- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
Anladım canım inşallah bide oğlun olur insan kaç olursa olsun çok yıpranıyor ben aklımdan çıkaramıyorum nedense beynin takıldı başka bi şey düşünmeme izin vermiyo inşallah olur ya bu ay çok istiyorum nolur birbirimize dua edelim de tutsun bir an önce gelsin bebişler[/QUOTE]tsetme60153 .!.:Canim allah bagislasin evladini rabbimiz ikinciyide nasip etsin inşallah tez zamanda hayirli haberlerini aliriz inşallah...canim benimde iki Kizim var büyüğü 16 küçüğü 11 yasinda onlarda hic durmuyor kardeşdiye diye bizde bir yildir üçüncüyü bekliyoruz bende yumurta tembelliği var Esimden sperm testi istedi doktor iğne tedavisi uygulamak için bana Esim vermeyince doktor tedaviye baslamafi bende dualarla mucizemi bekliyorum Esim olursa olur dedi hayirlisi allahtan ...inşallah minigin gelir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canim dua etmem mi ediyorum tabi sayisiz birsuru okuyorum tüm isteyenlere bagisliyorum namazda da dua ediyorum allahim kabul etsin inşallah hayirli kilsin miniklerimizi hayirlisi allahtan :) indallahda gelecek[/QUOTE]Anladım canım inşallah bide oğlun olur insan kaç olursa olsun çok yıpranıyor ben aklımdan çıkaramıyorum nedense beynin takıldı başka bi şey düşünmeme izin vermiyo inşallah olur ya bu ay çok istiyorum nolur birbirimize dua edelim de tutsun bir an önce gelsin bebişler
Evet banada o ilaci verdi cnm. Prolakton 780 dedi.bende kullandim cok yuksek degildi ama suan hatirlamiyorum. dostinex kullandim. yuksek olunca gebelige engel oluyomus. doktorum bana yukselme sebebinin stres oldugunu soylemisti annelik hormonu demisti bebek dusundukce artiyor dedi ne kadar dogru bilemiyorum
Yok o yok basıl yukseltsin cunku daha bu gun basladim icmeye.Prolaktini yüksek olanlar incir yapmasın diye duymuştum daha da yükseltiyormuş canım bi araştır istersen,omu yükseltti acaba?
Kaç yaşındasın canım sen[/QUOTE][QUOTE="tsefem28, post: 41362737, membertoretmem mi ediyorum tabi sayisiz birsuru okuyorum tüm isteyenlere bagisliyorum namazda da dua ediyorum allahim kabul etsin inşallah hayirli kilsin miniklerimizi hayirlisi allahtan :) indallahda gelecek
Canım prolaktin yüksekliği çaresi olan bişey ilacı içiyorsun düşüyor.Hormon test sonucum çìktì prolaktinim yuksekmis.
ilac verdi haftada 1 kez ic dedi.
k kötü bir sey mi bu prolaktin yuksekligi. Incir kürünü yapmaya dvm mi etsem buraksam mi ?
Hangi gun baktirdin? Endokrin doktoru prolaktini heyecan ve stresin yukselttigi soylemisti bana.Mesela iliski sonrasi baktirirsan yuksek cikar.Kan vermeden 3 gun once iliski olsun demisti.Benimde yuksekti tiroide bagli olarak.Bi kez ilac kullandim dustu sonra yine cikti.Testere disli aslan pencesi dusuruyor duzenliyor ben gebe kalmadan once 1 hafta icebilmistim.Hormon test sonucum çìktì prolaktinim yuksekmis.
ilac verdi haftada 1 kez ic dedi.
k kötü bir sey mi bu prolaktin yuksekligi. Incir kürünü yapmaya dvm mi etsem buraksam mi ?
780 mi 78 mi?Evet banada o ilaci verdi cnm. Prolakton 780 dedi.
ben ilac icecegim ama yemek falan prolaktini yukseltirmi acaba ? Ne tur yemeklerden uzak durmam lazm acaba ?
cok moralim bozuldu
Evet cnm ben baktim bu video ya ama bulgaristanda aslan pencesi bulmam imkansizin da altında malesef.
Sut su birsey gelmiyor cnm. Prolaktinin tam sınırda dedi doktor780 mi 78 mi?
780 cok yuksek bi deger.Sut yada baska sivi geliyormu goguslerinden?
Biz kargoyla göndersek çok mu pahalı olur?Evet cnm ben baktim bu video ya ama bulgaristanda aslan pencesi bulmam imkansizin da altında malesef.
Of evet.Canım prolaktin yüksekliği çaresi olan bişey ilacı içiyorsun düşüyor.
Sakın incir yapma yeme yükseltiyo çünkü.
Buna şükür daha kötü bi sonuç çıkmamış
Ahhh canim arkadasim benim.
canim prolaktine baktirmadan 24 saat once memenin uyarilmamasi lazim sıkı sutyen dus alirken liflemek vs vs vs daha yuksek cikariyomus prolaktini. anneligi cok dusunme demisti dr.. mumkun mu.. incir kuru yapilmamali diye biliyorum arttiriyor cunkuEvet banada o ilaci verdi cnm. Prolakton 780 dedi.
ben ilac icecegim ama yemek falan prolaktini yukseltirmi acaba ? Ne tur yemeklerden uzak durmam lazm acaba ?
cok moralim bozuldu
Doktorum hic boyle seyler soylemedk bana.canim prolaktine baktirmadan 24 saat once memenin uyarilmamasi lazim sıkı sutyen dus alirken liflemek vs vs vs daha yuksek cikariyomus prolaktini. anneligi cok dusunme demisti dr.. mumkun mu.. incir kuru yapilmamali diye biliyorum arttiriyor cunku
ben 2 ayri gunde baktirmistim birinde digerinden cok daha yuksek cikmisti cinku aşiri derecede korkarak kan vermistim acaba bisey cikacak mi diyeDoktorum hic boyle seyler soylemedk bana.
hatta kan ı öglen 2 de aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?