Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Ne bir de köy sütü ha! Eşim duysa çıldırır bizim kadın çocuk diye delirdi der. Ama sen dene yararını görürsen bana özelden yaz burda mesaj akışı çok oluyor göremeyebilirim. Merak ettim şimdi. Ya i ayda en az 4 kez olsa eder sana 16 kilo vay anam vay biz bizim kıza içecek sütü zor buluyoruz üzerine oturmaya hiç bulamayız herhalde

Ay kuzum seni uzmek istemezdim hani bazisi herseye karisirya onu demek istedim ama pot kirdim kusura bakma nolur tatli anne Rabbim mekanini cennet etsin insallah....

Temmuzda 4 bitiyor 5 e giricez, zaten soruyor herkes de yinede açık açık konuşmak istemem, iş gün fırast olmadı sıra gelmedi falan diye geçiştiriyorum.
Aciklama yapmak zorunda degilsin ki ama insanlar illa didikler duramaz malesef hic takma sende benim teyzemin 11 sene sonra geldi minigi nasibi o zamanmis bizim yapacagimiz sabirla dua etmek...

Amin cnm inşallah

İnşallah canım hadi bakalım hayırlısı umarım sıkı sıkı tutunmuştur...
Amin canım inşallah bebeğim annesini daha fazla üzmez isteyen herkese Rabbim evlat nasip etsin
Stres yapma sakın canım akışına bırak

Tamam canım yazarım inşallah

Temmuzda 4 bitiyor 5 e giricez, zaten soruyor herkes de yinede açık açık konuşmak istemem, iş gün fırast olmadı sıra gelmedi falan diye geçiştiriyorum.
Sorgulamaları,bakışları,laf sokmaları birde akıl vermeleri bitmez gördüklerinde sorarlar geçiştirirsin,iki üç gün sonra yine karşılaşırsın yine sorarlar dalga geçer gibi içinde evlat hasretiyle yanan ateşi dahada körüklerler anlamazlar senin içnde kopan fırtınaları malesefki bizim insanlarımız böyle cnm destek olcakları yerde köstek olurlar bende artık soranlara olmuyor diyorum çünkü yoruldum artık onlara laf anlatıp geçiştirmekten

Kızlar şimdilik az az alın 300ü geçmeyin mesela,herkes okusun eksik kalırsa yine size müracaat ederiz)

Zeyneelmira için 250 okudum allahım kabul etsin inşallah kızlar eklersiniz :)
Allahım tez zamanda hamis haberleri vermesini nasip etsin inşallah şimdide salâvat çekip bağışlayacağım peygamber efendimiz ulastirsin tez zamanda minigin kavussun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…