Tesekkur ederimmm canimmm allahimm dualrimizi kabul eylesinn insallah gun gelir hepinizlr oturup cay icmek isderrimm evimde agirlamak isderim okadar guzel kalpleriniz varkii rabbimm herdaim yollarinizi acik etsinn evleriniz miniklerle dolsunn300'er yazdım Ferdacım Allah kabul etsin...
Allah ıslah etsin böylelerini ya.Kızlar milleti çok da takmamak lazım belkide bende çok üzülüyorum insanlar bişey dediklerinde,dün eşimin teyzesi msj yollamış babalar günün kutlamış artık yeter yeter yazmış bide sonuna, yani sende baba ol artık yeter diyor. Mesajıda ben okuyorum sesli, e alsın pazardan bize bi tane bu kadar yettiyse dedim.Eşim güldü boşveer diyor.Bu arada kendi oğlununda 8 yıl olmamış tedaviyle olmuş...
bayramda eltim gelecek nasipse. bebisi cok tatli masallah. fotolardan gordugumuz kadariyla. (benden sonra evlendi) gorumcem her firsatta aman gelsinde bebegi gorunde burnunuzun ucu sizlasin sizde yapin diyor. kismet abla ne yapalim biz elimizden geleni yapiyoruz diyorum.. ama anlatamiyosun ilk geceden ilk aylardan kolayca gebe kalanlardan bizi anlamalarini beklemeyecem.. bu donemde zaten cok kirilgan cok hassasiz hepimiz. dokunsalar agliyorum guclu olmak istiyorum ama yok olmuyor. arkadas ortamlarindaki tek cocuksuz çiftiz.. cocugun mamasi bezi huyu suyu 2 yaş sendromu vs vs sohbet sirf boyle. kafa dagitmaya gittigim yerlerde bile tokat gibi yuzume çarpiyor. yengemin karnina dokundum dun (benden sonra evlendi) o kadar farkli hissettim ki Allahim bana da kkdaki arkadaslarima da nasip et dedim icimden..
aynen bende burayı görünce daha çok yolun başında olduğumu görüyorum. ilk aşılamam daha önce klomen kullanmıştım. 12-14 yılı duyunca üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorumİnşallah canım inşallah Hepimiz anne oluruz hayırlı evlatlar yetiştiririz. Zaten burada olmasa napardım bilmiyorum
Burda insanların uğraşlarını onca sene beklediklerini görünce sabret diyorum kendi kendime
cok guzelmis canm daha once duymamistim bu hikayeyi. ins rabbim nasip eder. daha cok dua etmemizi istiyor rabbimahhh canımmm inşallah rabbim seninde karnını sağlıklı bi bebekle doldurur..
Ama inan farklılıklar güzeldir..
Mevla'nın bi hikayesi vardır bilirsiniz belki..
Kısaca;
"Mecnun Leyla'nın evinde hizmete başlamış . Leyla'da bütün çalışnalara yemek dağıtıyor. Herkese bol bol vermiş , Mecnun'a gelince böyle kaşığının tersiyle ''tın'' yapmış . Mecnun sevinçten şakır şakır oynamış , herkes ''sen hakikaten delisin , sana yemek bile vermedi '' deyince '' bana da sizin gibi mi davransaydı'' demiş"
Yani canım rabbim seni çok seviyor, o yüzden eminim ki burdaki herkesi de çok sevdiğinde,n e yapan yaptıranda o olduğundan nasip edecek ...
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ya ne eksik ne fazla sanki beni anlatmışsın. Şuan arkadaşlarımdan 10 tane hamile var belkide daha fazla saymayı kalbim kaldırmıyor. Diğer arkadaşlarım çocuklu zatenbayramda eltim gelecek nasipse. bebisi cok tatli masallah. fotolardan gordugumuz kadariyla. (benden sonra evlendi) gorumcem her firsatta aman gelsinde bebegi gorunde burnunuzun ucu sizlasin sizde yapin diyor. kismet abla ne yapalim biz elimizden geleni yapiyoruz diyorum.. ama anlatamiyosun ilk geceden ilk aylardan kolayca gebe kalanlardan bizi anlamalarini beklemeyecem.. bu donemde zaten cok kirilgan cok hassasiz hepimiz. dokunsalar agliyorum guclu olmak istiyorum ama yok olmuyor. arkadas ortamlarindaki tek cocuksuz çiftiz.. cocugun mamasi bezi huyu suyu 2 yaş sendromu vs vs sohbet sirf boyle. kafa dagitmaya gittigim yerlerde bile tokat gibi yuzume çarpiyor. yengemin karnina dokundum dun (benden sonra evlendi) o kadar farkli hissettim ki Allahim bana da kkdaki arkadaslarima da nasip et dedim icimden..
cok guzelmis canm daha once duymamistim bu hikayeyi. ins rabbim nasip eder. daha cok dua etmemizi istiyor rabbim
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ya ne eksik ne fazla sanki beni anlatmışsın. Şuan arkadaşlarımdan 10 tane hamile var belkide daha fazla saymayı kalbim kaldırmıyor. Diğer arkadaşlarım çocuklu zaten
Facede vatsapta hep fotoğraflar paylaşıyorlar evlatla ilgili sözler falan paylaşıyorlar biri nasılsın diye sorsa iyiyim dedikten sonra konu hamileliğe geliyo hemen. Yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyor yok bizde doktortan geldik yok haftaya cinsiyetine bakacaz falan falan
Bende oturup ağlıyorum içimde tutamıyorum
amiiiinnn, ya bunları okuyunca bile ağlıyorum sadece ben mi böyleyim.bayramda eltim gelecek nasipse. bebisi cok tatli masallah. fotolardan gordugumuz kadariyla. (benden sonra evlendi) gorumcem her firsatta aman gelsinde bebegi gorunde burnunuzun ucu sizlasin sizde yapin diyor. kismet abla ne yapalim biz elimizden geleni yapiyoruz diyorum.. ama anlatamiyosun ilk geceden ilk aylardan kolayca gebe kalanlardan bizi anlamalarini beklemeyecem.. bu donemde zaten cok kirilgan cok hassasiz hepimiz. dokunsalar agliyorum guclu olmak istiyorum ama yok olmuyor. arkadas ortamlarindaki tek cocuksuz çiftiz.. cocugun mamasi bezi huyu suyu 2 yaş sendromu vs vs sohbet sirf boyle. kafa dagitmaya gittigim yerlerde bile tokat gibi yuzume çarpiyor. yengemin karnina dokundum dun (benden sonra evlendi) o kadar farkli hissettim ki Allahim bana da kkdaki arkadaslarima da nasip et dedim icimden..
Evet başta olmayınca daha olmayacak gibi geliyo sorunda bulamıyorlarki tedavi olalım herşey normal diyorlar. Normal ama olmuyo işteaynen bende burayı görünce daha çok yolun başında olduğumu görüyorum. ilk aşılamam daha önce klomen kullanmıştım. 12-14 yılı duyunca üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorumolmayacaksa Allahm onada alışma ve dayanma gücünü versin bizlere. zira ben olmayacağı fikrine alışıyorum galiba.
daha yeni olmasına rağmen...
Canım zaten görüşmekten kaçıyorum hep.Bence yapman gereken bu süreçten arkadaşlarına bahsetmen ve bi süre onlardan uzak olman olur canım...
Zaten gerçekten dost olan seni anlar ve saygı duyar ... Öyle köşeye çekilerek nereye kadar ağlayacaksın olmaz rabbinin gücüne gider hem... Bi yol bulman lazım kendine canım.
Çok doğru evladı olup bizi anlamayanlarda bunu okusa biryerlerde keşke.- Hazret-i Nuh ellerini açmış ,
''Allah'ım bu benim evladım niye bana inanmıyor ,niye gemiye gelmiyor ? , tufan olacak'' deyince
Allah'tan nida gelmiş : ''Üç kere benim dedin ya Nûh , sana ben bir ömürlük onu verdim ki , onu adam edesin ,
beni tanıtasın diye. Sen benim , benim diyorsun''. O halde aşk benim değil , senin demekten geçer .
Canım zaten görüşmekten kaçıyorum hep.
Facede falan ne yazdıklarına yorum yapıyoruö ne beğeniyorum beni görüpte bişey demesinler diye. Vatsaptan yazınca mecbur görüyorum cvp veriyorum.
Belki onlarda benle bu konuyu konuşmak istemiyorlar ama illa konu oraya geliyor.
Napcam bilmiyorum
Haklısın canım bir an önce aklımdan atmam lazımaçık açık söyleyeceksin canım... Bundan rahatsız olan sensin.. Girme facebooka artık.. Ben çok kızıyorum oraya zaten..
kimse kimseyi düşünmeden varını yokunu paylaşıyor.. Olmaz öylee.. Bence bi hal çare bul rabbimden yol iste ...
Bu gergnlikle çocuk olmaz yaa biraz rahat olman lazım inan bana..
Haklısın canım bir an önce aklımdan atmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?