- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
Canım benim inşallah olacak seninde minigin gelecek rabbimiz tez zamanda nasip etsin inşallah ne olur üzülme kiyamam sana kalbimde ve dualarımdasin hayirlisiyla gelsin miniklerimizKızlar adet oldum ya
Klomen kullanmıştım nasıl umutluydum ya
Ben ne zaman anne olacam Ya
Insallah canım iyiki varsınızCanım Rabbim sabır versin
Ne diyeceğimi bilemedim
Üzüntünü paylaşıyorum canım İnşallah tekrar gelecek bebeşin
Evet canım ya hamilelik haberini duyup o kadar sevdindikten sonra zor oluyor gerçektenRabbim bidahakine tez zamanda kavusmani sag salim kucagina almani nasip etsin benimde bi dusugum var insan hamilelik duygusunu tadinca bi kere daha sabirsiz oluyor ama bizimde sinavimiz bu
Canım benim üzülme Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah . Önümüz ramazan bak bol bol dua edelimKızlar adet oldum ya
uzme kendını canım sen bızden daha guclu bırıne benzıyorsun o yuzden moralını bozma emın ol zamanı gelsın oda olacak ve bence bız kafaya cok takıyoruz o yuzden belkı olmuyor hem ramazan gelıyor dua edelım bol bol ve kendını ramazana ver baska dusunme artk benceKızlar adet oldum ya
Canım benim inşallah minigin tutunur öyle bi tutunsunki içinde büyüsüne büyüsüne kucağına nasip olsun canım dualarimdasiniz ve inşallah ramazan ayında miniklerimiz gelsinBende varım tüp bebek sürecine girdim dualar inizi eksik etmeyin
Bende varım tüp bebek sürecine girdim dualar inizi eksik etmeyin
Kızlar bisey soracagim kasiklarımda pıt pıt seyiremeler var acaba yumurtaliklarimin çalıştığını mi gösterir tembellik varda bende inşallah buay boşa gitmemiştir yum Günlerim geçti artık bir hafta bekleyip gorecegim ayin 25. 26. Sini bekliyorum hayirlisiyla gelsin miniklerimiz
Kızlar adet oldum ya
Kizlar bebisimi kaybediyorum bugün kanamam başladı. Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin dualarimizi kabul etsin. Bana dua edin kizlar..
Bende varım kızlar beni unutmayın bu ay hic umudum kalmadı artik her ilişkiden sonra kan geliyo yine yumurtlama günümü kaciracam bu gidişle bu aydan ümidimi kestim artik nolcak boyle bilmiyom iyce daraldım dua lütfen canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?