Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Benim elimde bir kitap var simdi baktım 100 defa yazıyor onda da ama ayrıntısı yazmiyor Allahım nasip eder inşallah

Canım benim inşallah da hamis haberlerini alırız bende takiyorum ama iliski olacağı zaman yastığının altına koyuyorum banyomu yapınca da takiyorum böylesi olurmu

Canım benim inşallah da hamis haberlerini alırız bende takiyorum ama iliski olacağı zaman yastığının altına koyuyorum banyomu yapınca da takiyorum böylesi olurmu
Aynen cnm bir de Meryem ana eli otu var bulabilirseniz tabi.ona da 3 Meryem okuyup ufak bir Parça üZerinizde tAşıyorsunuz hamile kalana dek. Banyodan banyoya çıkartıyorsun . Onu da diğer göğsümde tAşıyorum Valla her tarafıma birşeyler iliştirmiş durumdayım. Biri görse adım muskacıya çıkacak mazallah Ne duysam onu yapıyorum birinden biri vesile olur inşallah

Ne zamandır istiyodum canım

Ne zamandır istiyodum canım
3 Yaşında bir kızım var çok şükür ama 3 tane de kaybım 14 aydır aktif çalışmalardayız ama tık yok herşey bakıldı genetik bile hiç bir sorun yok . Rabbimin takdiri böyleymiş. Kızıma bir KARDEŞ istiyoruz aradaki YAŞ farkı arttıkça artıyor Hayırlısı. Olmadıkça insan ister istemez strese giriyor her ay hadi bu ay o ay olacak diye bir Ümit başlıyorum kırmızılarla beraber ay sonu hayal kırıklığı

canım bende arkadaşına okuycam şimdi 1 yasin.

Kızlar bu sabah doktora gittim klomen dün bitmişti adetımin 10.günü 2tane folikul varmış 10mm dedi pazartesi tekrar çağırdı sizce boyut iyimi

Kızlar bu sabah doktora gittim klomen dün bitmişti adetımin 10.günü 2tane folikul varmış 10mm dedi pazartesi tekrar çağırdı sizce boyut iyimi
Ben de klomensiz kullanmıştım bir ara ama kist yapmaya başlayınca bıraktım regl 5. Gün sabah akşam başlıyordum 5 gün boyunca ilaç biter bitmez ertesi gün kontrol sona da çatlatma iğnesi aynı gün yada bir gün sonra 36 saat sonra da ilişki ama benim yumlar 17 -20 mm arası oluyordu seninki biraz küçük geldi sen klomeni nasıl kullandın Dr açıklama yapmadı mı?

Aynen canım benim oğlum 4 buçuk yaşında 1 senedir uğraşıyoruz ama tik yok çok üzülüyorum bildiğin gibi diil klomen kullandım o da kullanmadığım ayda ara kanamaya neden oldu bekliyorum bakalım sonumuz ne olacak

Kızlar ben kaç gündür kasık ağrısı yaşıyorum yaa bide sık sık lavaboya gidiyorum aşılamamın bugün 7. Günü kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bel ağrı kasık ağrısı sürekli acaba bebişim tutundu mu annesine

Ben de bir süre klomen kullandım ama kist yapmaya başladı regl hep geciktirdi falan bıraktım Valla en Güzeli doğal olanı şimdi doğal yollara başvuruyorum kürler falan sabah adaçayı akşam hayıt 3 aydır devam ediyorum. sabahları aç karnına da çörekotu bal tarçın 2 aydır da onu yiyorum eşimde Keçiboynuzu Çayı ev aktara döndü yanibenim kız da pek kolay olmamıştı ama bu daha da zor oldu bir de ikinci kolay olur derler yalanallah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin

Canım bence normal..
Adetin 15 i falan anca büyüyor..
Stres yapma büyüyecek inşallah
Sen doktorun dediği günlerde git kontrole aksatma

Kızlar ramazanın ilk 10 günü.

Ya erhamer rahimin

100 defa okunması lazımmış.
Ardından 100 defa subhanallahi vebihamdihi diyecekmişiz

Ve sonra duamızı edecez...
Allah kabul etsin inşallah

İnşallah öyledir canım inşallah tutunuyordur

Evet soru bakis duyup göreceğine deme daha iyi insanliktan cikariyolar cunku sen ne kadarlik evlisinki canim
Temmuzda 4 bitiyor 5 e giricez, zaten soruyor herkes de yinede açık açık konuşmak istemem, iş gün fırast olmadı sıra gelmedi falan diye geçiştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…