Canım yeterki oku gerçekten sayı önemli değil. Yeterki kimseye haksızlık olmasın yani okumayanları çıkarmak zorunda kalıyoruz dua hassas bi konu kalan olursa okuyoruz zaten biz sen hiç dert etmeKizlar nasilsiniz ???
k.bakmayın busıralar hep 150...200 alıyorum dua ları
ben sıramda dua sayısını düşürürüz kötu hissediyorum kendimi az okuyorum diye.
lutfen kusura bakmayın ama gercekten zor yetisiyorum.
Bu sınavlarım falan bi bitse
yarın da ev de misafirlerim olacak 12 kisitemizlik yemek yapmak falan
ordu gibi.
Canım ya bende hep yapardım daha önce. Artık yapmıyorum test evde bile yok. Negatif görünce daha çok üzülüyorumTest yaptim dayanamadim ama koca bir tek cizgi
Ayy ne güzelKızlar benim evlilik yıl dönümüm yarın muhtemell Çok sık uğrayamam...
Şimdidennn hepinizi öperimmm...
Arada girer listeye el atmaya çalışırım...
Duygusal krizlerden uzak, aşk ve meşk dolu, havalar nasıl olursa olsun sizin havanızın hep güzel olduğu bir hafta sonu diliyorummmmmmmmmm
Evet okumuştum ben bunu.1) Kısırlığa sebep olan en büyük etkenlerden birisi günahlarımızdır. Üstelik de bu falanca doktorun, falanca hocanın veya falanca felsefecinin görüşü değildir, kâinatı yaratan Yüce Allah’ın hükmüdür.
“Nitekim Allah Teâlâ (celle celalühü) Nuh sûresinin 10,11 ve 12. âyet-i kerimelerinde şöyle buyuruyor: (1)
‘Nihayet dedim ki: Rabbinizden bağışlanma talebinde bulunun. Şüphesiz ki o daime Ğaffar olmuştur. (İstiğfar edin ki; yetmiş sene süren kuraklık ve kısırlıktan sonra Rabbiniz) göğün yağmurunu üzerinize (bardaktan boşanırcasına) bolca akan bir halde salsın. Mallarla ve oğullarla size yardım etsin, sizin için pek kıymetli bostanlar yapsın ve sizin için ırmaklar meydana getirsin
Oyle yaseminim canimm cokk kotu oldummm negatifi goruncee ama rabbimden umudumu kesmeyecegimmm daha kirmizlar gelmedi benim bayimda yarinnn rabbimden hayirlisi gec dollenmede olabilir belki kuzicum bellimi olur hem annem bana sey demisti hastaligin uzerinden 10gun gecmeden toplam 40gun test yapma bekle demisti onu dinlemedim sizleri dinlemedim yaptimm bole de uzuldumm isdeCanım ya bende hep yapardım daha önce. Artık yapmıyorum test evde bile yok. Negatif görünce daha çok üzülüyorum
Canım daha erken tabi test için.Oyle yaseminim canimm cokk kotu oldummm negatifi goruncee ama rabbimden umudumu kesmeyecegimmm daha kirmizlar gelmedi benim bayimda yarinnn rabbimden hayirlisi gec dollenmede olabilir belki kuzicum bellimi olur hem annem bana sey demisti hastaligin uzerinden 10gun gecmeden toplam 40gun test yapma bekle demisti onu dinlemedim sizleri dinlemedim yaptimm bole de uzuldumm isde
Listemize eklenmek isteyenler yazabilir]/ / / / İSİM / / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ
Frdaa ============> 27 Haziran
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Rabbimmm saglikli hayirli evlatlar versin canimmm insaaallllahhh birgun olacak insallahCanım daha erken tabi test için.
Evet olmasada umudumuzu kaybetmeyelim inşallah bir gün olacak
Tamam canım kontrol ediyorum listeyi aldım ismen okuyoru.yarın sonuç günüm idrarda negatif çıktı ama inşallah kanda çıkar..Bugün dua eder misiniz benim için deCanım sen 20. kişiye kadar almıştın zaten 21,22,23,24 olarak düzeltelim biz onu sende ona göre oku bugünküleri yazdık zaten...listeyi kontrol et mutlaka kime okuduğunu emi, öperim.
Heee iyi o zamanBosveeeer ev isi hep yapilir sen bi 10 gunu daha yatarak gecir sonra bi kontrole gidersin dusuk riskin kanaman varmi diye baktirirsin.. Benim 10 gunde gecmisti kese alti kanama cok şükür.
Allahim esirgesin bebisini sende dinlenmene bak bulantilarin basladimi.bende birde reflu vardi ustune hamilelik midem ates parcasi var sanki yaniyo((
11 temmuz benim bat.]/ / / / İSİM / / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ
Frdaa ============> 27 Haziran
Umuttttt =========> 26 Temmuz
8 temmuz/ / / / İSİM / / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ
Nasılsınız sayın majesteleri?
Yaa inşallah benimki öyle olmaz ya normale döner inşallahYok düşük yapmış yani Sancı ile beraber keseyi ve bebeği düşürdü tuvalette.ama maalesef değer hemen sıfırlanmıyor zamanla işte.geçen salı 800 Lerden 38 düştü haftaya herhalde sıfırlanmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?