İnşallah canım.Ahh canımm hadi bakalımm inşallahh :))
Güzel haberlerinle gelirsin pazar da duaları bebeğine ederiz bu sefer :)
Swni cok ii anliyorumda bn ilave almak isdedim hepsi bu baskasi alirmi al.azmi bilemm bn bitimine yardomci olmak isdedimCanim benim amacimiz herkesin duasini almak yoksa cok kisa bi dua 1000 tanede okuruz ama dedigimiz gibi amacimiz herkesin okumasi...portakales D Deborah26
Bende uyarı yapayım dedim. Sen yapmışsın bile benden önce.
Çok doğru yazmışsın gerçekten
Swni cok ii anliyorumda bn ilave almak isdedim hepsi bu baskasi alirmi al.azmi bilemm bn bitimine yardomci olmak isdedim
11 ayin sultani Ramazan ayımız mubarek olsun.
Bu ay inşallah herkesten guzel habrrler alirz.
Benim bu ay malesef calisma olmuyacak.
dun rahatsizlandim.
bobreklerimde kum varmis minik minik tas gibi
fena halde sancim vardi ilac kullaniyorum
oruc ta tutamiyorumokdr niyetine girmistim.
birde sinavlar var bu gun zorla sinava gittim.
Tamam tatlim ben cekileyim aradanSwni cok ii anliyorumda bn ilave almak isdedim hepsi bu baskasi alirmi al.azmi bilemm bn bitimine yardomci olmak isdedim
Tamam yanlis birsey demek isdemem size ama uygun gorurlerse lafi da hic hos degildi eklemeyin tamm silin beni zamanTamam tatlim ben cekileyim aradanportakales yada D Deborah26 arkadasimiz +400 u eklemeyi uygun gorurlerse eklerler...
Yani eksik kalirsa demek istedim.Bu lafin neresi kirdi sizi.Ramazan gunu bos yere kalp kirmayalim.Tam
Tamam yanlis birsey demek isdemem size ama uygun gorurlerse lafi da hic hos degildi eklemeyin tamm silin beni zaman
Tam
Tamam yanlis birsey demek isdemem size ama uygun gorurlerse lafi da hic hos degildi eklemeyin tamm silin beni zaman
Kizlar kusura bakmayin ne olur bugun doktorla ugrastim ancak yeni girebildim ben 300 aliyorum okuyorum suan . Allah kabul etsin insaallah bide boyle gecikmem Allahin izniype bidaha
Sukurler olsun gittim doktoruma iki gunde yaklasik uc kat artmis dokttor henuz cok yeni dedi . Rabbim tamamina erdirir insaallah agrilarim var biraz iyi tutunabilsin diye ilac verdi rabbim tez zamanda butun isteyenlerin yuzunu guldursun insaallahHer şey yolundadır inşallah canım
Yani sizde kusura bakmayin bnde ters bir laf soyleyecwk bir insan degilim ama uygun gorurlerse lafi hic hosuma gitmedi tabiki severek okumak isderim ama hayirlisi neyse o olsun ben sizlerle zitlasmk isdmem kirildim acikcasiCanım hassas davranma lütfen kimse kimseye yanlış bir şey söyleyecek durumda değil zaten..
Tamam sen 400 daha okumak istiyorsan oku elbette Allah kabul etsin..
Bana sirani verdin dualarla gitmemi sagladin doktora cok sukur yuzumuz guldu Rabbim senide dier arkadaslarimida tez vakitte yuzinu guldursun Allahim senden razi olsun yuregi guzel insan .cok gecmis olsun tez vakittede sifa versin Rabbim11 ayin sultani Ramazan ayımız mubarek olsun.
dun rahatsizlandim.
Tutunur cnm istirtt et sen yat dinlenSukurler olsun gittim doktoruma iki gunde yaklasik uc kat artmis dokttor henuz cok yeni dedi . Rabbim tamamina erdirir insaallah agrilarim var biraz iyi tutunabilsin diye ilac verdi rabbim tez zamanda butun isteyenlerin yuzunu guldursun insaallah
Embie geçmiş olsun canım bol su iç, sağlık herşeyden öenmli önce sen iyi ol sonra ibadetini de yaparsın bebeğini de...11 ayin sultani Ramazan ayımız mubarek olsun.
dun rahatsizlandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?