Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım benim ya hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişiniz seninledir, inşallah herşey yolundadır, inşallah bu mutluluğun 9 ayın sonunda bebeğini kucağına aldığında kat kat artar canım benim :) Rabbim sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallah canım kardeşim

Canım benim 3 gün oluyo çatladı yumurtam bence,ilk gün oldu bide 36saatte oldu bide ertesi gece oldu

Hemde ne gerilme valla ya

Ben yamuldum yine yatayım bari dua almayan kızlar dualarınızı alin yeni listeyi sabah yaparız, hepinizi öperim .

Edin edin canım belki hamilelerin duasıyla hamile kalcaz bilemeyiz ki.
Allah razı olsun

Kfani biraz rahatlatabilsen.. Herşey kafada bitiyor. Çok şükür bir sorununuz yok.. Vakti var demek ki. Rabbim istemese dal kıpırdamaz. Benim gittiğim hastanede benden büyük bayanlarda var benden kucuklerde yanı hem psikolojik, hemde gıdaların hormonlu katkili , hava kirliligi, cevre faktörü bunlarin olması doğurganlığı çok etkiliyor. Yasa bakmıyor bu iş.
Rabbim isteyen herkese hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallahhh

Amiiiiin canım benim amiiin Çok sağol iyi dileklerin için rabbim hepimizin kucağını doldursun inş.

Amiiiiin canım benim amiiin Çok sağol iyi dileklerin için rabbim hepimizin kucağını doldursun inş.
Amin canım kardeşim çok çok sağol, allah razı olsun inşallah. Rabbim isteyen herkese içinde de bizlere en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kuzucum hamilelikte bas donmesi normal tansiyon dusuklugu normal yukselmesin bosver yuksek tansiyon iyi degil.Ama sen cok tuzsuz yememeye calis simdi calisiosun bide iyice gucten dusme...benimde hamile oldugumdan beri 10/7 cikiyo normalmis yani.
Bu arada hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.7.haftada bendede kanama oldu igne +jel kullandim kese altinda kanama vardi hafiften....Korkma yani kuzum Allahin izniyle bisey olmaz ama bence yine bi hafta dinlensen evde super olur...

offf okadar büyüyomu yaaaa, benimki küçük kaldı belkide.
Tatlim 32mm olup tutmayan oluyor benimkide en fazla 18 20 olup catliyodu 32yi duyunxa uzulmustum ama alakasi yokmus icin rahat olsun ayrica bata cok var niye umutsuzluğa kapiliosun sen

oznur65 canım çoooook tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.rabbim bizede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…