Sağol canım ya daha çok yeni tutundularmı bilmiyorum hemşire zaten 2veya 3. gün tutunur dedi dua edin kızlar ya bu 3. Deneme olur inş. ArtıkOhhho hhh maşallahh hayırlı olsun inşallahhh ..
Sımsıkı tutunmuşlardır inşallahh
Canım benim kiyamam sana bugün 2500 ya evvel çektim 100 tanede salâvat çektim dahada devam edeceğim sana ve tüm isteyenlere bağışlayacağını allahım kabul etsin inşallah tez zamanda minigin önce karnına sonrada kucağına nasip etsin inşallah :) ...rabbimizinde hoşuna gidermiş dua edenleri hemen kabul yetmezmiş dua hoşuna gittiği için sonrada inşallah da kabul edermiş.. rabbimiz mucizene kavuştursun inşallah yeterki ol desin ...Valla iyi sayılırım..
Gece çok ağladım..
Bari rüyamda bebeğimi göreyim koklayayım diye dua ettim..
Ama göremedim Rüyamda da.
Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.
Canım helebi dur çok sukur sorun yokmuş allahimiza şükürler olsun şuan zaten tedavilik işin yok bir yılı bille doldurmamissin taze gelin :) lütfen stres yapma bol bol dua et ve evliliğinin tadını çıkar her vücut yapısı aynı olmuyor vücut kendini hazırlıyor allahım hayırlı evlatlar nasip etsin sağlığıyla gelsin minigin inşallah senin yaşın kaç rabbimiz tez zamanda nasip etsin inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip etsinhayırlı sabahlar arkadaslar ben gecen gun hasta oldum ve cok kotu moralım bozuldu halada kendıme gelmıs degılım ve ben 7 ay oldu evlenelı ama hıc hamıle kalmadım doktor en son sorun yok dedı sende.ve benım daha once kıstlerım vardı kucuk ben sogan kurude yaptım ama bı yandanda cok stres yapıyorum benım cocugu olmaz dıye korkuyorum benımle aynı gun evlenen kuzenım hamıle kaldı hemen masallah.ama suan cok kotuyum artk doktora gıtmek ıstemıyorum ne olur bana moral verın cok ıhtıyacım var bu ay
inşallah canm bende klomen kullanıp gittim kontrole boyutunu söylemedi drm benmde sormak aklıma gelmedi hiç iğne ve ilişki için uygun zamanları söyledi önümüzdeki ay gelirsin bakarız bebeğine dedi bende çok umutlandımDoktora göründüm 18 mm yumurta var catlatalim gün aşırı yap dedi.. bu ay senden çok umutluyum dedi... hadi hayırlısı diyoruz bizde... biz gerekeni yapalım gerisi takdir-i ilahi... inşallah hepimize bundanverir )
ben 26 yasındayım canım allah razı olsun hem her kes sorunca psıkolojıkmen coktum ve sankı cocugum olmayacak psıkolojısıne gırdım cok sukur ınanclı ınsanım boyle dusununce kendıme kızıyorum bazen ama ınan uyku uyuyamıyorum dogru durust dusunmektenCanım helebi dur çok sukur sorun yokmuş allahimiza şükürler olsun şuan zaten tedavilik işin yok bir yılı bille doldurmamissin taze gelin :) lütfen stres yapma bol bol dua et ve evliliğinin tadını çıkar her vücut yapısı aynı olmuyor vücut kendini hazırlıyor allahım hayırlı evlatlar nasip etsin sağlığıyla gelsin minigin inşallah senin yaşın kaç rabbimiz tez zamanda nasip etsin inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip etsin
rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah pozitif sonuç alırsın canımSağol canım ya daha çok yeni tutundularmı bilmiyorum hemşire zaten 2veya 3. gün tutunur dedi dua edin kızlar ya bu 3. Deneme olur inş. Artık
Canım öyle hemen bozma moralini ben 5. yılıma giriyorum hiç hamile kalamadım... Allah hepimize yardım etsin,sabır versin bu belirsiz bi süreç hemende olabilir bikaç yıl bekleyebilirsinde. Hayatta herşey bizim için,çok şükür sağlıklısın ,yanında eşin var.Allah başka dertler vermesin kötü acılarla sınamasın tevekkül et. İnşallah çok kısa zamanda kavurşursun bebeğine de daha fazla üzülmezsin...hayırlı sabahlar arkadaslar ben gecen gun hasta oldum ve cok kotu moralım bozuldu halada kendıme gelmıs degılım ve ben 7 ay oldu evlenelı ama hıc hamıle kalmadım doktor en son sorun yok dedı sende.ve benım daha once kıstlerım vardı kucuk ben sogan kurude yaptım ama bı yandanda cok stres yapıyorum benım cocugu olmaz dıye korkuyorum benımle aynı gun evlenen kuzenım hamıle kaldı hemen masallah.ama suan cok kotuyum artk doktora gıtmek ıstemıyorum ne olur bana moral verın cok ıhtıyacım var bu ay
Sağol canım ya daha çok yeni tutundularmı bilmiyorum hemşire zaten 2veya 3. gün tutunur dedi dua edin kızlar ya bu 3. Deneme olur inş. Artık
Böyle söylediyse demek ki yumurtan büyümüş iyi durumda, İnşallah bu ay bizim ayımız olur Allahım dualarımızı kabul etsin, Siz ödevleri yapın :)inşallah canm bende klomen kullanıp gittim kontrole boyutunu söylemedi drm benmde sormak aklıma gelmedi hiç iğne ve ilişki için uygun zamanları söyledi önümüzdeki ay gelirsin bakarız bebeğine dedi bende çok umutlandım
Zeynepcim iyi ol tabi daha çok günler var önümüzde, inşallah Rabbim dualarımızı duyar karşılıksız bırakmaz, sana tekrar böyle acılar yaşatmaz. Artık daima ileri bak, güçlü ol aklımızda ve dualrımız da olduğunu bil, sende iyi ki varsın...Dün işe başladığım için giremedim zaten üç dört gündür pek iyi değilim bugün iyi olduğum için girdim kızlar, ben devam edemiycem yetişemem ve okuyamazsam diye korkuyorum kimsenin de hakkına girmek istemiyorum. Ama hep dualarımdasınız sizi takip etmeye devam edicem sizinle dertleşmek güzel oluyor iyiki varsınız
hayırlı sabahlar arkadaslar ben gecen gun hasta oldum ve cok kotu moralım bozuldu halada kendıme gelmıs degılım ve ben 7 ay oldu evlenelı ama hıc hamıle kalmadım doktor en son sorun yok dedı sende.ve benım daha once kıstlerım vardı kucuk ben sogan kurude yaptım ama bı yandanda cok stres yapıyorum benım cocugu olmaz dıye korkuyorum benımle aynı gun evlenen kuzenım hamıle kaldı hemen masallah.ama suan cok kotuyum artk doktora gıtmek ıstemıyorum ne olur bana moral verın cok ıhtıyacım var bu ay
Dün işe başladığım için giremedim zaten üç dört gündür pek iyi değilim bugün iyi olduğum için girdim kızlar, ben devam edemiycem yetişemem ve okuyamazsam diye korkuyorum kimsenin de hakkına girmek istemiyorum. Ama hep dualarımdasınız sizi takip etmeye devam edicem sizinle dertleşmek güzel oluyor iyiki varsınız
bende katılmak istioyrumSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ ....DEVAM
2=ELMİRASU............. ........ ....DEVAM
3=YASEMİN............................DEVAM
4=DAMLA_22...............................DEVAM
5=ZEYNEB21........ ............DEVAM
6=TUBATESBİH......................DEVAM
7=EMBİE ....................... ..DEVAM
8=DEBORAH26.......................DEVAM
9=WHİTEROSE00....................DEVAM
10=PORTAKALES....................DEVAM
11= CGPBAS DERYA.................. DEVAM
12=AYSEYIGIT1453.................DEVAM
13=TUUBA84........................DEVAM
14=DAMLA2015.........................DEVAM
15=ARZM61...............................DEVAM
16=OZNUR65..............................DEVAM
17=ASKIMINASKIYIM................DEVAM
18=SEVMKEE.............................DEVAM
19=FIRDEVSCANSU...............DEVAM
20=MELTEM2012.........................
21= IRMAK10...............................DEVAM
22=RUKALL ..................................
23=ENFAL97.................................
24=ELİFAHSEN02.........................DEVAM
25=UMUTTTTT.............................DEVAM
26=TSEFEM28............................DEVAM
27=MAJESTELERİ.......................DEVAM
28=KİMYAGER1508....................DEVAM
29=ZEYNEP0682.........................YENİ
30=RAVZATUĞBA.........................YENİ
31=BUDAGEÇERYAHU..................YENİ
32=PAPYONKİLİKLİ........................YENİ
33=ECEHAN....................................YENİ
34=BİLGEYAZ...............................YENİ
35=MASCULİN.................................YENİ
36=GUL3737.....................................YENİ
37=SVD1910...................................YENİ
38=EDAASYA...............................YENİ
39=İY9867..........................................YENİ
40=MRYMOGZTRK..............................YENİ
41=PARLAKKARTANESİNİNASKI...........YENİ
42=YAVRUKARTALİM.....................YENİ
43=SABİS35.....................................YENİ
44=ESK26Z............................................YENİ
45=ASİLZADE02.................................YENİ
KALAN.......................11.000
**Listemiz Açıktır*
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ
bende katılmak istioyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?