Bana bu sut olayini ozelden atrmisiniz,Ne bir de köy sütü ha! Eşim duysa çıldırır bizim kadın çocuk diye delirdi der. Ama sen dene yararını görürsen bana özelden yaz burda mesaj akışı çok oluyor göremeyebilirim. Merak ettim şimdi. Ya i ayda en az 4 kez olsa eder sana 16 kilo vay anam vay biz bizim kıza içecek sütü zor buluyoruz üzerine oturmaya hiç bulamayız herhalde
Yerleşme kanaması olabilir mi diye içimden geçti?Kızlar 2 gün lekelenmem geldi. Bugün bişey yok. Çok canım sıkıldı oruç tutamadım. Ara kanama mı yoksa regli mi anlamadım. Şimdi banyo olup namaz kıldım ama ne olur bilemiyorum. Normalde adetime 1 hafta var.
Iyi hadi kârdasın desene tsefem28 den bilgi alabilirsinBana bu sut olayini ozelden atrmisiniz,
avatajim vr bulgaistanda koy sutunheryerde stilior hemde litresi 65 krus
aaaaaaaaaaaaaaa ben okumuştum toplu olarak hemde duanin ne olacagini bilmediğimde söylemedimEsEs50 duan bitti Allah kabul etsin, sıradaki arkadaşın duasına katılmazsan listeden silineceksin canım...
Yerleşme kanaması olabilir mi diye içimden geçti?
İnşallah yerleşmedir bu işler hiç belli olmazNe güzel olur ama sanmıyorum. Bazen olabiliyor böyle.
Ay kuzum seni uzmek istemezdim hani bazisi herseye karisirya onu demek istedim ama pot kirdim kusura bakma nolur tatli anneRabbim mekanini cennet etsin insallah....
canım ortak bi kararla toplu alım yapılmasın denildi, sen yine takite ol birde sayı bölüştürme durumumuz var ilerleyen kişilerde belli olacak haberin olsun.aaaaaaaaaaaaaaa ben okumuştum toplu olarak hemde duanin ne olacagini bilmediğimde söylemedim
agziniza saglik tum arkadaşlara liste cok kalabalık olduğundan 100 er adet aliorum sirayla ekleyin inşallah
yeterli canım şimdilik iyi geceler...Anladığım kadarı ile 3. Ye bugün okunmuyor zeynepalmire için 200 okudum ben bugünbiraz erken yatacağım bu Say'ı yeterli mi yoksa yatmadan biraz daha okumamı ister misiniz?beni çıkartmayın da aman
Amin cnm amiiinnnnZeynepelmira için 500 okudum. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıcakla, hayırlı salih saliha sağlıklı evladını kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?