- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 34
Amin canım inşallah bi de keseyi göremedikleri için iki günde bir alttan bakıp durdular hafif kanamam vardı o iyicene arttı eve geliyordum kocaman ped koyuyordum öyle olduğu halde 1700 lere çıktı. Doktor da kimsayal değil normal gebelik bu demişti düştükten sonra. İnşallah tedavisi olan bişey çıkar canım korkuyorumBence seninki kimyasal degil canim hele ilk 1700 olmus kese tam olusmus yani 1500den sonra kese gorunuyor cunku...
Belki kan sulandirici kullanman lazimdir insallah sifa bulursun canim saglikli gebeligin olur
Allah razı olsun canım benim bende öyle yapacağım zaten :)Canım benim moral bozmamak imkansız elbette. Ama söyledğim gibi gerçekten bu onlara çok zor geliyor. Bende çok sıkıntı yaşadım. Canını sıkmamaya çalış. Zamana bırak
Ne güzel o zaman:) Hep gülelim bebeklerimiz de mutlu, pozitif bebekler olsun inşallah...ayy ben sana çok gülüyorum haahahah
Ne güzel o zaman:) Hep gülelim bebeklerimiz de mutlu, pozitif bebekler olsun inşallah...
Gerçekten içten denilmiyor bu demi☺bende bazen diyorum Ama kendi dedigim e kendim inanmıyorum☺cuma cumartesi gunum. Geçen dua yumurtlamaya denk gelmişti şimdi adet gunume.insallah Rabbim nasip eder. Umarım olmam kızlar bugün kasik ağrısı başladı umudum azaldı bu ay zaten pek yoktu da. Yinede insan acaba diyor...Yerim bebeğini yaaaa
Amannn olursa olur olmazsa olmaz napimmm
Aminnnnnn inşallahBugün ilk gün ya duzelirim ben yarın ola hayirola dimi ama canım benim allah razı olsun sağlık olsun rabbimiz nasip etmiştir belki bu yıl minigim gelir hayirlisiyla gelsin inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Çok haklısın canım benimBence de artık sıyrılsak şu dertten..
Duamızı ediyoruz neticede... Hergünü her anı bunu düşünerek yaşıyarak kendimize de haksızlık ediyoruz..
Başka güzel olan şeylerden konuşalım... Başka sorunları, engelleri aşalım..
Kızlar uzuntumu paylaştı allah razı olsun hepiniz destek oldunuz
Burada ben esinle beraber çalışıyorum bildiğiniz gibi moralimde bozuldu daha çok eşimin mj na bozulmuştu bogazimda dugumlenmisti ne güle biliyor ne sağlayan biliyordum hiç konuşmadı burada esinle o bana ne oldu niye yüzün böyle saçma sapan sorular sordu bende gecistirdim normal konuşuyordu sadece ve
KADININ FENDİ ERKEĞİ YENDİ
Kabul ettiiiiii
Hepinizi seviyorum bir tek ramazanda sonra dedi Biray var sadece sonuçta verecek Biray da geçer gelsin minigimsevincten bağırmak istiyorum [/
İŞTE BUUUUUUU. GÖRDÜN MÜ . BİLSEYDİM 3 VAKTE KADAR DERDİK :)Kızlar uzuntumu paylaştı allah razı olsun hepiniz destek oldunuz
Burada ben esinle beraber çalışıyorum bildiğiniz gibi moralimde bozuldu daha çok eşimin mj na bozulmuştu bogazimda dugumlenmisti ne güle biliyor ne sağlayan biliyordum hiç konuşmadı burada esinle o bana ne oldu niye yüzün böyle saçma sapan sorular sordu bende gecistirdim normal konuşuyordu sadece ve
KADININ FENDİ ERKEĞİ YENDİ
Kabul ettiiiiii
Hepinizi seviyorum bir tek ramazanda sonra dedi Biray var sadece sonuçta verecek Biray da geçer gelsin minigimsevincten bağırmak istiyorum
Gerçekten içten denilmiyor bu demi☺bende bazen diyorum Ama kendi dedigim e kendim inanmıyorum☺cuma cumartesi gunum. Geçen dua yumurtlamaya denk gelmişti şimdi adet gunume.insallah Rabbim nasip eder. Umarım olmam kızlar bugün kasik ağrısı başladı umudum azaldı bu ay zaten pek yoktu da. Yinede insan acaba diyor...
kizlar ya benim sorunum şu cok cok duygusalim bebeginde etkisi var tabiki ama kendimi savunamiyorum ifade edemiyorum . eşimde yapisal olarak cok soğuk ben boyle benle ilgilensin espriler yapsin şakalassin istiyorum. işten yorgun geliyor farkindayim ama tvye acayiip bagli. hani kucuk cocuklar boyle dalar kalir ya etrafta olani biteni görmez heh işte benimkide öyle..bakimliyim o gelmeden kokumu suruyorum elimden geldigi kadar ona süsleniyorum . normalde dikkat çeken bi bayanim dişardaki insanlar eşimden daha çok bakiyor bana ne yazikkio boyle soguk olunca hic bisey yapasim gelmiyor bi kaç kez konuştum onla konustuktan sonra 2-3 gun iyi gidiyo sonra yok gene ayni.. bende oldugu gibi kabul ediyorum. o tvye baglandikca bende kk ya baglaniyorum
Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benimki de elektronik bağımlısı.Telefon hiç düşmez eliden yapışık,bilgisayar hep açık geceleri falan bile bişeyler indirir, playstation zaten ayrı bi hastalık onla oynayamadığı zamanlar psp yanında taşımalık...offf bende çok muzdaribim bu derttenkizlar ya benim sorunum şu cok cok duygusalim bebeginde etkisi var tabiki ama kendimi savunamiyorum ifade edemiyorum . eşimde yapisal olarak cok soğuk ben boyle benle ilgilensin espriler yapsin şakalassin istiyorum. işten yorgun geliyor farkindayim ama tvye acayiip bagli. hani kucuk cocuklar boyle dalar kalir ya etrafta olani biteni görmez heh işte benimkide öyle..bakimliyim o gelmeden kokumu suruyorum elimden geldigi kadar ona süsleniyorum . normalde dikkat çeken bi bayanim dişardaki insanlar eşimden daha çok bakiyor bana ne yazikkio boyle soguk olunca hic bisey yapasim gelmiyor bi kaç kez konuştum onla konustuktan sonra 2-3 gun iyi gidiyo sonra yok gene ayni.. bende oldugu gibi kabul ediyorum. o tvye baglandikca bende kk ya baglaniyorum
Keske alttan muayene yaptirmasaydin canim tamam nasibi yoktu bebeginin ama normalda alttan bakilmasi tehlikeli bide ustune kanama varken baktirmak cok tehlikeli bence kuzum keske arastirsaydinAmin canım inşallah bi de keseyi göremedikleri için iki günde bir alttan bakıp durdular hafif kanamam vardı o iyicene arttı eve geliyordum kocaman ped koyuyordum öyle olduğu halde 1700 lere çıktı. Doktor da kimsayal değil normal gebelik bu demişti düştükten sonra. İnşallah tedavisi olan bişey çıkar canım korkuyorum
Sen evdeki malzemeleri söyle ben fikir vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?