Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

21.ESRA 22.EMEL 23.TUGBA 24. MAJESTELERI ARKADASLARIM ICIN 250 SER ALDIM.
TOPLAM 1.000 OKUYCAM AKSAMA INSALLAH...

"]İSİM / / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ

Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
Cgpbas derya =====> 29 haziran

Yaa peki nezaman düşük yaptı ,Allah'ım hayra çıkarsın inşallah
Yaklaşık 10 gün oldu. Değeri 500 küsürdü geçen Salı Dr tekrar çağırdı keseyi görmek için maalesef kese görülmedi değer 1500 lerde olması gerekirken 800 ler de çıktı zavallı kız iki günü kan verdi durdu damarları da inceymiş kollarım mosmor oldu yazmıştı.en son bugün kan verdi çok şükür 38 çıkmış ama bir hafta sonra tekrar kan verecek. Kız resmen düşük yaptığına sevindi dış gebelik olmadın da diyor.artık neler çektiyse ilkinde
Benimki tüpbebek ti canım,yumurtlamaya niye sorfun
Hımm anladım inşallah değerin kat ve kat artar emeklerin Boşa çıkmasın inşallah

O kadar güzel yazmışsın ki canım her zaman sukrediyorum muhteşem bir eşim harika bir evliligimiz var. Kaybetmek hiç sahip olamamaktan çok daha kötü bence. Ama yinede biliyorsunuz bu öyle bir özlem ki. Artık hiç bir zaman olmayacak gibi hissediyorum. Sanki hep 2 kişi kalacakmisiz gibi. Ev bakıyoruz ne gerek var ki büyük eve diyorum

Bugün adet oluyorum canım hala olamadım ama çok ağrıyor Karnım bacakları m. Rabbim bu bayrama nasip etmedi sonrakinde olur inşallah hepinize dua ediyorum inşallah siz hamile olursunuz

38 çıktıysa daha düşük olmamış ama?Allah sabır versin,benimkinide hayırsızsa hayırlıya çevirsin inşallah

Kizlar dualrinizi okudum rabbim kabil eyslein tez zamanda evleriniz miniklerle dolsun

38 çıktıysa daha düşük olmamış ama?Allah sabır versin,benimkinide hayırsızsa hayırlıya çevirsin inşallah
Yok düşük yapmış yani Sancı ile beraber keseyi ve bebeği düşürdü tuvalette.ama maalesef değer hemen sıfırlanmıyor zamanla işte.geçen salı 800 Lerden 38 düştü haftaya herhalde sıfırlanmış olur

+100 alıyorum
portakales evlilik yıl dönumunuz şimdiden kutlu olsn cnm
Sevgijiz saygınız eksik olmasın yuvanızdan.
Inş seneye bu zamnda bebiş olur evinizde
ve 4 kişi kutlarsınız +1 köpeğin

Allah yardımcın olsun ablacım.
Neler yaşamışsın.
İnşallah çok istediğin ikinci evladında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…