- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Malum bugünlerde benim ovülasyon günüm. Dünü değerlendirelim dedim. Akşam KK da aynı günü değerlendirecek arkadaşlar geldi aklımaDeğerdircez tabi canım
bittiği zamandan itibaren gücün yetiyorsa gün aşırı ilişkiyle değerlendir. Böylece ovülasyon testine de gerek kalmazEczaneden mi aliyorz onuda bilmiyorum da pardon :)
Bilmiyorum zeynepcim ya dün böyle güzel haberler alınca gaza geldim evde test yaptım ama tek çizgi ,8-9 gün kala belli oldu diyenlerde vardı hem demekki bu ay da olmadı ne yapalım kısmet...Tatlim 32mm olup tutmayan oluyor benimkide en fazla 18 20 olup catliyodu 32yi duyunxa uzulmustum ama alakasi yokmus icin rahat olsun ayrica bata cok var niye umutsuzluğa kapiliosun sen
Bilmiyorum zeynepcim ya dün böyle güzel haberler alınca gaza geldim evde test yaptım ama tek çizgi ,8-9 gün kala belli oldu diyenlerde vardı hem demekki bu ay da olmadı ne yapalım kısmet...
Huuuu yavru ceylan erkencisin, o zaman benim dosya düzenlemem lazım öptüm:)
Hahahahah bak iyiymiş o yaptıktan sonra bakıyım bi dahayaHayretinggg yaniii... Normal gebeliklerde öyle 7 gün kala filan pozitif çıkması o kadar düşükki bunun için moral bozma derim...
Nerdeyse yaptıgın gece bakacaksın
Kızlar Düşen değerim bugün artmış ,çok şaşkınım.değerlerim 2gün arayla şöyle; 54-18-34. Böyle bir durumla karşılaşan oldumusevmkee ve firdevscansu nun duası 300 kaldı kızlar hadi el atalım....
Kızlar Düşen değerim bugün artmış ,çok şaşkınım.değerlerim 2gün arayla şöyle; 54-18-34. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu
BendeAnkaradayimaaa sendemi ankaradasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?