Bat ne zamanki geldimi kirmizilarevet canm klomen kullandım ve çatlatma iğnesi de yapılmıstı.
gecen ayda aynı sey oldu hamileyim sanmıstım değilmişim .. bu ayda olmadı yanii ..
hayırlısı önümüzdeki aya inşallah
Kızlar kızlar önce maaşAllah lar duyayım lütfen test sonucum geldi 11.gün degerim 201 çıkmış hamileyiiiiiiiiiiiiimbirisi Allah rızası için şu göbüşlü hatundan banada koyabilirmi çok hevesim vardı da hepinizden Allah razı olsun dua ve destekleriniz için herkese bööööyle sarılıyorum.
Aaay nasıl sevindim anlatamam ilk hediyemi almış gibi oldum teşk ederim canım hergün dua ediyorum rabbim hem sana hemde burdaki herkese bir an evvel nasip etsin diye
Bat ne zamanki geldimi kirmizilar
Sağol bitanem rabbim herkese yaşatsın inş.maşalllaaaahhh :) gözünüz aydın canm Allah sorunsuz hamilelik geçirip hayırlısıyla kucagına nasip etsin inşallah
hayırlı cumalar herkese bende 300.er adet okuyacagım bugunku arkadaslar ıcın ve benım duayı okuyandan allahrazı olsun ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder
Kızlar kızlar önce maaşAllah lar duyayım lütfen test sonucum geldi 11.gün degerim 201 çıkmış hamileyiiiiiiiiiiiiimbirisi Allah rızası için şu göbüşlü hatundan banada koyabilirmi çok hevesim vardı da hepinizden Allah razı olsun dua ve destekleriniz için herkese bööööyle sarılıyorum.
Allahm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş, gözün aydın.Kızlar kızlar önce maaşAllah lar duyayım lütfen test sonucum geldi 11.gün degerim 201 çıkmış hamileyiiiiiiiiiiiiimbirisi Allah rızası için şu göbüşlü hatundan banada koyabilirmi çok hevesim vardı da hepinizden Allah razı olsun dua ve destekleriniz için herkese bööööyle sarılıyorum.
Teşk ederim bitanem epeyce rahatladımOooo hayirli olsun tekrardan tatli anneAllah sağlıkla kucagina almayida nasip etsin canim
Ayyy bi sayfaya bakim ne var ne yok dedm ve girmemle güzel haberi okumam bir oldu canm masallahhhhhhh cok ama cok sevindm Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin.ben bayadir yoktm buralarda nasil oldu kendiliginden mi oldu sorununuz varmiydi ? Ayy cok mutlu oldm yaaa
Allahm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş, gözün aydın.
Dualar yaradı demekki, umarım dahada yükselir...Kızlar Düşen değerim bugün artmış ,çok şaşkınım.değerlerim 2gün arayla şöyle; 54-18-34. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu
Ayyy masaaalllllaaahhh bin kere yuzkereee masallahhhh evet tatli guzeel bir aannne dahaa olduuu derin bir ohhh cekesimm geldi cok sukurrr canimmm alllahhimm bundan sonraki surede yolunu acik etsin sanada esinede bebisinizede saglik versinnn canim bnmTeşk ederim bitanem epeyce rahatladımtabii kese görmeydi kalp atımıydı derken tam bi rahatlama için epey bi yolumuz var sen daha iyi biliyorsun tecrübeli anne hepimize canım sağlıklı evlatlar versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?