Canım benim ya hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişiniz seninledir, inşallah herşey yolundadır, inşallah bu mutluluğun 9 ayın sonunda bebeğini kucağına aldığında kat kat artar canım benim :) Rabbim sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallah canım kardeşimAyy canlarım yaa inş doğrudur ne olur dua adin yarın sabah gidicem ilk iş size sonucu bildiririm şu an biraz daha belirginleşti Rabbim silikte olsa o çok özlediğimiz ikinci çizgiyi gösterdiya şükürler olsun sonuda olur inş. Rabbim şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine buradaki herkese nasip et amin amin amin
Cnm çatlama iğnesinde 36 saat sonra çatlıyor. İğne yaptığın gün çalış bir gün bekle dedi doktor..sperm kaliteli olsun sonra tekrar çalış yine ertesi gün bekle dedi doktor. Özellikle iğneden 36 saati kaçırma demişti. Yani bugünü bekle yarın tekrar çalış derim.
Canım benim 3 gün oluyo çatladı yumurtam bence,ilk gün oldu bide 36saatte oldu bide ertesi gece olduCnm çatlama iğnesinde 36 saat sonra çatlıyor. İğne yaptığın gün çalış bir gün bekle dedi doktor..sperm kaliteli olsun sonra tekrar çalış yine ertesi gün bekle dedi doktor. Özellikle iğneden 36 saati kaçırma demişti. Yani bugünü bekle yarın tekrar çalış derim.
Hemde ne gerilme valla yaCanım 3 gün üstüste çalışın kaçırmayın biz öyle yaptık benim için zor olsada normalde isteyen ben doktor dediği zaman nefret eder oluyorum yarın gecede yapıp bi süre düşünmüyorum gerildim valla inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Edin edin canım belki hamilelerin duasıyla hamile kalcaz bilemeyiz ki.Duyduk canım .. Rabbim sizlere de bu duyguları yaşamayı tatmayi nasıp etsin insallahhh. Hep ediyorum vallahiiii
Ben devlette hiç vajinal muayene olamıyorum olmadım. Hep özele gidiyorum orda öğreniyorumYumurta boyutlarını nasıl öğreniyorsun devlet hastanesinden mi. Özelden mi?
Hadi bakalım az kaldıİnşallah canım hayırlısıyla pazartesi yapmayı düşünüyorum
BeeennnKızlar aranızda eskişehirde yaşayanlar var mı acaba ......
Kızlar ne cok es es varmış bende eskişehir deyim.Eskişehirde okuyan olmaz mi
Benide cumartesi cagirdi doktor ogundr besinci haftamiza giriyoruz acaba keseyi gorebilir miyiz merak ediyorumda
Edin edin canım belki hamilelerin duasıyla hamile kalcaz bilemeyiz ki.
Allah razı olsun
Ben devlette hiç vajinal muayene olamıyorum olmadım. Hep özele gidiyorum orda öğreniyorum
Amiiiiin canım benim amiiin Çok sağol iyi dileklerin için rabbim hepimizin kucağını doldursun inş.Canım benim ya hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişiniz seninledir, inşallah herşey yolundadır, inşallah bu mutluluğun 9 ayın sonunda bebeğini kucağına aldığında kat kat artar canım benim :) Rabbim sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallah canım kardeşim
Amin canım kardeşim çok çok sağol, allah razı olsun inşallah. Rabbim isteyen herkese içinde de bizlere en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahAmiiiiin canım benim amiiin Çok sağol iyi dileklerin için rabbim hepimizin kucağını doldursun inş.
olur tabi neden olmasın açıköğretim miEskişehirde okuyan olmaz mi
çok sevindim nickinin önünde sonunda içinde es yada 26 geçen herkesi kovalıyorum burda :)Beeennn
Kuzucum hamilelikte bas donmesi normal tansiyon dusuklugu normal yukselmesin bosver yuksek tansiyon iyi degil.Ama sen cok tuzsuz yememeye calis simdi calisiosun bide iyice gucten dusme...benimde hamile oldugumdan beri 10/7 cikiyo normalmis yani.Canuuuummm. Dün Dr a gittim.. Dualarinizla beraber.. Bebisin kalp atışını duyduk şükürler olsun. 7 haftalikmisim. Ama kesenin altında lekelenme- kan var dedi Dr. Progestana devam..
Bugün ise gittim. Ayakta pek çalışmıyorum .
Bugün basım dönüyor biraz tansiyonu ölçturdum 11\5 çıktı. Uzaniyorum bende Cancazımmm
aaa sendemi ankaradasın cnm@zeynepce90 canım ankarasaysan genartta 450 liraya yapıyorlar sonucu da 15-20 gün içinde çıkıyor
Tatlim 32mm olup tutmayan oluyor benimkide en fazla 18 20 olup catliyodu 32yi duyunxa uzulmustum ama alakasi yokmus icin rahat olsun ayrica bata cok var niye umutsuzluğa kapiliosun senofff okadar büyüyomu yaaaa, benimki küçük kaldı belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?