Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Rabbim tekrar aralarını düzeltsin inşallah.
Allahümme ya vedud çek onlara bağışla.
Felak ve nas sureleri oku onlara.
Şeytana uyup yuvalarını bozmazlar inşallah.
Bide çocuklar varmış. Rabbim onların yüzü suyu hürmetine aralarını düzeltsin inşallah

Allah kimsey e kaldıramayacağı yükü tuklemez canım..olmuyorsa rabbim senin sesini duanı duymak istiyor demek ki..

4 defaistanbul altunizade eurofertil 1 defa kosuyolu umut son 3 tedavimde eskisehir acıbadem
yok artık :) hangi topikten yazacağımı şaşırdım sana ben eskişehirde yaşıyorum tüp denememide acıbademde yaptırdım belkide defalarca karşılaştık. Şu rahime çizik atma işlemi yapılmıştır o zaman sana yapıldıysa lütfen nasıl olduğunu anlatırmısın bana

Benide listeye alirmisinizzzzz...

Hiç sorma ya görev gibi geliyor
Dün çalıştık bizde ama bugünde lazım galiba kasıklarım ağrıyo ben yarın düşünmüştüm
Canım 3 gün üstüste çalışın kaçırmayın biz öyle yaptık benim için zor olsada normalde isteyen ben doktor dediği zaman nefret eder oluyorum yarın gecede yapıp bi süre düşünmüyorum gerildim valla inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

Yapıldı canım yumurta toplama işleminden farksız sadece aşağıdaki ameliyathanede yapılıyor süresi biraz uzun hiç ağrılı falan değil Ben kütahya da yaşıyorum eşim eskişehirli yakın diye bide fatih beyi çok önerenler oldu diye orda yaptırdık

Cnm çatlama iğnesinde 36 saat sonra çatlıyor. İğne yaptığın gün çalış bir gün bekle dedi doktor..sperm kaliteli olsun sonra tekrar çalış yine ertesi gün bekle dedi doktor. Özellikle iğneden 36 saati kaçırma demişti. Yani bugünü bekle yarın tekrar çalış derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…