Tatliskom 8,9 gun kala pozitif cikani hic duymadim elbet vardir ama cok azdir eminimmm o yuzden bosuna moralini bozma enerjini dusurme...Sabredip bekle bi adetin gecsin bende cok umutsuz zamanda guzel haber aldim insallah sizlerde oyle olursunuz hatta esime 10 gun gecmeden test yapmiycam bu sefer dedim adam aksam eve testlerle geldi oyle yapmistim...Bilmiyorum zeynepcim ya dün böyle güzel haberler alınca gaza geldim evde test yaptım ama tek çizgi ,8-9 gün kala belli oldu diyenlerde vardı hem demekki bu ay da olmadı ne yapalım kısmet...
Sende tam kizmaliksin haaGünaydın canım. Çok sagol içim rahat etti , ha birde annemde yanlışlıkla bana sarımsaklı ayran verdi dün. Cacigin yoğurduyla karıştırmış. Bende bi içtim ki sorma/ daha fena oldjm. Gece istifra ettim. Şimdi evdeyim. Sağlık ocağına gidicem. Hem.kayıt actiricam hemde rapor alicam. Bu kanama nedn oluyor ji acaba. Ben bilmediğim için spor yapmistim temizlik yürüyüş. Bunlardan da olabilir mi
Canim insallah degerin artarak devam eder.Ben kimyasal gebelik gecirdim ama 7...12..14 oldu sonrada kanama gelmisti...Kızlar Düşen değerim bugün artmış ,çok şaşkınım.değerlerim 2gün arayla şöyle; 54-18-34. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu
Ama canim hamilelik belirtiside ayni oluyor...bu ay ilacmi kullanmistin?bende bu aydan ümitli gibiydim sanki ama artık değilimadetin belirtisi kasık ağrılarım basladı bile ..
Kızlar kızlar önce maaşAllah lar duyayım lütfen test sonucum geldi 11.gün degerim 201 çıkmış hamileyiiiiiiiiiiiiimbirisi Allah rızası için şu göbüşlü hatundan banada koyabilirmi çok hevesim vardı da hepinizden Allah razı olsun dua ve destekleriniz için herkese bööööyle sarılıyorum.
HAYIRLI CUMALAR CANLARIM...
Oooo hayirli olsun tekrardan tatli anneKızlar kızlar önce maaşAllah lar duyayım lütfen test sonucum geldi 11.gün degerim 201 çıkmış hamileyiiiiiiiiiiiiimbirisi Allah rızası için şu göbüşlü hatundan banada koyabilirmi çok hevesim vardı da hepinizden Allah razı olsun dua ve destekleriniz için herkese bööööyle sarılıyorum.
hep onu yaptık zaten şimdiye kadar gün aşırı ama görev gibi oluyor o zamanda malum. eşim vardiyalı çalışıyor gece 1 gibi eve gelince beni uyandırıyo filan, gözümün biri açık diğeri kapalı nolduğunu bile anlamıyorum. bide bunu deneyeyim dedim netten sipariş verdim p.tesi gelir heralde bakalımArkadaşım bence adetin
bittiği zamandan itibaren gücün yetiyorsa gün aşırı ilişkiyle değerlendir. Böylece ovülasyon testine de gerek kalmaz
Aaay nasıl sevindim anlatamam ilk hediyemi almış gibi oldum teşk ederim canım hergün dua ediyorum rabbim hem sana hemde burdaki herkese bir an evvel nasip etsin diyeHahahahah maşallahjhhh maşallahhhh hemen koyarım elbett :)
Ama canim hamilelik belirtiside ayni oluyor...bu ay ilacmi kullanmistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?