Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım yeterki oku gerçekten sayı önemli değil. Yeterki kimseye haksızlık olmasın yani okumayanları çıkarmak zorunda kalıyoruz dua hassas bi konu kalan olursa okuyoruz zaten biz sen hiç dert etme

Ayy ne güzel
Rabbim nice nice mutlu sağlıklı seneler yaşatsın size birlikte
En kısa zamanda bebekte gelir inşallah

Evet okumuştum ben bunu.
Artık adet edindim 5 vakit namazdan sonra 100 er adet tevbe ediyorum günde 500 yapıyor
Rabbim tövbelerimizi kabul etsin inşallah

Canım ya bende hep yapardım daha önce. Artık yapmıyorum test evde bile yok. Negatif görünce daha çok üzülüyorum
Oyle yaseminim canimm cokk kotu oldummm negatifi goruncee ama rabbimden umudumu kesmeyecegimmm daha kirmizlar gelmedi benim bayimda yarinnn rabbimden hayirlisi gec dollenmede olabilir belki kuzicum bellimi olur hem annem bana sey demisti hastaligin uzerinden 10gun gecmeden toplam 40gun test yapma bekle demisti onu dinlemedim sizleri dinlemedim yaptimm bole de uzuldumm isde

/ / / / İSİM / / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ

Cgpbas derya =====> 29 haziran
Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz

Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz

Canım daha erken tabi test için.
Evet olmasada umudumuzu kaybetmeyelim inşallah bir gün olacak

]/ / / / İSİM / / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ

Frdaa ============> 27 Haziran

Umuttttt =========> 26 Temmuz

Listemize eklenmek isteyenler yazabilir
Batları beraber bekleyelim

/ / / / İSİM / / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ

Frdaa ============> 27 Haziran

Umuttttt =========> 26 Temmuz

Canım sen 20. kişiye kadar almıştın zaten 21,22,23,24 olarak düzeltelim biz onu sende ona göre oku bugünküleri yazdık zaten...listeyi kontrol et mutlaka kime okuduğunu emi, öperim.
Tamam canım kontrol ediyorum listeyi aldım ismen okuyoru.yarın sonuç günüm idrarda negatif çıktı ama inşallah kanda çıkar..Bugün dua eder misiniz benim için de

Bosvermisim vallla. Anlama geldim şimdi. Annem 1 aylığına yok evde. Akli bende kaldı , giderken. Bulantı tam değilde canim. Tiksinme gibi sanırım . bi kolu geliyor burnuma iyk oluyorum , geçiyor. Ama tavuk yiyemiyorum ayıptır söylemesi. Yumurta haşlamıştım geçen günlerde onun suyu dokerken kokusu geldi yimurta yiyemiyorum şimdi. Rennie şurup var drum. Reçete etmiş bana. İçiyor musun ondan

11 temmuz benim bat.

8 temmuz

bende 250/250 alıyorum kızlar. az önce adet lekenlenmem başladı. yarın hastaneyi arayıp histeroskopi için gün alıcam

Nasılsınız sayın majesteleri?

Teşekkür ederim madam Bugün bilgisayarda sorun vardı. telefondan girdim ilk defa. Hemen yazıp çıktım. Küçücük ekranlar bana göre değil. Sen nasılsın bakalım. Geçen ki mesajın da regl olup negatif şeyler yazmıştın.Arkadaşlar da bunun sana yakışmadığını senin herkese pozitif yaklaştığını, ümitsiz olmamanı söylemişler. Sağolsunlar. Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Biz tabii ki ümitsiz değiliz ama bazen insan kendini teselli etmek yerine etraftan duymak istiyor. Belki duyduğumuz cümleler aynı, söylediğimiz cümleler aynı ama yine de duymak ve yalnız olmadığını bilmek istiyor insan. Anlaşılmak istiyor.(nokta)
(Ayy yazının devamını getiremedim. Kaldım öyle. Kal geldi yani Amaaan kızlar yaa sağlık olsun,huzur olsun, gerisi ikinci planda kalıyor. )

Yaa inşallah benimki öyle olmaz ya normale döner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…