- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
canım sanırım sende sayfayla ilgileniyorsun ben damla içinde 250 okudum bilginiz olsunBenimde durumum aynı toplamda 2 adette doktora gidemiycem
Yaz yaz bekliyorum :))İnşallah cnm şimdi tel e Hatırlatma Bölümü'ne kaydediyorum buzdolabın üzerine de iliştiriyorum kısmetse size de hatırlatırım yarın için de bir dua var yarın da onu yazarım inşallah bol bol dua edelim bu mübarek Günler'de
evet canım onları okudumCnaım 1.ve 2.kişiye okudunmu sen?
Her kim bir Cumartesi günü inanarak aşağıdaki duayı 1900 kez okursa dilediği şey biiznillah diğer Cumartesi ye kadar gerçekleşirYaz yaz bekliyorum :))
İnşallah vesile olur da gelir miniklerimiz
Başka bu ay uygulamayı düşündüğüm dualar da var duymak istersen özelden de atabilirim cnmYaz yaz bekliyorum :))
İnşallah vesile olur da gelir miniklerimiz
Başka bu ay uygulamayı düşündüğüm dualar da var duymak istersen özelden de atabilirim cnm
Pekala burdan gönderiyorum yapmak isteyenler kaydedip yapabildiklerini yaparlar. Ben hepsini yapamasam da bazılarını uygulamaya geçirmeyi düşünüyorumBende duymak istiyorum
İstiyorum bennn canım teşekkürler :):):)Başka bu ay uygulamayı düşündüğüm dualar da var duymak istersen özelden de atabilirim cnm
Yukardaki msj da gönderdim cnm herkes istifade etsin diye . Ha bir de onlara ilave Meryem Suresi var hergün onu herkes biliyor zaten Allah inşallah birinden birini vesile kılarİstiyorum bennn canım teşekkürler :):):)
Ay meryem suresi nasıl oluyor canım nasıl kacgun okunuyor benim yerime başkasıda okusa olurmuYukardaki msj da gönderdim cnm herkes istifade etsin diye . Ha bir de onlara ilave Meryem Suresi var hergün onu herkes biliyor zaten Allah inşallah birinden birini vesile kılar
Onu değişik değişik okuyanlar var kesintisiz 19 gün kadın kendisi okuyacak diyen var. Kesintisiz 40-41 gün okunacak diyenler de var(regl ken Başkasına okutuyorsun. )hamile kalana kadar okunacak diyenler de var bol bol oku okuyamazsın da okutAy meryem suresi nasıl oluyor canım nasıl kacgun okunuyor benim yerime başkasıda okusa olurmu
Canım benim bisey diyecektimen altta yazan yumurtalık için tam bana uyHer kim bir Cumartesi günü inanarak aşağıdaki duayı 1900 kez okursa dilediği şey biiznillah diğer Cumartesi ye kadar gerçekleşir
Yumurtalık için olan tam bana uyuyor şura suresi bunu nasıl yapmalıyım bende yumurtalık tembelliği var ve FSH 11 lerde rabbimiz in izniyle mucizemi gelir belkiPekala burdan gönderiyorum yapmak isteyenler kaydedip yapabildiklerini yaparlar. Ben hepsini yapamasam da bazılarını uygulamaya geçirmeyi düşünüyorum
Pekala burdan gönderiyorum yapmak isteyenler kaydedip yapabildiklerini yaparlar. Ben hepsini yapamasam da bazılarını uygulamaya geçirmeyi düşünüyorum
canım 250 alıyoruz artık duayı bölüştük...Bin onceki arkadasin 300 tanesini okudum bu arada foruma ne zaman girsem bir sürü sayfa olmus oluyo hepsini okuyamiyorum kızlar ev yerlestirmeye çalıştığım için malum
Canım bende çok merak ediyorum bende özelden yazdım cvp yazmadı.
Tamam canım anladım cokk teşekkür ederimOnu değişik değişik okuyanlar var kesintisiz 19 gün kadın kendisi okuyacak diyen var. Kesintisiz 40-41 gün okunacak diyenler de var(regl ken Başkasına okutuyorsun. )hamile kalana kadar okunacak diyenler de var bol bol oku okuyamazsın da okut
İnşallah canımnasip cnm bkliycez artık inşallah belirlediğimiz tariha kadar hamiş oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?