hosbulduk tatlim cok fazla girmeye zamanim olmuoBende merak ediyordum Neredesin diye hoşgeldin canim
hosbulduk tatlim cok fazla girmeye zamanim olmuo
bir baktim liste bitmiş maşallah tekrar baslayalim Allah in izniyle....
tamam tatlim insallahCanım Perşembe başlıyoruz Allah'ın izniyle haberin olsun..
insallah cnmm hepimize nasip olsunnOyyy inşallahh canımm inşallahh rabbimm utandırmasın, kırmasın gönlünü nasip etsin bebeciginin haberini :)
hahaaahh inşallah tatlım :)Zeyneppp inşallah bu sefer bebeğin seninledir ,Allah yardımcın olsun umarım adet olmazsın da çift çizgili çubuğu çerçeveletip duvarlar asarsın :)
hayırlı yolcular olsun cnm rabbim kolaylık versinHayırlı akşamlar olsun kızlarr...
Ben yola revan olacağım yine.. Yol, yemek geceyi bulacağım belli ki
Öperimmm
Amin inşallah cumlemizinAllah kabul etsin canım okuduklarını..
Gönlünün muradını versin
İnşallah da minigin gelsin buayda :) dualarda vesile olur inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhosbulduk tatlim cok fazla girmeye zamanim olmuo
bir baktim liste bitmiş maşallah tekrar baslayalim Allah in izniyle....
Sen neden rapor almiosun canim?nasılsınız kızlar? ben bugün işe başladım. h sonu rahattsızlandım. hastaneye gittik. enfeksiyon vardı
antibiyotik kullanıyorum korka korka..
çok yoruldum bugünkimse anlamıyor halden
Ah ah atabilsem bi dk kafamda tutmayacam.Evet canım sende inşallah hamile kalacaksın azıcık kafadan atsan
Ah ah atabilsem bi dk kafamda tutmayacam.Evet canım sende inşallah hamile kalacaksın azıcık kafadan atsan
Diğerleri erkek diye gitmiyorum canım 1 tane bayan var ona gidiyorum.Anladim canim ben sandim devlete gidiosun....ama olsun ya baska bi doktorada gitsen??
Canım inşallah sağlıklı haberini alırsın.Kızlar ctesi nasipse doktora gidicez. Ense kalınlığı ve ikili test yapılcak.Aslinda sizlerle bugune kadar üzüntümü sevincimi paylastim bana dert ortagi dua kardesi oldunuz. Yine sevinclerimi korkularimi paylasmak istiyorum ama sizleri uzmek istemiyorum hani hamilesin daha ne istiosun gibi bi goruntu yaratmak istemiyorum sizleri gormesemde bu dertlesmeleri paylasmayi seviyorum cunku
Hep dualarimdasiniz insallah hepimize Yuce Rabbim anneligi yasaticak...Hayirli sağlıklı imanli evlatlarimiz olucak...
Benim sıkıntım ikili test nasil cikicak korkusu.Yani korkuda degilde merak iste şüphe.O bana Rabbimin emaneti saglikli olsada olmasada o benim evladim canim cigerim.Her turlu kabulum..
Olur mu canım10 bin iyide cnm malum sinavlarım ev isleri ve calisiyorum. Ben 100-150 den fazla alamam alirsam cok zorlanirim. Istersenz sile bilirsiniz beni. Ama kalmak istiyorum
Canım test yaptın mı.aminnnn cnm insallah bugun adet günüm daha olmadı henüz bana bol dua edermisiniz insallah bebegim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?