- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.344
- 448
askiminaskiyim huuuu bahar napiosun hic rapor vermiosun ask olsun yaaa
Nasil geciyo hamilelik?Yormuyosun kendini dimi
ya var aslında dahada dayanamadım sat 3 hazirandı, yani temmuzun başında olurum işte ama canım tatlı falan istiyor olmadı sanırım.Pek ümitliydim oysaki 2 yumurta vardı 18mmKaç gün var adete canım
Kaçırma yasemin sakın bak bugün yarın sonraki gün hep çalış, çok hırslandım yaaaaaa sinir oldum offfff...Orucuz kız anca teravih ten sonra
İnşallah bu ay olurya
keseyi kaçıncı hafta gördünüz peki . bu arada kocaman maşallahCanuuuummm. Dün Dr a gittim.. Dualarinizla beraber.. Bebisin kalp atışını duyduk şükürler olsun. 7 haftalikmisim. Ama kesenin altında lekelenme- kan var dedi Dr. Progestana devam..
Bugün ise gittim. Ayakta pek çalışmıyorum .
Bugün basım dönüyor biraz tansiyonu ölçturdum 11\5 çıktı. Uzaniyorum bende Cancazımmm
Yok yok yeterli değildir adam haklı o kadar iğne vurulmuşsun az sık dişini, yada bugün ara verin yarın sabah olur ama mutlaka iyi değerlendirin sonradan üzülüyoruz bak...Ya kızlar 3 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum 3 gecedir çalışıyoruz öyle zor işkence Gibi geldiki anlatamam eşim bu gecede olsun diyo ama ben hayırrr diyorum 3 gün yeterlidir dimi bu arada bu ay 3 güzel yumurtam olurmuş
5000 tüp bebek 1500 -2000 ilaçlar benim extra 1000 lira lenfosit aşısı ve 1000 lirada mikroçip tuttu rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan doldurur gobislerinizi
Supermisss :)Yasemin telefonu bilgisayarı televizyonu kapat işe koyul hemen, öcümüzü al o gebelik testinden hadi göreyim seni...
Duydun mu canım kalp atışını. Gözünaydın.Canuuuummm. Dün Dr a gittim.. Dualarinizla beraber.. Bebisin kalp atışını duyduk şükürler olsun. 7 haftalikmisim. Ama kesenin altında lekelenme- kan var dedi Dr. Progestana devam..
Bugün ise gittim. Ayakta pek çalışmıyorum .
Bugün basım dönüyor biraz tansiyonu ölçturdum 11\5 çıktı. Uzaniyorum bende Cancazımmm
Ben pek anlayamayorum yumurtlama olayini takip etmenin kolay bi yolu var miKızlar kasıklarım ağrıyo
Bugün adetin 13.günü yumurtlama oluyor galiba
Daha erken canım şimdiden yapma böyleya var aslında dahada dayanamadım sat 3 hazirandı, yani temmuzun başında olurum işte ama canım tatlı falan istiyor olmadı sanırım.Pek ümitliydim oysaki 2 yumurta vardı 18mm
Benimde 2 yumurta vardı biri 21 mm biri 26mm geçen ay.ya var aslında dahada dayanamadım sat 3 hazirandı, yani temmuzun başında olurum işte ama canım tatlı falan istiyor olmadı sanırım.Pek ümitliydim oysaki 2 yumurta vardı 18mm
Değerdircez tabi canımKaçırma yasemin sakın bak bugün yarın sonraki gün hep çalış, çok hırslandım yaaaaaa sinir oldum offfff...
Hiç sorma ya görev gibi geliyorYa kızlar 3 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum 3 gecedir çalışıyoruz öyle zor işkence Gibi geldiki anlatamam eşim bu gecede olsun diyo ama ben hayırrr diyorum 3 gün yeterlidir dimi bu arada bu ay 3 güzel yumurtam olurmuş
hayırlısını istedik canım olsa da olmasa da elimden gelen dua ve sabır ile beklemek...rabbimin hazinesi geniş onun için imkansızlar mümkün inanıyorum bir gün olacağına ama işte maddi olarak baya sıkıntıya gireceğiz..genetik sorunlar olmasa sadece tüp bebek olsaydı inan hiç üzülmezdim..16-17 bin harcadım tek seferde..hayal kırıklığı cabasıB buda gecer ya hu tatlımm seni çok iyi anlıyorumm..
Hatta ben hep olmayacağını transferden hemen sonra hissederdim..
Ama gene de sakin olmakta fayda var.. Her ne olursa bizim hayrımıza yaa senin güzel canın sağolsun..
İnşallahhh tutunmuş ve süpriz olmuştur..
4 defaistanbul altunizade eurofertil 1 defa kosuyolu umut son 3 tedavimde eskisehir acıbademTedavilerini nerelerde yaptırdım canim
Canım bende akıntı ve ağrı oluyo.Ben pek anlayamayorum yumurtlama olayini takip etmenin kolay bi yolu var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?