olur canım not alıyım ben söyle kimler olduğunu yada bana veya portakales e mesaj at...KIZLAR HAFTASONU BELKI NETE GIREMEM.
4 ARKADASIN DUASINI ALSAM OLURMU???
Bende öyle ümit ediyorum canım çok yoruldum çünkü.Canım üzme kendini
İnşallah yeni ev yeni hayatla beraber bebişinde gelir. Belki bu ara aklından çıkar yerleşme telaşıyla
Yaklaşık 10 gün oldu. Değeri 500 küsürdü geçen Salı Dr tekrar çağırdı keseyi görmek için maalesef kese görülmedi değer 1500 lerde olması gerekirken 800 ler de çıktı zavallı kız iki günü kan verdi durdu damarları da inceymiş kollarım mosmor oldu yazmıştı.en son bugün kan verdi çok şükür 38 çıkmış ama bir hafta sonra tekrar kan verecek. Kız resmen düşük yaptığına sevindi dış gebelik olmadın da diyor.artık neler çektiyse ilkindeYaa peki nezaman düşük yaptı ,Allah'ım hayra çıkarsın inşallah
Hımm anladım inşallah değerin kat ve kat artar emeklerin Boşa çıkmasın inşallahBenimki tüpbebek ti canım,yumurtlamaya niye sorfun
9 temmuz"]İSİM / / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Benim ki de en geç 10 Temmuz daha erken gelmezse tabi"]İSİM / / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
Cgpbas derya =====> 29 haziran
O kadar güzel yazmışsın ki canım her zaman sukrediyorum muhteşem bir eşim harika bir evliligimiz var. Kaybetmek hiç sahip olamamaktan çok daha kötü bence. Ama yinede biliyorsunuz bu öyle bir özlem ki. Artık hiç bir zaman olmayacak gibi hissediyorum. Sanki hep 2 kişi kalacakmisiz gibi. Ev bakıyoruz ne gerek var ki büyük eve diyorumCanımmm üzülme demek çok boş bir laf farkındayım ama elden ne gelir,hangi kelime içindeki yangını söndürür bilmiyorum.Bende bayramda hamile olalım da tam bayram olsun diye geçiriyorum hep kalbimden ama olmayınca olmuyor. Bence de aklımızdan atmamız lazım yaşam kalitemizi kendimiz bozuyoruz, sende toparlan yavaş yavaş, biraz nefes al sonra bakarsın önüne, yinede buna şükür Rabbim ne kötü durumlardan koruyor bizi kim bilir, yıllarca hastalıklarla boğuşan acıyla yaşamak zorunda olan kullar ne yapsın, elleriyle en sevdiklerini belkide büyütüp yetiştirdiklerini toprağa verenler , savaştaki o siviller ne yapsın... Biz sevdiği belkide şanslı kullardanız, Allahım bizden razı olsun ne gelirse ondan...
Bugün adet oluyorum canım hala olamadım ama çok ağrıyor Karnım bacakları m. Rabbim bu bayrama nasip etmedi sonrakinde olur inşallah hepinize dua ediyorum inşallah siz hamile olursunuzCANIM BENİM BAYRAMA BOYNUNUN BÜKÜK GİRMEYECEĞİNİ NERDEN BİLEBİLİRSİN Kİ. BELKİDE HAMİLE GİRECEKSİN ALLAH BİLİR. BEN 7 SENEDİR HEMEN HEMEN HER AY AYNI HÜSRANI YAŞIYORUM AMA NE YAPALIM NASİP. GÜZEL MEVLAM BU GÜZEL CUMANIN VE MÜBAREK RAMAZANIN HÜRMETİNE BAYRAMA HEP HAMİLE GİRMEYİ NASİP EDER HEPİMİZE İNŞALLAHH
Bende aynı canımNe olsn tatlm en son sana anlattgm gibiym hala skildm bunaldm öyle sn nasilsn kuzum
38 çıktıysa daha düşük olmamış ama?Allah sabır versin,benimkinide hayırsızsa hayırlıya çevirsin inşallahYaklaşık 10 gün oldu. Değeri 500 küsürdü geçen Salı Dr tekrar çağırdı keseyi görmek için maalesef kese görülmedi değer 1500 lerde olması gerekirken 800 ler de çıktı zavallı kız iki günü kan verdi durdu damarları da inceymiş kollarım mosmor oldu yazmıştı.en son bugün kan verdi çok şükür 38 çıkmış ama bir hafta sonra tekrar kan verecek. Kız resmen düşük yaptığına sevindi dış gebelik olmadın da diyor.artık neler çektiyse ilkinde
Hımm anladım inşallah değerin kat ve kat artar emeklerin Boşa çıkmasın inşallah
Yok düşük yapmış yani Sancı ile beraber keseyi ve bebeği düşürdü tuvalette.ama maalesef değer hemen sıfırlanmıyor zamanla işte.geçen salı 800 Lerden 38 düştü haftaya herhalde sıfırlanmış olur38 çıktıysa daha düşük olmamış ama?Allah sabır versin,benimkinide hayırsızsa hayırlıya çevirsin inşallah
Görev gibi geliyo ya. Ama iyi değerlendirmek lazımYARIN
I DA DEĞERLENDİR SONRA GÜN AŞIRI :)
Görev gibi geliyo ya. Ama iyi değerlendirmek lazımYARIN
I DA DEĞERLENDİR SONRA GÜN AŞIRI :)
Allah yardımcın olsun ablacım.EV
EVET VE BU 7 SENE İÇERİSİNDE. TÜPLERİM TIKALI DİYE LAPAROSKOPİ OLDUM. LAPARASKOPİDE DR HATASI NEDENİYLE İÇ KANAMA GEÇİRDİM. ALLAH MUHAFAZA 2.OLSUN DERKEN 1.SİNİ ANASIZ BIRAKACAKTIMİÇ KANAMA NEDENİYLE AYNI GECE AÇIK AMELİYATA ALINDIM. ŞİMDİ KARNIMDA KOCAMAN BİR DİKİŞİM VAR:) SONRA 1 AŞILAMA YAPILDIM AMA TUTMADI. AŞILAMA SONUCUNU ÖĞRENMEDEN ÖNCEKİ BİR CUMA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM( ONUN İÇİN BURDAKİ TEDAVİ GÖREN ARKADAŞLARIN ADETLERİ YAKLAŞINCA Kİ AĞLAMA KRİZLERİNİ ANLAYABİLİYORUM) O DÖNEMLERDE YOĞUN KANAMALARIMDA VARDI. ADETLERİM YOĞUN GEÇERDİ VE AFEDERSİNİZ PELTE PELTE KAN GİDERDİ. SÜREKLİ KAN DEĞERLERİM DÜŞÜYORDU. KAFAYI KALDIRAMIYORDUM.BARİ ONA ÇARE BULAYIM DERKEN 2 DEFA KÜRTAJ OLDUM ÇÖZÜM BULUNAMADI. ALLAHIMA ŞÜKÜR ANKARADA BİR DOKTORU TESADÜFEN BULDUM . O KÜRTAJ YAPTI ONDAN SONRA ADETLERİM DÜZELDİ.YANİ ÇOK AĞIR OLMUYORUM. AMA 6 GÜN OLAN ADETLERİM ŞU AN 10 GÜNE ÇIKTI Kİ 11.12. GÜN BİLE PEYNİRİMSİ KIVAM GELİYOR. YEĞENİM BENİMLE DALGA GEÇMİŞTİ HATTA. TEYZE NE VAR İÇİNDE KAZITIP KAZITIP DURUYORSUN DİYE :)
YANİ ANLAYACAĞINIZ HERKESİN BİR DERİN HİKAYESİ VAR.
6 HAZİRANDA TÜP BEBEK İÇİN DR İLE GÖRÜŞTÜM NEDEN GEÇ KALDIN DEDİ. YAŞIM 41. EŞİMİ İKNA EDEMEDİM Kİ YILLARDIR.ŞİMDİ DE AMH DÜŞÜK VE TÜPÜN BİRİ TIKALI( KÜR KULLANDIM BİR SÜRÜ AÇILDIMI ONU D ABİLMİYORUM) EŞİM ŞİMDİDE NEDEN BU KADAR ŞEYE BAŞVURDUK KEŞKE 7 SENE ÖNCE TÜP BEBEK DENESEYDİK DEDİ GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN. YANİ HEM RUHEN HEM BEDENEN YORULDUM O DAHA YENİ ANLADI. NEYSE BU DA ANA HATLARI İLE BENİM HİKAYEM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?