- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 39
Doktorum izinliydi başka doktor baktı fazla konuşmadı sadece büyüyo pazartesi istedigimiz boyuta gelir dedi..benim bu Son klomen kullanışim bu ay günde 3 tane 5 gün içtim pazartesi 14.gün olacakBen de klomensiz kullanmıştım bir ara ama kist yapmaya başlayınca bıraktım regl 5. Gün sabah akşam başlıyordum 5 gün boyunca ilaç biter bitmez ertesi gün kontrol sona da çatlatma iğnesi aynı gün yada bir gün sonra 36 saat sonra da ilişki ama benim yumlar 17 -20 mm arası oluyordu seninki biraz küçük geldi sen klomeni nasıl kullandın Dr açıklama yapmadı mı?
Ben de bir süre klomen kullandım ama kist yapmaya başladı regl hep geciktirdi falan bıraktım Valla en Güzeli doğal olanı şimdi doğal yollara başvuruyorum kürler falan sabah adaçayı akşam hayıt 3 aydır devam ediyorum. sabahları aç karnına da çörekotu bal tarçın 2 aydır da onu yiyorum eşimde Keçiboynuzu Çayı ev aktara döndü yanibenim kız da pek kolay olmamıştı ama bu daha da zor oldu bir de ikinci kolay olur derler yalan allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin
10. gün için fena değil bence ben 13 gün gittim 2 tane var 18mm dedi bu haftayı iyi değerlendirin dedi.18,20 yada 22 mm de çatlıyomuş aklında bulunsunKızlar bu sabah doktora gittim klomen dün bitmişti adetımin 10.günü 2tane folikul varmış 10mm dedi pazartesi tekrar çağırdı sizce boyut iyimi
İnşallah canım hadi bakalım hayırlısı umarım sıkı sıkı tutunmuştur...Kızlar ben kaç gündür kasık ağrısı yaşıyorum yaa bide sık sık lavaboya gidiyorum aşılamamın bugün 7. Günü kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bel ağrı kasık ağrısı sürekli acaba bebişim tutundu mu annesine
Seni gormesemde tanidim yaniiii iskolik seni
Yemeklerede cok ugrasma fazla ayakta kalma desem tam kaynana olucam
İnşallah büyümeye devam eder canım çok sağol,biliyorum kuru inciri çok faydası oluyo bi ara büyümeyen yumurtalar vardı yumurtlama günümden sonra yedim içtim yumurta 27mm olmuş tabi zamanında olmadığı için bi işe yaramadı, ilaçla yemeğe korkuyorum yine çok büyür diyeCanım benim 12. Günde 15 mm oluyodu seninde normal geldi bana kuru incir yee bol bol ben yedim iki günde 5 mm daha büyüdü
Dt istenen boyuta gelir dediyse herşey yolunda gözüküyor öyleyse ama ekstra çörekotu incir falan kullanmanı tavsiye ederim işe yararDoktorum izinliydi başka doktor baktı fazla konuşmadı sadece büyüyo pazartesi istedigimiz boyuta gelir dedi..benim bu Son klomen kullanışim bu ay günde 3 tane 5 gün içtim pazartesi 14.gün olacak
İnşallah vesile olur burada okunan duaların gucuglede rabbimiz ol diyecek allah razı olsun :)Aynen cnm bir de Meryem ana eli otu var bulabilirseniz tabi.ona da 3 Meryem okuyup ufak bir Parça üZerinizde tAşıyorsunuz hamile kalana dek. Banyodan banyoya çıkartıyorsun . Onu da diğer göğsümde tAşıyorum Valla her tarafıma birşeyler iliştirmiş durumdayım. Biri görse adım muskacıya çıkacak mazallahNe duysam onu yapıyorum birinden biri vesile olur inşallah
İnşallah cnm ya umarım bu ay olur süt buğusu da nedir ilk kez duydumBende bu ay süt buğusu deneyim dedim bu ara kanama bütün planlarımı bozdu şimdi adeti bekliyorum temizlenince tekrar denicem Allahnnasip ederse bizde edimle cevizli bal yiyoruz başka da bisi yapmıyorum Rabbim bu ayin hurmetine verir inşallah
İnşallah cnm ya umarım bu ay olur süt buğusu da nedir ilk kez duydum
Kaynar dü üzerine oturanı duymuştum sütü yeni duydum ilginç daha neler duyacağım bakalım kız o kadar süte yazık değil mi hep aynı sütü kullansak olur mu?Canım bana söyleyen 4 kilo süte 2 demet maydanoz 1 kilo arpa koyup kaynatıp 1 saat buharına otur sonra ilişkiye gir dedi bi şekilde oluyor inşallah faydalı olur deneyen ve fayda gören çok insan var bakalım kısmet duyduğumdan beri düzgün yapamadim bakalım bu ay yapabilirim inşallah
Kaynar dü üzerine oturanı duymuştum sütü yeni duydum ilginç daha neler duyacağım bakalım kız o kadar süte yazık değil mi hep aynı sütü kullansak olur mu?
Bence normal zaten adet 7gun surse daha 3 gun gecmis...Kuru incir ye bu ara faydasi olurKızlar bu sabah doktora gittim klomen dün bitmişti adetımin 10.günü 2tane folikul varmış 10mm dedi pazartesi tekrar çağırdı sizce boyut iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?