Guzel tavsiyelerin icin tsk ederim.Hamile kalmak isteyen arkadaşlar birkaç naçizane tavsiyem olacak belki bilmeyenler vardır ilişkiye besmele ile başlayın mümkünse ikiniz de abdestli olun üzeriniz çarşafla Örtülü olsun ilişki öncesi kocanıza 2saat önce bir Türk kahvesi içirin ilişki esnasında siz altta eşiniz Üstte olsun ilişki sonrası hemen tuvalete gitmeyin en az yarım saat Ayakları duvara uzatarak Uzan'ın hemen kalkmayın kuyruk sokumunun biraz üzerine doğru bir yastık koyarak Uzan'ın siz ve eşiniz çok sıcak suyla banyo yapmayın bol bol su için özellikle yumurtlama Döneminde (yumurta akı kıvamı akıntı artması için)ilişki için sabah erken saatleri seçin ( bu Ramazan da pek mümkün değil)mümkünse size uygun kürlerden birine başlayın ve gün aşırı ilişkiyi unutmayın
Amin cnm allah hepinizden razı olsun canlarımZEYNEPALMİRA DUAN BİTTİ CANIM ALLAH KABUL ETSİN..
HAYIRLI SAĞLIKLI BEREKETLİ BİR EVLADIN OLSUN TEZ VAKİT İNŞALLAHH
Baksana canım benim öyle yazıyor inşallah da faydasını görürüz miniklerimiz nasip olur inşallah ..):):) allahım nasip et diye bol bol dua ettim canım allahimiza senin için rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallah da öğünlerini görürsün görürüz miniklerimiz nasip olur :):)Canım banada yazın bende açılmıyor
Yumurtalıklar iyi çalışsın diyemi bu dua
Anca müsait olabildim cnm yasemin ve damla için 200'er okudum allah kabul etsinB birisii
Bilgeyaz
Z Zeynepelmira
KIZLAR YASEMIN VE DAMLA ICIN OKUYORUZ SIZ KALDINIZ DUA ALMAYAN
250 şer alıyoruz canım tamamlarmısın....Anca müsait olabildim cnm yasemin ve damla için 200'er okudum allah kabul etsin
Cnm yasemin ve damla için 200 okumuştum şimdi hemen 50'şer daha okuyorumZ Zeynepelmira ,@sevmkee , @whiterose00 , @buda gecer ya hu , B birisii ,Bilgeyaz
Kızlar sizi bekliyoruz 250 şer adet ve günde iki kişi için alıyoruz artık...
Canım benim kontrolün yarin mıydı inşallah güzel haberlerle gelirsin birde benim Komşum hoca hanım senin için sordum korkuyo kanaması oldu tedirgin diye hatta Komşum hamile senin için şöyle dedi ....ayetelkursiyi okuyup hu diye ayetel kursiyi okuyup sağa dönüp ufluyorsun ayetel kursiyi okuyup sola hu diye dönüp ufluyorsun ayetel kursiyi okuyup karşıya hu diye ufluyorsun ayetel kursiyi okuyup başını arkaya dondurup hu diye ufluyorsun ayetel kursiyi okuyup başını havaya kaldırıp hu diye ufluyorsun ayetel kursiyi okuyup başını asaya eyip hu diye ufluyorsun ellerini açıp ayetel kursiyi okuyup avuclarina ufleyip oanda hup diye (cubuk makarnası içine çeker gibi ) içine cekiyorsun hem bebeğin hemde sen her turlu şeyden inşallah korunuyorsun allahimizin izniyle bunu sık sık yapabilirsin :)) inşallah da faydasını gorursunAynen kizlarVeson arkadasin dedigi sicak suyla dus olayina katiliyorum.Hele adete yakin asla yapmayın ilik suyla ve ayakta dus yapin.Dusuk riski olan arkadasa doktorda sicak suyla ve oturarak banyo yapma demisti..Ben buharlar cikmadan temizlendigimi anlamazdim ama mecbur bi sure idare ediyorum....
Sicak su rahmi aciyormus...
Tedbir bizden Takdir Allah tan..Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Tşk ederim cnm okudum hepsiniCima sirasinda ortunmenin sebebi ben bi yerde soyle okumustum..Ortunulmedigi zaman melekler haya edip gidermis ve seytan gelirmis.Seytan bizimle birlikte durur bu iliskiden cocuk olursa cocugun uzerinde seytanin ortakligi olurmus..._SissLey_
Kizlar buda kitaptan cektiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?