portakales kuzuummm ferahlq biraz ya yap bir kahve uzat ayaklarını derin bir nefes al.
senden beklemedigim sözler bunlar.
Ben anlamadım bende mi sizde mi bir terslik var ???
Asıl bana noluyooorrrr ???
Bu ay hic yumurta takibi yapmadım
ovulasyon testi yapmadım
folik asit icmedim.
gün saymadım
bebek düşünmedim
Hatta dedim ki yeter artık kafa gidiyor embie sende takıntı oldu bu bebek.
Olursa olur olmazsa evde bir bebegim var zaten napiyim,daha cok ağlarsam vea düsünürsem olacakmı ?
daha yaşım 25 soranlara da hadi bebek diye hadi siz yapın bitane daha diyorum.
Fotodaki de benim bebişim ismi Mia
ellerinizden öper
Antalya da bi tek üniversite yapıyormuş canım. Ordaki kadına rica ettik birisi gelmezse yerine bizi çağırcak başka Antalya da var mı yapan bilmiyorum bilen arkadaş yada yaptıran varsa söyleyebilir mi
Teşk ederim canlarım benim yarın sabah ilk iş gidicem inşCanımmm inşallahhh hadii koşşş kan testi yaptırr
İnşallahh hamilesindirr. Maşallahh
Hayırlı olsun canımBecerebildiğim kadarıyla gönderdim nasıl sizce kızlar
Sağol canım amin inş hepimize nasip etsin kucağımıza almayıHayırlı olsun canımRabbim hayırlısıyla elinize almayı nasip etsin inşallah
cumartesiye günüCanım test günün hangi gün
Canım sen yine de 12. günü bekle dur bakalım adet falan yok dahaBugün transfer sonrası 10.gün biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı12.gun kanda baktırsaydım keşke..
Baya tutmuş canım5000 tüp bebek 1500 -2000 ilaçlar benim extra 1000 lira lenfosit aşısı ve 1000 lirada mikroçip tuttu rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan doldurur gobislerinizi
Ay cnm hayırlı olsun Allah Devamını getirsin inşallah dua topiği hamile topiğine döner inşallah
Baya tutmuş canım
Aminn amin inşallah dualarınızla bizim de bebiş gelir inşallah
Canım hakkında hayırlısı olsun İnşallah tutunur bebeğin sanaTüpbebek yaptırdım canım kanda pozitif çıktı ama iki gün sonra değerim düştü,kimyasal gebelik sanırım yarın belli olacak
Allahım mucizene kavuştursu inşallah allahimizin izniyle duaların gücüyle bu ayların hurmetine nasip olsunMalesef canım bende bi araba + 17bin tl harcadım 4 tüp bebeğe...
Allah ım bugün ne güzel 2 haber birden aldıkKızlar çıldırmak üzereyim hala elim ayağım titriyor transferimin 10. Günü biliyorsunuz normalde 12. Gün tahlil yapmam gerekiyor ama biz hafta sonuna geliyor diye yarın yapmaya karar verdik bende bugün az önce dayanamayarak ve onlarca kez tek çizgi görmemden dolayı çoook korkarar yine de test yaptım veeeee Allahım ilk defa 8 yıl sonra ikinci cizgiyi silikte olsa gördüm kızlar bu gerçekmidir acaba rüyamı hala ağlıyorum ve ilk size yazdım ne yapıcağımı bilemedim doğrumudur sizce 2-2,5 saatlik bi idrar birikimiyle yaptım
Allahım mucizene kavuştursu inşallah allahimizin izniyle duaların gücüyle bu ayların hurmetine nasip olsun
Canım benim ben hastayimya yarın ya evvel cekebilecekmiyimAy cnm hayırlı olsun Allah Devamını getirsin inşallah dua topiği hamile topiğine döner inşallah
Bende istiyorum bu çift çizgidennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?