Bu arada sonraki listeye de girebiliyor muyuz arkadaş lar. Ben Öğretmenim. artık tatil çok daha rahat girerim . Birde ramazan dualarımiz in göklerde dolandıgi ay.Canım listenin 1. İsmi yayınlanacak.
Herkes girip o kişiye teker teker okuduğunu söyleyecek bizde düşecez.
İlk kişinin ki aynı gün biterse 2. Kişiye gecilecek
Yoksa ertesi gün geçilir.
Herkes online olup gelip dua alacak.
O an kime okunuyor özellikle ne için dua istiyor o kişi herkes görecek.
2 kişiden üst üste mazeretsiz dua almayanlar silinecek.
Her zamanki gibi yani devam edecek.
Sadece bu son listede herkes bi anda dua aldı olmadı böyle.
Çoğu önceden okudu bitirdi.
Mesela bugünkü okunan kişi yumurtlama gününde özellikle bugün dua alması lazım. Çoğu önceden aldı okudu. Ama hiçbirimiz önceden okurken yumurtlama günü verimli geçsin falan diye özel dua edemedik ki.
Yani şuan kimi önden gitti kimi geriden gidiyor.
Şuan kime okunuyorsa herkes o an o gün ona okuyacak dua edecek
Eski düzen buydu.
Tabiki bu liste aynen devam edecek. Çıkmak isteyen çıkacak Eklenenler olacakBu
Bu arada sonraki listeye de girebiliyor muyuz arkadaş lar. Ben Öğretmenim. artık tatil çok daha rahat girerim . Birde ramazan dualarımiz in göklerde dolandıgi ay.
Ne kadarlikki bebis.Kasik agrisi 6.haftadan sonra gecmisti benim.Ara ara cok siddetli olmasada kasiklarimda batma oluyordu.Daha yeni yeni tutunuyor annesi kasik agrisi bel agrisi olur ama cok siddetliyse kanama varsa Allah korusun o riskli...Sen dinlenmene bak isi gücü bosver.Günaydın kızlar.. Bu ara agrilarim var gobegimin alt tarafında ağrı oluyor.. Fazla yuruyemiyroum , oturamiyorum. Dun gorumcem İst dan taşındı arabada kaldım baya, bu gece pek rahat geçmedi. Daha çok erken ama niye boyle ağrılar oluyor ki. İlaç kullanmak istemiyorum Dr parol TB verdi. Yinede kullanmiyorim.
askiminaskiyim bu arada hamilelikte parol icilebiliyor ama bende kullanmiyorum bas agrisina falan..hele bugun asiri agriyor basim dayanmaya calisiyorum kuzum.
Gözlerim dolduKizlar bebisimi kaybediyorum bugün kanamam başladı. Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin dualarimizi kabul etsin. Bana dua edin kizlar..
ah canm benimKizlar bebisimi kaybediyorum bugün kanamam başladı. Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin dualarimizi kabul etsin. Bana dua edin kizlar..
Canım rabbimiz bidahaki bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimiz tez zamanda oldursun ol de desin hayirlisiyla inşallah ...canım benimde ilk bebeğim senin gibi oldu ve arkasından tekrardan bebegim olmuştu inşallah da seninde olacak kalbimde dualarında seninle sağlığıyla gelsin miniklerimizKizlar bebisimi kaybediyorum bugün kanamam başladı. Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin dualarimizi kabul etsin. Bana dua edin kizlar..
Inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahah canm benimins tez zamanda bebegin melegin seninle olsun sana tutunsun cok uzuldum adına.. kismet kader
Hiç kesmedim canım bugun kanamam gelmeden önce bile bi umudum vardi hep de umudum var biliyorum Rabbim hepimize nasip etcek bu da bizim sinavimizGözlerim doldu
Benim yaşadıklarm aklma geldi.
Rabbim sana ve eşine sabır versin.
inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursun cnm.
Rabbimden umudunu kesme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?