- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Aynen acaba Yerleşme kanaması mı diye bekliyorum ama devamı geliyor hep
Çocuk için herşeyi katlanıyoruz işte. Bir keresinde klomen kullandığım bir aydı Dr çatlatma iğnesinden 36saat sonra ilişki dedi.öğle arasına denk geldi. İşten koştur koştur eve geldim koştur koştur işe geri dönmüştümBen henüz oruca başlayamadım yarın başlayacağım inşallah ki muhtemelen ovulasyon dönemi diye değerlendirmem gerekiyor. Ama düşünüyorum zaten 11.30 gibi teravih bitiyor (ki nasip olursa teravihe gideceğim) Ki 2 gibi uyanınca anca sahur hazırlığı olur. Nasıl olacak bilemiyorum. Eh birde sabah 8 de uyanıp işe gelmek var. Ama nedense bu ramazanı her türlü değerlendirmek istiyorum. Dualarım falan da var. Nasıl olur bilemiyorum.
Ben kullanıyordum ama sanırm en sağlıklısı ilk dönem 2-3 gün her gün sonrası gün aşırıBenim de 11. Gün bu ay 3-4 gün erken yumurtladım kısmet birlikte bat bekleyeceğiz o zaman ovulasyon testi falan kullanıyor musun?
ÇOK GÜLDÜM YAAAAAAAAAAÇocuk için herşeyi katlanıyoruz işte. Bir keresinde klomen kullandığım bir aydı Dr çatlatma iğnesinden 36saat sonra ilişki dedi.öğle arasına denk geldi. İşten koştur koştur eve geldim koştur koştur işe geri dönmüştüm
Ağrılardan mı hissettin ovulasyon gününde olduğunu.Benim de 11. Gün bu ay 3-4 gün erken yumurtladım kısmet birlikte bat bekleyeceğiz o zaman ovulasyon testi falan kullanıyor musun?
Çocuk için herşeyi katlanıyoruz işte. Bir keresinde klomen kullandığım bir aydı Dr çatlatma iğnesinden 36saat sonra ilişki dedi.öğle arasına denk geldi. İşten koştur koştur eve geldim koştur koştur işe geri dönmüştüm
İlk başta lekelerden korkardım kist mi var acaba diye. Yoksa ondanmı hamile kalamıyorum diye düşünüyordumAyni
Aynı durumdayım.
Bende bazen leke var adet ağrısı yoksa ümitleniyorumBen her seferinde leke gelincede ümitleniyorum. Belki gerisi gelmez diye((
Eylül de 2 yıl olacak.. 26 yaşındayım.Allah yar yardımcın olsun. İnşallah olur. Kaç yıllık evlisin yaş kaç peki?
Allah kabul etsinBen henüz oruca başlayamadım yarın başlayacağım inşallah ki muhtemelen ovulasyon dönemi diye değerlendirmem gerekiyor. Ama düşünüyorum zaten 11.30 gibi teravih bitiyor (ki nasip olursa teravihe gideceğim) Ki 2 gibi uyanınca anca sahur hazırlığı olur. Nasıl olacak bilemiyorum. Eh birde sabah 8 de uyanıp işe gelmek var. Ama nedense bu ramazanı her türlü değerlendirmek istiyorum. Dualarım falan da var. Nasıl olur bilemiyorum.
Yaş ilerledikçe sürekli bir şeyler değişiyor. Ben artık 1 hafta önceden sancılanıyorum. Ama hamile isemde böyle olabilir diye züğürt tesellisi veriyorum kendime :)Bende bazen leke var adet ağrısı yoksa ümitleniyorum
Ama adet sancım başlayınca anlıyorum ki geliyo
Canım benim o kadar genceciksin ki maşallah. ve daha 2 yıl. EVvel Allahın izni ile olur inşallahhhhEylül de 2 yıl olacak.. 26 yaşındayım.
çok güzell.Umarım emeklilikte bana nasip olur bunlar :)Allah kabul etsin
Teravih namazında her güne bir müjde var birazdan yazarım sayfaya görürsün.
Ben evdeyim uyuyorum öğleye kadar sahurdan sonra yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?