- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
kızlar merhaba çok yoğundum anca girebildim siteye. bana da 50 yazabilirsiniz veya daha çok olması gerekiyorsa rakamı siz belirleyin. ayrıca benim adıma her gün 50-100 adet yazın direk.
tşk.
Benim teyzemde 11 sene sonra 3.tup bebek denemesinde 500 Yasin okutmustu cok sukur simdi 2bucuk yasinda oğlu ..Ama 1 kisi 1 Yasin okuyordu buda oyle sanirim dimi?KIZLAR BİR RİCAM OLACAK..
BİR ARKADAŞIM ERKEN MENAPOZ SEBEBİYLE ANNE OLAMIYOR.. HİÇ YUMURTASI OLUŞMUYOR EN SON TÜP BEBEK DENEDİ ONDA DA OLUŞAN 3 YUMURTA DA ÖLDÜ DÖLLENME OLMADAN...
ŞİMDİ 500 YASİNE BAŞLAMIŞ.. 500 KİŞİ 500 YASİN DİYE.. ARANIZDA ONA OKUMAK İSTEYEN OLURSA BANA ÖZELDEN YAZABİLİR..
TEŞEKKÜR EDERİM..
Hayir sadece ilk ogrendigimde ve 15 gun once tsh bakildi ilaca ayni dozla devam ediyorum canim.Ayda bir tsh bakilcak denildi.canım adet ağrısı gibi karın ağrısı şükür kanama filan yok her dk adet olcam sanıyorum..peki sana hamile kaldıktan soa haşimato ile ilgili herhangi bişi yaptılar mı ne bilim başka bi tahlil filan
e bizde okutalım ne diyip okunacakki?Benim teyzemde 11 sene sonra 3.tup bebek denemesinde 500 Yasin okutmustu cok sukur simdi 2bucuk yasinda..Ama 1 kisi 1 Yasin okuyordu buda oyle sanirim dimi?
Bende 1 tane okuyayim canim...
Istee bizde okutalım ne diyip okunacakki?
Tamam canım çok çok sağolun bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum sayenizdeOKU CANIM RELG İKENDE OKUYABİLİYORUZ..
DİYANETE DANIŞILDI BU KONUDA..
saol canımkorkuyor işte insan ama güzel olur inşallah her seyHayir sadece ilk ogrendigimde ve 15 gun once tsh bakildi ilaca ayni dozla devam ediyorum canim.Ayda bir tsh bakilcak denildi.
Adet agrisi gibi agrilar normal canim bende mesela asiri akinti var hala korkuyla bakiyorum adet oldum saniyorum
Canim bende 1 tane okuyayim bugece okurumKIZLAR BİR RİCAM OLACAK..
BİR ARKADAŞIM ERKEN MENAPOZ SEBEBİYLE ANNE OLAMIYOR.. HİÇ YUMURTASI OLUŞMUYOR EN SON TÜP BEBEK DENEDİ ONDA DA OLUŞAN 3 YUMURTA DA ÖLDÜ DÖLLENME OLMADAN...
ŞİMDİ 500 YASİNE BAŞLAMIŞ.. 500 KİŞİ 500 YASİN DİYE.. ARANIZDA ONA OKUMAK İSTEYEN OLURSA BANA ÖZELDEN YAZABİLİR..
TEŞEKKÜR EDERİM..
Stres yapma bebisinde etkileniyor keyfine bak dinlen bol bol...Bi kac hafta sonra mide bulantisindan yakinacaksin ama onlar bile guzelsaol canımkorkuyor işte insan ama güzel olur inşallah her sey
canım arapça yazmay çok isterdim ama maalesef yazdırabileceğim kimsemde yoktu rabbim sen öyle kabul et diye yazdım ama Arapçası daha makbul yap sen de
yok canım okumadım sonra Ya Macid ve Ya Vacid okudum günlük okuabildiğim kadarCanım peki hergun 100 tane çektin mi
canım bugün adet günüm iki gün önce 49du suan 131 olmuşBu arada degerin kac olmus adetine kac gun var suanElifAhsen02
CNM BEN ZEYNEP ARKADAS ICINDE 250 OKUDUM.OLMAZZ ÖYLEE TAKİP ET BİZİ RAKAMLAR DEĞİŞECEK ŞEKERR TAMAM MI??
ŞİMDİLİK 50 YAZDIK GİTTİ..
doktor 10 gün sonra çağırdı canım hayırlısı ile görürüz inşaallahh çok saolBence degerin cok guzel dusun benim adet gecince 137 di hic sıkıntı yapma haftaya keseyi gorursun zaten tatlim Allahin izniyleElifAhsen02
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?