Kıyamam ya :)
CNM kagidada yuz tanemi yazlicak besmele...kızlar ben bu ay bir iki bişey yaptım dualarla ilgili eğer olumlu olursa sizlerede söylicem diye kendime söz verdim . bunlardan bi tanesi 100 tane besmeleyi hem okudum hem kağıda yazdım adetim bittiği andan itibaren üzerimde taşıdım aşılamam yapılırkende beraber olurkende üzerimdeydi bi bez parçasına sarılırsa sakıncası yokmuş . bide allahın isimlerinden Ya Vacid 14 kere Ya Macid 48 kere suya okuyarak üfledim aşılamadan önce içtim. eşimede içirdim . deneyin bişey kaybetmezsiniz neyin vesile olacağını bilemeyiz. söylemek istedim .
arkadaslar cok cok aliyoruz herkes okuyamiyor bence max 200 alalim
evet canım hem okudum hem yazdım . bi kaç ay önce duydum ama yapmamıştım bu ay yaptım hiç ayırmadım üzerimdenCNM kagidada yuz tanemi yazlicak besmele...
Ayarlıycaz canım ilk kişiydi bide listedeki kişi sayısı belli değil ya kesinleşsin oturacak inşallah...arkadaslar cok cok aliyoruz herkes okuyamiyor bence max 200 alalim
EWET BENCEDE HERKESE EN FAZLA 200 VERILMELIYDI VE 50 KISIDE SAYI DURDURULMALI KIZLAR...
evet canım hem okudum hem yazdım . bi kaç ay önce duydum ama yapmamıştım bu ay yaptım hiç ayırmadım üzerimden
Tamam canım o zaman çok sevindim okuyacağım inşallah50 ekliyorum okursun...
Tamam canım o zaman çok sevindim okuyacağım inşallah
canım arapça yazmay çok isterdim ama maalesef yazdırabileceğim kimsemde yoktu rabbim sen öyle kabul et diye yazdım ama Arapçası daha makbul yap sen deArapça yazmışsındır dimi canım bende yapicam bunu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?