Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canimmm hadiii insaalllahhh ocizgiii gormekde cok guzelll insallah ama insallahhh hamissiindir fotosunu kaysana testinin bakalimmm bir olurmuu canjmm

portakales kuzuummm ferahlq biraz ya yap bir kahve uzat ayaklarını derin bir nefes al.
senden beklemedigim sözler bunlar.
Ben anlamadım bende mi sizde mi bir terslik var ???
Asıl bana noluyooorrrr ???
Bu ay hic yumurta takibi yapmadım
ovulasyon testi yapmadım
folik asit icmedim.
gün saymadım
bebek düşünmedim
Hatta dedim ki yeter artık kafa gidiyor embie sende takıntı oldu bu bebek.
Olursa olur olmazsa evde bir bebegim var zaten napiyim,daha cok ağlarsam vea düsünürsem olacakmı ?
daha yaşım 25 soranlara da hadi bebek diye hadi siz yapın bitane daha diyorum.

Fotodaki de benim bebişim ismi Mia
ellerinizden öper

Eklentiler

• 20150511_191918-1.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 59
Ins alirsin kucagina tüm kalbimle diliyorum. 8 yıl dile kolay cok sabretmissin bunun mufakatini fazlasıyla nasip eder Rabbim ins sana

Ayyyy pekkk tatliii yaaaa masallahhh ama insallah tez vakitli hamis olursun canimmmy

Esk26z cnnnmmmm çift çizgin hayırlı olsun
rabbimmmmm degerini yukseltsin saglicakla bebisini kucağına alll
Doktorun eşinin sayesinde degil bu hamilelik sana poziiittiiiiffffff enerji gondermiştim hatrladıysan işte ordan o cift çizgi şaka şaka Rabbim mutlulugunu versinnn kolarına cnm

Canimm cizgi belli ama insallahhh hamissindirr tatlimmm hadi insallahhh ya vallahoi cok mutlu oldumm icim bir hoss olduuu mutluluktsn
Canııım çok teşk ederim hepinize inanki sizde olmasanız bu tedavide kimseye bahsetmemiştik zaten bir tek sizinle paylaştım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar ve yuvalar nasip etsin inş imtihan vesilesi değil iftihar vesilesi eylesin

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun senin de

Hatırlamammı canım bidenem kesin ondan. Dediğin gibi bu doktor ürünü çok sağol iyi dileklerin için sanada bol bebeler versin inş

Ahhhh canimmm ayyy kuzucugummm bnmm sen iyi ol moralinide yuksekk tut allahimm gonlune gore versin canimm bnmm insallahhh canim insallahh hamisssindir

Allahım bugün ikinci güzel haber nasıl sevindim bilemezsiniz yuksek bi yere çıkıp bağırasım var Allahım sen ne büyüksün listedeki bütün arkadaşlara da bana da ver nolur ver Allahım lütfen diye
Teşk ederim bitanem rabbim dualarımızı kabul edecek inş vermeyi istemese istemeyi vermezdi dimi ama

Tüpbebek yaptırdım canım kanda pozitif çıktı ama iki gün sonra değerim düştü,kimyasal gebelik sanırım yarın belli olacak

Aaaa inşallah toparlanır düzene girer cnaım... Çok üzüldüm..
Tüp olunca tabii insan daha bi üzülüyorzz.. Ne diyim canın sağ olsun olmaz ise de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…