Şura Suresi'nin 22. Ayetini hergün okuyorsun Arapça bilmiyorsan okunuşu şöyleCanım benim bisey diyecektimen altta yazan yumurtalık için tam bana uy
Yumurtalık için olan tam bana uyuyor şura suresi bunu nasıl yapmalıyım bende yumurtalık tembelliği var ve FSH 11 lerde rabbimiz in izniyle mucizemi gelir belki
ol canimm rabbom dualrimizi kabul eylsein hastaligim 27haziran ve yarin denicem bu duayida rabbim evlat isdeyenlere bu herkesin gonkune gore hayirli evlat nasip eylesinHer kim bir Cumartesi günü inanarak aşağıdaki duayı 1900 kez okursa dilediği şey biiznillah diğer Cumartesi ye kadar gerçekleşir
Canım bu sayfayı ben açtımcanım sanırım sende sayfayla ilgileniyorsun ben damla içinde 250 okudum bilginiz olsun
Canım bende açılmıyor bu.Her kim bir Cumartesi günü inanarak aşağıdaki duayı 1900 kez okursa dilediği şey biiznillah diğer Cumartesi ye kadar gerçekleşir
1900 kez fe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilâhe illa hüve aleyhi Tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym Cumartesi okunuyorCanım bende açılmıyor bu.
Yarın okunacak duayı yazıyla yazarmısın
Canım Allah şifa versin işleriniz yolunda gitsinde fazla uğraşmadan güzel neticeler alın inşallah Dua alamıycakmısın?Hayırlı akşamlar herkese. Bir haftadır tüp bebek gorusmesi ve tahliller için istanbuldayiz. Bir ay sonra mikro enjeksiyon için tedaviye baslayacagZ. İsimiz biraz zor. Ciddi sorunlar var. Dua edin kızlar bana. Bugün hırka i şerif camine gittim. Peygamber efendimizin hırka i şerifi ziyareti için. Kendim ve sizler için dua ettim. Rabbim inşallah kabul eder.
Canım banada yazın bende açılmıyorCanım benim bisey diyecektimen altta yazan yumurtalık için tam bana uy
Yumurtalık için olan tam bana uyuyor şura suresi bunu nasıl yapmalıyım bende yumurtalık tembelliği var ve FSH 11 lerde rabbimiz in izniyle mucizemi gelir belki
Çok teşekkür ederim1900 kez fe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilâhe illa hüve aleyhi Tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym Cumartesi okunuyor
Allah razı olsun duaların için.Hayırlı akşamlar herkese. Bir haftadır tüp bebek gorusmesi ve tahliller için istanbuldayiz. Bir ay sonra mikro enjeksiyon için tedaviye baslayacagZ. İsimiz biraz zor. Ciddi sorunlar var. Dua edin kızlar bana. Bugün hırka i şerif camine gittim. Peygamber efendimizin hırka i şerifi ziyareti için. Kendim ve sizler için dua ettim. Rabbim inşallah kabul eder.
Hepsini yapmaya çalışıyorum ama olmuyo ya.Hamile kalmak isteyen arkadaşlar birkaç naçizane tavsiyem olacak belki bilmeyenler vardır ilişkiye besmele ile başlayın mümkünse ikiniz de abdestli olun üzeriniz çarşafla Örtülü olsun ilişki öncesi kocanıza 2saat önce bir Türk kahvesi içirin ilişki esnasında siz altta eşiniz Üstte olsun ilişki sonrası hemen tuvalete gitmeyin en az yarım saat Ayakları duvara uzatarak Uzan'ın hemen kalkmayın kuyruk sokumunun biraz üzerine doğru bir yastık koyarak Uzan'ın siz ve eşiniz çok sıcak suyla banyo yapmayın bol bol su için özellikle yumurtlama Döneminde (yumurta akı kıvamı akıntı artması için)ilişki için sabah erken saatleri seçin ( bu Ramazan da pek mümkün değil)mümkünse size uygun kürlerden birine başlayın ve gün aşırı ilişkiyi unutmayın
Bu dua değil cnm ayet Şura Suresi 22. Ayet regl iken dua niyetine olunur mu bilmem yumurtLıkların şifası için yazıyordu sadece. Kuranı Kerim'den açıp okuyabilirsin Arapça bilmiyorsan okunuşunu istersen yazarımCanım banada yazın bende açılmıyor
Yumurtalıklar iyi çalışsın diyemi bu dua
Arapça biliyorum tamam çok teşekkür ederimBu dua değil cnm ayet Şura Suresi 22. Ayet regl iken dua niyetine olunur mu bilmem yumurtLıkların şifası için yazıyordu sadece. Kuranı Kerim'den açıp okuyabilirsin Arapça bilmiyorsan okunuşunu istersen yazarım
Hiç sorma cnm ben yazdım bizzat uyguluyorum ama tık yokHepsini yapmaya çalışıyorum ama olmuyo ya.
Nasip artık inşallah bu mübarek ayda gelir mucizelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?