- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Aynen canım bende şaşırdım çocuğum olmuyor diye neden utanıyor ben Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur dedim oda sorun sizde dedi hatta benim oğlumun testleri normal dedi peşine ben şokkBence hiç üzülme kendi evlatlarını düşünmüyorlar anladığım kadarıyla. Düşüncesiz insanlar demekki neden utanıyormuş,hırsızlık mı yapmışsınız adam mı öldürmüşsünüz.Sağlıkla ilgili şeyler insanın elinde olamıyor maalesef cahillik had safhada sanırım. Bi gün hasta olurlar yada ellerinde olmayan bişey yüzünden çaresiz kalırlarsa anlarlar seni ozamanda sen de ben utanıyorum artık diye.Zaten emin ol da yaşarlar mevlam çok büyük bu dünyada yaşatmadan göndermiyor...
Malının veya evladinin çokluğuyla ovunup insanlarin canini acitanlara TEKASUR suresini armağan ediyorum
Amin inşallah nasip eder.Allahım güzel allahım inşallah inşallah da nasip edecek seninde minigin gelecek ve sende kucağına alacaksın hiç suphen olmasın duaların gücüyle rabbimizinde izniyle muradına ereceksin rabbi hep li mines salin allahim nasip et amin inşallah ......
Bu arada bende şunu eklemek istiyordum bütün arkadaşlardan tek ricam var sende istemistin istememin sebebi de 41 kişi aynı günde duamiza katilsin nedeni de benim için eşim tedaviyle olsun istemiyor sağ taraf tembel çalışmıyor yumurtalık soldada yumurta rezervi yeterli değil böyle bir durumum söz konusu kızlardan dualarını bekliyorum allahım kabul etsin inşallah
Aynen canım bende şaşırdım çocuğum olmuyor diye neden utanıyor ben Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur dedim oda sorun sizde dedi hatta benim oğlumun testleri normal dedi peşine ben şokkyani kusuru bende görüyolar doktorun herşey normal demesine inanmıyorlar
Mutluyuz Elhamdülillah ama ister istemez yıpranıyoruzKlasik bi hikaye canım...
İnan bana hiç takılma ne olur.. Gül geç belli ki çok cahiller... Sen kocanla mutluysann gerisi vızz..
Mutluyuz Elhamdülillah ama ister istemez yıpranıyoruz
Canım elimde değil dua ediyorum hepyazmayın böyle şeyler okurken ağlamaya başlıyorum...
insanlar bizlerin yerinde kendilerini düşünmediklerinden oluyor. onların olmuş ya gerisi boş. bütün milletin içinde akıl verirler bide. bi düşün biz ne haldeyiz. ama yok işte insanlarda o kadar anlayış. sabır...
AMİNNNNNNN İNŞALLAH RABBİM HERKESİN EVİNİ BEBEK SESLERİYLE NEŞENLENDİRSİNİnşallah rabbim size sağlıklı salih bi evlat nasip eder mutlulugunuz taçlanır canım..
İnşallah canım inşallah Hepimiz anne oluruz hayırlı evlatlar yetiştiririz. Zaten burada olmasa napardım bilmiyorumAaa öyle deme kuzucumm bak aramızda 14 yıl- 12 yıl bekleyen arkadaşlarımız var, sağlık problemi olan arkadaşlarımız var..
İnan her şey bizim için bir sınav... Sen belki de bu kadar hassas olduğun için rabbim insanların ağzından sana bunları söyletiyor.. Hergün hayır ve şer rabbimdendir diyoruz.. O yüzden sakınn gelen sıkıntıda yenilgiye kapılma onu sev
Rabbim inşallah nasip edecek ve çok güzel bi anne olacaksın..
Çocuk istemeye başladığım günle bugünki ben aynı değilim.. İnanın..
Rabbim salih evlatlar yetiştirmeye bizi vesile etsin.
Canım bi süre arkadaşımızın kanamaları geçene kadar.. O bi ohh çekene kadar koymamamızı rica etti..
İnşallahh canım hakkında hayırlısı olur... Allah'a emanet
300'er yazdım Ferdacım Allah kabul etsin...Kelebeklerim bende duami alayimmm 300/300 gelen varsada 250de olur herkese iyi hafta icleri guzel haberler almanizi diliyorum
Bizde aynıyız tayinciyiz.Gunaydinn tatlim seni cok iyi anliyorum bende cok kimseyle gorusmek istemiodum birde tayincyz burda tanidik vs yok e komsularda genelde ayni donemde evlenmisiz cocuklari var (RABBIM BAGISLASIN) sorup duruyolardi bazen yakin akrabalar laf ediyodu.Ne kimseyi aramak nede burda cok fazla samimi olmak istemiyodum...Rabbim hic ummadigim anda nasip etti binlerce şükür insallah tamamina erer..
Umudunu kaybetme hicbi sorunun yok olsa bile Rabbim nasip ettikten sonra hersey bos ki...
Karsimda duran en imkansiz ornekti teyzem 11 sene sonra nasip etti Rabbim hemde ondada esindede problemler olmasina ragmen..
Once Allah nasip edicek sonra isini iyi yapan doktor sart...
Belki sende Ramazandan sonra baska doktora gidersin bisey varsada yoksa cikar
Öylemi bilmiyordum o yüzden belirtmezdim listede yoksaAaa öyle deme kuzucumm bak aramızda 14 yıl- 12 yıl bekleyen arkadaşlarımız var, sağlık problemi olan arkadaşlarımız var..
İnan her şey bizim için bir sınav... Sen belki de bu kadar hassas olduğun için rabbim insanların ağzından sana bunları söyletiyor.. Hergün hayır ve şer rabbimdendir diyoruz.. O yüzden sakınn gelen sıkıntıda yenilgiye kapılma onu sev
Rabbim inşallah nasip edecek ve çok güzel bi anne olacaksın..
Çocuk istemeye başladığım günle bugünki ben aynı değilim.. İnanın..
Rabbim salih evlatlar yetiştirmeye bizi vesile etsin.
Canım bi süre arkadaşımızın kanamaları geçene kadar.. O bi ohh çekene kadar koymamamızı rica etti..
İnşallahh canım hakkında hayırlısı olur... Allah'a emanet
Canım senin ilk klomen kullanışındı dimi.Ben hashimoto hastasiyim o yuzden tsh 3tu ilac kullanmama ragmen.Ilacin dozu artti 1bucuk oldu gebelik icin tsh 1.5 veya 2 olmali dendi.
Tsh dusunce prolaktin cikti hafif.Ilacla oda dustu.Bu sefer gebe kaldim ama kimyasal oldu.
Sonra bende hayit tohumu kullanmaya calistim beceremedim.
Sonra yine adetn 3.gunu test yaptirip saracoglunu aradim oda bana kurler onerdi testere disli aslan pencesini soyledi danisma bende onu aldim ama ordan degil kendim aldim cunku o sira annemdeydm kendi evime donunce siparis vercektim neyse aslan penc 1 hafta icebildim tadindan.. sonra adet olunca tavsiye edilen bi doktora gittik doktor sorun yok rahim temiz dedi klomen baslatti.Klomen bitince iliski gunlerini soyledi.Adet olursa gel dedi.Cok sukur olmadim.bana klomem vesile oldu ama biz cok gunleri denk getiremiyoduk neden dersen esim asker görevler oluyodu onceden daha sıktı bunlar ve benim hep yum gunlerim kaciyodu. Bu seferde cok denk gelmedi ama yinede dedigin günlerde genelde oldu.
inşallah canım rabbimin hazinesi geniş bizlere vermekle tükenmez olacak inşallah zamanı gelince..inşallah o zaman bu zamandır tabi:):)inşallah inşallah da olmazsın minigin seninledir amin inşallah
inşallah öyleyizdir bide hormon ilaçları alıyoruz ya birisi bö dese ağlayacak moddayım küçük Emrah gibi dolanıyorum:)hayırlısı olsun inşallah verdiğine şükür vermediğine sabır ederiz inşallah...Aaa lütfen olumsuzluk yok zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyormuş inş hamileyiz kız en azından şimdilik tadını çıkaralım
inşallah öyleyizdir bide hormon ilaçları alıyoruz ya birisi bö dese ağlayacak moddayım küçük Emrah gibi dolanıyorum:)hayırlısı olsun inşallah verdiğine şükür vermediğine sabır ederiz inşallah...Aaa lütfen olumsuzluk yok zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyormuş inş hamileyiz kız en azından şimdilik tadını çıkaralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?