Catlayinca senden lekemi geliyor acaba gecende ara kanaman olmustu o niyeymis canimYa dün akşam ilişkiden sonra pempe lekem geldi yine niye acaba
Inşallah canım Allah razi olsun. Bende hiç duymadim canım kanamadan düşük olduğunu. Progestana ve vitamine devam dedi. Agrim yok kanama yok ama düşüyormus Allahin işi işte. Bakalim haftaya kadar bekle dedi adetin gelir ama gelmezse bi daha kan testi yap dedi. Ama kesin gelir dedi. Rabbim ne mucizelerle dolu canım hiç umudum yok ama belki mucize olursa diyorum. Hoş 28 e düşen bebis bir anda 300 lere mi cikcak
Doktor düzenin bozulmuş dedi klomen yüzünden işte sağda bir yumurta gördü işte rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış dedi bakalım kısmet inşallah olur bu ayCatlayinca senden lekemi geliyor acaba gecende ara kanaman olmustu o niyeymis canim
Bunalım mı yaşıyoz neKızlar selam çooooook işim var listeyi yapamadım yapıcam hemen, bu ara çok depresifim,hem işler hem düşünceler üstüme üstüme geliyor Allahım yardım etsin nefes alamıyorum sanki bugün
Evet sanırım başım ağrıyor gecede çok kötüydüm içimden bişey gelmiyor, böyle olmamamız lazım ama şu anda elimde değil. Allah sığınıyorum zaten ne diyim, aciz hissetmek çok kötü Allahım yardım etsin...Bunalım mı yaşıyoz ne
Bende aynı durumdayım inan.
Allah yardımcımız olsun canım
Insallah canim senin 2.Doktor düzenin bozulmuş dedi klomen yüzünden işte sağda bir yumurta gördü işte rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış dedi bakalım kısmet inşallah olur bu ay
İnşallah güzel çıkar test sonuçların canımBendeee cok keyifsizim.Cok sicak buralar.Bunaltiyo beni.Birde ikili testin stresi sardi beni galiba.Rabbim ne verirse hayirlisini versin...
Allah bağışlasın ilki kaç yaşındaEvet canım çok uğraştırdı bakalım bi gelse hayırlısıyla
Canım özelden msj yazdım gördün müInsallah canim senin 2.
Cocugun olcak nasipse dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?