Canimmm hadiii insaalllahhh ocizgiii gormekde cok guzelll insallah ama insallahhh hamissiindir fotosunu kaysana testinin bakalimmm bir olurmuu canjmmKızlar çıldırmak üzereyim hala elim ayağım titriyor transferimin 10. Günü biliyorsunuz normalde 12. Gün tahlil yapmam gerekiyor ama biz hafta sonuna geliyor diye yarın yapmaya karar verdik bende bugün az önce dayanamayarak ve onlarca kez tek çizgi görmemden dolayı çoook korkarar yine de test yaptım veeeee Allahım ilk defa 8 yıl sonra ikinci cizgiyi silikte olsa gördüm kızlar bu gerçekmidir acaba rüyamı hala ağlıyorum ve ilk size yazdım ne yapıcağımı bilemedim doğrumudur sizce 2-2,5 saatlik bi idrar birikimiyle yaptım
Neyi yapmışız kız Allah seni ilahiValla bence çok güzel, demek ki iyi yapmışsınız tebrik ederim :)
Canimm cizgi belli ama insallahhh hamissindirr tatlimmm hadi insallahhh ya vallahoi cok mutlu oldumm icim bir hoss olduuu mutluluktsn
Ins alirsin kucagina tüm kalbimle diliyorum. 8 yıl dile kolay cok sabretmissin bunun mufakatini fazlasıyla nasip eder Rabbim ins sanaTüp bebek canım 8 yıldır evliyim 5 yıldır uğraşıyoruz 2 aşılama 8 tüp denedim sorun esimdeydi 2 kimyasal gebelik oldu çabuk sonlandi onlarda rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah darısı sizlere sormak istediklerin olursa seve seve cevap veririm
portakales kuzuummm ferahlq biraz ya yap bir kahve uzat ayaklarını derin bir nefes al.
senden beklemedigim sözler bunlar.
Ben anlamadım bende mi sizde mi bir terslik var ???
Asıl bana noluyooorrrr ???
Bu ay hic yumurta takibi yapmadım
ovulasyon testi yapmadım
folik asit icmedim.
gün saymadım
bebek düşünmedim
Hatta dedim ki yeter artık kafa gidiyor embie sende takıntı oldu bu bebek.
Olursa olur olmazsa evde bir bebegim var zaten napiyim,daha cok ağlarsam vea düsünürsem olacakmı ?
daha yaşım 25 soranlara da hadi bebek diye hadi siz yapın bitane daha diyorum.
Fotodaki de benim bebişim ismi Mia
ellerinizden öper[/QUOTE
Canııım çok teşk ederim hepinize inanki sizde olmasanız bu tedavide kimseye bahsetmemiştik zaten bir tek sizinle paylaştım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar ve yuvalar nasip etsin inş imtihan vesilesi değil iftihar vesilesi eylesinCanimm cizgi belli ama insallahhh hamissindirr tatlimmm hadi insallahhh ya vallahoi cok mutlu oldumm icim bir hoss olduuu mutluluktsn
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun senin deKızlar çıldırmak üzereyim hala elim ayağım titriyor transferimin 10. Günü biliyorsunuz normalde 12. Gün tahlil yapmam gerekiyor ama biz hafta sonuna geliyor diye yarın yapmaya karar verdik bende bugün az önce dayanamayarak ve onlarca kez tek çizgi görmemden dolayı çoook korkarar yine de test yaptım veeeee Allahım ilk defa 8 yıl sonra ikinci cizgiyi silikte olsa gördüm kızlar bu gerçekmidir acaba rüyamı hala ağlıyorum ve ilk size yazdım ne yapıcağımı bilemedim doğrumudur sizce 2-2,5 saatlik bi idrar birikimiyle yaptım
Hatırlamammı canım bidenem kesin ondan. Dediğin gibi bu doktor ürünü çok sağol iyi dileklerin için sanada bol bebeler versin inşEsk26z cnnnmmmm çift çizgin hayırlı olsun
rabbimmmmm degerini yukseltsin saglicakla bebisini kucağına alll
Doktorun eşinin sayesinde degil bu hamilelik sana poziiittiiiiffffff enerji gondermiştim hatrladıysan işte ordan o cift çizgişaka şaka Rabbim mutlulugunu versinnn kolarına cnm
Sağol canım senin kaçıncı günün oldu bu arada bi sıkıntı yok dimiGözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun senin de
Ahhhh canimmm ayyy kuzucugummm bnmm sen iyi ol moralinide yuksekk tut allahimm gonlune gore versin canimm bnmm insallahhh canim insallahh hamisssindirCanııım çok teşk ederim hepinize inanki sizde olmasanız bu tedavide kimseye bahsetmemiştik zaten bir tek sizinle paylaştım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar ve yuvalar nasip etsin inş imtihan vesilesi değil iftihar vesilesi eylesin
Teşk ederim bitanem rabbim dualarımızı kabul edecek inş vermeyi istemese istemeyi vermezdi dimi amaAllahım bugün ikinci güzel haber nasıl sevindim bilemezsiniz yuksek bi yere çıkıp bağırasım var Allahım sen ne büyüksün listedeki bütün arkadaşlara da bana da ver nolur ver Allahım lütfen diye
Sağol bi tanem çok sağolAhhhh canimmm ayyy kuzucugummm bnmm sen iyi ol moralinide yuksekk tut allahimm gonlune gore versin canimm bnmm insallahhh canim insallahh hamisssindir
Tüpbebek yaptırdım canım kanda pozitif çıktı ama iki gün sonra değerim düştü,kimyasal gebelik sanırım yarın belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?