Sana son karar 600 yazıyoruz tamam dimi?Canım ya ben 400 daha demiştim...eses50 için...yani toplam 600 ....eklemismiydin....
Evet canımSana son karar 600 yazıyoruz tamam dimi?
K.bakma cnm geciktim biraz sınavım vardı bu gun 150 aliyorm@EsEs50
_SissLey_
@tuuba84
@damla 2015
@sevmkee
@meltem2012
@ElifAhsen02
@Ravzatugba
@buda gecer ya hu
papyonkilikli
@ecehan
@Bilgeyaz
@masculin
@gul3737
@edaasya
@iy9867
@mrymogztrk
@yavrukartalim
@birisii
KIZLAR HAYDİİ.. 1 GÜNDE 1 KİŞİ ÇOK AZ ... TAKİP ÇOK ZOR OLACAK BÖYLEE
Allah yardıımcın olsun arkadaşım,İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur,sağlıkla kucağına alırsın.Bu arada kızlar transferinin 7. Günü.... Allah nasip ederse bu pazar bhcg bakılacak...ne oluşumuz dualarinizi eksik etmeyin...Rabbim bizi de bebeklerimize kavustursun inşallah....
:))) Anne moduna girdim coktan :)Zeynep teftişe gitceksin yakında:))
Canim benim amacimiz herkesin duasini almak yoksa cok kisa bi dua 1000 tanede okuruz ama dedigimiz gibi amacimiz herkesin okumasi...Ilave olarak bn bir 400daha alayim ozaman esess50arkadsimizinki azalmis olur biraz daha
Bende uyarı yapayım dedim. Sen yapmışsın bile benden önce.kızlarr herkes burda mı bilmiyorumm...
50 kişi olduk maşallahh...
Bi kaç ricam var lütfen yanlış anlamayın;
Eğer sürekli takipte zorlanacak ve yarısında sıkılacaksanız lütfen adınızı yazdırmayın..
Maksak herkesin gönlündeki duanın içerisinde yer almak.. İnanın sayıların hiç önemi yok.. 1 tane bile okumak yeter bazen...
O yüzden bende hem çalışıyorum, hem oruçluyum çok zorlanıyorum.. Ayrı ayrı ulaşıp mesaj atmaya çalıyorumm..
O yüzden herkesin de ramazan da dua alabilmesi açışından sık takipte kalmanızı rica ediyorum..
Bu arada kızlar transferinin 7. Günü.... Allah nasip ederse bu pazar bhcg bakılacak...ne oluşumuz dualarinizi eksik etmeyin...Rabbim bizi de bebeklerimize kavustursun inşallah....
Amin canım amin....Allah yardıımcın olsun arkadaşım,İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur,sağlıkla kucağına alırsın.
günde iki kişiye mi okunacak ramazanda bitirebilmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?