- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 34
Canim benim Allah yardımcın olsun Rabbim bur daha yaşarmasın inşallah[/QUOTE]E="zeynepce90, post: 41374369, member: 627485"]Kizlar bebisimi kaybediyorum bugün kanamam başladı. Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin dualarimizi kabul etsin. Bana dua edin kizlar..
Inşallah canım bu benim ikinci bebis kaybedisim Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi nasip etsin. kimseye yasatmasin bu olaylari çok zor Rabbim cekemeyecegimiz dert vermesinCanım rabbimiz bidahaki bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimiz tez zamanda oldursun ol de desin hayirlisiyla inşallah ...canım benimde ilk bebeğim senin gibi oldu ve arkasından tekrardan bebegim olmuştu inşallah da seninde olacak kalbimde dualarında seninle sağlığıyla gelsin miniklerimiz
Amin inşallah canım benim inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin miniginInşallah canım bu benim ikinci bebis kaybedisim Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi nasip etsin. kimseye yasatmasin bu olaylari çok zor Rabbim cekemeyecegimiz dert vermesin
Kizlar bebisimi kaybediyorum bugün kanamam başladı. Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin dualarimizi kabul etsin. Bana dua edin kizlar..
Canım Rabbim sabır versinKizlar bebisimi kaybediyorum bugün kanamam başladı. Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin dualarimizi kabul etsin. Bana dua edin kizlar..
Zeynepcim çok üzgünüm, Allah yardımcın olsun, sabır versin. İnşallah artık böyle bir üzüntü yasamazsin, bundan sonra her şey çok güzel olur...Kizlar bebisimi kaybediyorum bugün kanamam başladı. Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin dualarimizi kabul etsin. Bana dua edin kizlar..
Rabbim bidahakine tez zamanda kavusmani sag salim kucagina almani nasip etsin benimde bi dusugum var insan hamilelik duygusunu tadinca bi kere daha sabirsiz oluyor ama bizimde sinavimiz buInşallah canım bu benim ikinci bebis kaybedisim Rabbim hepimize saglikla bebislerimizi nasip etsin. kimseye yasatmasin bu olaylari çok zor Rabbim cekemeyecegimiz dert vermesin
Olursun cnm. Demek vakti zamani gelmemis uzme kendini.Kızlar adet oldum ya
Klomen kullanmıştım nasıl umutluydum ya
Ben ne zaman anne olacam Ya
Bnde dvm ediyorum cnmArkadaşlar yeni listede kimler var burdan yazin lütfen...
Tabiki bende varım :):):)Arkadaşlar yeni listede kimler var burdan yazin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?