Canım ilk tüp bebek denemen miydiCanııım çok teşk ederim hepinize inanki sizde olmasanız bu tedavide kimseye bahsetmemiştik zaten bir tek sizinle paylaştım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar ve yuvalar nasip etsin inş imtihan vesilesi değil iftihar vesilesi eylesin
Canım benim ben hastayimya yarın ya evvel cekebilecekmiyim
Kopamıyoruz burdan sanırımKızlar toplantidaym ama KK dayım hahahaaa
Hayırlısı olsun Sağol canımCanım hakkında hayırlısı olsun İnşallah tutunur bebeğin sana
İnşallah ya ne güzel olur gün sayarız burda hep beraberAy cnm hayırlı olsun Allah Devamını getirsin inşallah dua topiği hamile topiğine döner inşallah
Ne çok tutuyor ya biz o parayı biriktirene kadar çookk zaman geçer galiba.Malesef canım bende bi araba + 17bin tl harcadım 4 tüp bebeğe...
Sağol canım teşk ederim inş inş. Hepimiz hamiş oluruzAy cnm hayırlı olsun Allah Devamını getirsin inşallah dua topiği hamile topiğine döner inşallah
Aminnn aminnnnAllah kimseyi tüp bebek yaptırmaya muhtaç etmesin...
Edilenede hemen nasip olsun ...
Çok zor gerçekten.. Onca zaman beklemek, onca tedaviler, ilaçlar,iğneler, operasyonlar...
Ahhhh ahhh allahım göz bizi duy bizii...
Hamilelerimize gebeliklerinin devaminı nasip et ve bize de gebelik nasip et..
Hepimizin hayırlı, sağlıklı, bereketli evlatları olsun senin yolunda yetiştirmek için...
Rabbim en kısa zamanda hem sana hemde buradaki herkese versin İnş canım benimBende istiyorum bu çift çizgidennnnnnn
Evet çekebilirsin. Allahın isimleri her durumda çekilirCanım benim ben hastayimya yarın ya evvel cekebilecekmiyim
Ne çok tutuyor ya biz o parayı biriktirene kadar çookk zaman geçer galiba.
Aminnn inşallahhh ne olur hamileler bize dua etmeyi bırakmayınRabbim en kısa zamanda hem sana hemde buradaki herkese versin İnş canım benim
Yok bitanem 3.denemem di. Aradaki klomemleri felan hiç saymıyorum 8yıldır uğraşıyoruz anlıycağınCanım ilk tüp bebek denemen miydi
Sağolun kızlar ALlah Razı olsun en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallahtanem87
kızlar arkadaşımız tüp bebek tedavisi sonrası kimyasal gebelik yaşıyor olabilirmiş.
Değerleri düşüyormuş.
Lütfen onun içinde dualarınızda yer verin canlarım..
Ama olmamaya devam ederse mecbur tüp te Deneyecezya sen napcan tüp bebeği allah aşkına bi problemin yok...
Deli misinnn döverim senii.. Ben o tüp bebeklerden sonra resmen bozuldum.. deli gibi kılo aldım, fazla hormondan kistim oluştu falan fialan... O yüzden sen kendini rahatlattt benii dinle...
Çok şükür ama sonunda yarın pozitifi kanda görecen inşallahYok bitanem 3.denemem di. Aradaki klomemleri felan hiç saymıyorum 8yıldır uğraşıyoruz anlıycağın
İnş canım Yasemincim diğer kişiyi ben heyecandan kaçırdım sanırım kimdi acabaAllah ım bugün ne güzel 2 haber birden aldık
Canım yarın kandada görürsün inşallah pozitifi inşallah
İNŞALLAH DOĞRUDUR İNŞALLAH. İÇİMDE GÜZEL ŞEYLER VAR YAA. SIRASIYLA ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALICAZZKızlar çıldırmak üzereyim hala elim ayağım titriyor transferimin 10. Günü biliyorsunuz normalde 12. Gün tahlil yapmam gerekiyor ama biz hafta sonuna geliyor diye yarın yapmaya karar verdik bende bugün az önce dayanamayarak ve onlarca kez tek çizgi görmemden dolayı çoook korkarar yine de test yaptım veeeee Allahım ilk defa 8 yıl sonra ikinci cizgiyi silikte olsa gördüm kızlar bu gerçekmidir acaba rüyamı hala ağlıyorum ve ilk size yazdım ne yapıcağımı bilemedim doğrumudur sizce 2-2,5 saatlik bi idrar birikimiyle yaptım
Ay sağol canım benim bende köyün cekemezsem diye :)Aaaaa bana da hatırlatınnnnnn çekmeyiii
Çekersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?