- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Yani sizde kusura bakmayin bnde ters bir laf soyleyecwk bir insan degilim ama uygun gorurlerse lafi hic hosuma gitmedi tabiki severek okumak isderim ama hayirlisi neyse o olsun ben sizlerle zitlasmk isdmem kirildim acikcasi
Rica ederim cnm benim.Bana sirani verdin dualarla gitmemi sagladin doktora cok sukur yuzumuz guldu Rabbim senide dier arkadaslarimida tez vakitte yuzinu guldursun Allahim senden razi olsun yuregi guzel insan .cok gecmis olsun tez vakittede sifa versin Rabbim
Uygun gorurlerse = eksik kalirsa demek istedim. Durduk yere insanlari kirmak polemige girmeyi bende istemem ama lafimda kirilacak biseyde goremiyorum.Yani sizde kusura bakmayin bnde ters bir laf soyleyecwk bir insan degilim ama uygun gorurlerse lafi hic hosuma gitmedi tabiki severek okumak isderim ama hayirlisi neyse o olsun ben sizlerle zitlasmk isdmem kirildim acikcasi
İnsaallah tutunur canim progestan verdi gunde uc tane corasprin ve bide folik asit verdiTutunur cnm istirtt et sen yat dinlen
nasil ilac verdi tutuna bilmesi icun?
Canım gözünaydınnnSukurler olsun gittim doktoruma iki gunde yaklasik uc kat artmis dokttor henuz cok yeni dedi . Rabbim tamamina erdirir insaallah agrilarim var biraz iyi tutunabilsin diye ilac verdi rabbim tez zamanda butun isteyenlerin yuzunu guldursun insaallah
Frda cım zeynep kötü bişey demek istemedi şöyleki dua almayanları bi süre bekliyoruz akşama doğru gelenler oluyor, herkesin dua alıp birbirine duası geçsin diyede okuyan bizler bu arada bekliyoruz baktık gelmiyorlar el birliğiyle yine bölüşüp bitiriyoruz. Kırgınlık olmasın kötü bişey demek istemedi oda,sende yanlış anlama canım.Bak ilk günümüz dua ne kadar kutsal bişey ayrılma aramızdan derimTam
Tamam yanlis birsey demek isdemem size ama uygun gorurlerse lafi da hic hos degildi eklemeyin tamm silin beni zaman
Hap olarakmi aldin canim progestani.Mide bu donem cok hassas oluyor progestan midene dokunursa vajinal jelini kullan doktora sorarak tabi.Ben oyle yapiyorum.Pihtilasmami var corasprn neden verdi ?İnsaallah tutunur canim progestan verdi gunde uc tane corasprin ve bide folik asit verdi
Benim yuzumdende listeden ayrilmayin boyle biseyin vebaline girmeyi istemem.Kirmak icin laf etmedm ama kirdiysamda kusura bakmayin.Yani sizde kusura bakmayin bnde ters bir laf soyleyecwk bir insan degilim ama uygun gorurlerse lafi hic hosuma gitmedi tabiki severek okumak isderim ama hayirlisi neyse o olsun ben sizlerle zitlasmk isdmem kirildim acikcasi
Tesekkur ederim canim insaallah tutunur agrilarim var biraz kokuyorum ama dinlenirsem gecer insaallah hepinizden Allah razi olsun sizleride cok bekletmesin rabbimCanım gözünaydınnn
İsmini ilk sayfaya ekliyorum.
Bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah
İnşallah canım siz hamilelerin duasıyla inşallah bizimde mucizelerimiz gelecek.Tesekkur ederim canim insaallah tutunur agrilarim var biraz kokuyorum ama dinlenirsem gecer insaallah hepinizden Allah razi olsun sizleride cok bekletmesin rabbim
Kızlar bebeğini kaybedenleri tekrar ilk sayfadan silmem mi lazım acaba.
Sizce ne yapayım.
Ama sonuçta hamile kaldılar.
Buda umut olur belki hamile kalamayanlara kalsınmı isimleri sizce.
İnşallah yine hamile kalacaklar ben inanıyorum
Simdilik rahatsiz olmuyorum insaallahta olmam . Evet canim bana iki aydir veriyor corasprini bende hasimato tiroidi var ondan kaynakli pihtilasma olabiliyormus . Agrilarim var korkuyorum bisey olmaz demi normaldir o agrilarHap olarakmi aldin canim progestani.Mide bu donem cok hassas oluyor progestan midene dokunursa vajinal jelini kullan doktora sorarak tabi.Ben oyle yapiyorum.Pihtilasmami var corasprn neden verdi ?
Görürlerse üzülürler inşallah yeniden yazmak nasip olur silmelisin tabiki senve arkadaşlar bilirsiniz fikir olaraktanKızlar bebeğini kaybedenleri tekrar ilk sayfadan silmem mi lazım acaba.
Sizce ne yapayım.
Ama sonuçta hamile kaldılar.
Buda umut olur belki hamile kalamayanlara kalsınmı isimleri sizce.
İnşallah yine hamile kalacaklar ben inanıyorum
Canım uygun görürlerse derken listedeki diğer kişiler ve listeyle ilgilenen arkadaşlar demek istemiştir yoksa hiç birimiz büyük zaat olma meramında değiliz. Kırılma lütfen aramızda böyle şeyler olmasın zaten zaman geçince ne kadar yakın olduğumuza şaşırıcaksın:)Yani sizde kusura bakmayin bnde ters bir laf soyleyecwk bir insan degilim ama uygun gorurlerse lafi hic hosuma gitmedi tabiki severek okumak isderim ama hayirlisi neyse o olsun ben sizlerle zitlasmk isdmem kirildim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?