- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Sıradaki 4 arkadaşım için 250 şer alıyorum kızlar bazen giremiyorum kaçırmayayım duaları
Burcu canimm hayirlisi olsunn dualrimi hic eksik etmicem imanimi sallndirmiyacagimm negatifoldu diyee ama devam edecem bikmadan usanmadan canim belki gec dollenme olacaktir diyebeklicegimm kirmizilar gelmedi sureceAmin canım.. İnşallah kendi adıma konuşmak gerekirse biraz daha duygusallıktan cıkıp mantıklı yaşamam gerekiyor..
laboqıck diye bişi aldım iyidir inş. ilk defa deneyeceğim.MADEM ÖYLE İYİ YAPMIŞSIN CANIM. HANGİ MARKA SİPARİŞ VERDİN
Hooo dördüz:)Bir kere günün bu saatinde idrar testi mi yapılır
Gecikmeden ne bu acele ... Belkide hamilesin ya da hamile degilsin ama mış gibi yapmak için bi kaç gün daha varken niye bozdun şimdi moralini ...
Olacak bak dua ediyoruz hayırlısıyla canım benim..böyle olacaksın hemde :)
aminnn canm aminn 7 sene söylemesi yazması ne kadar kolay... ama içimizde kopan kıyametler tarifsiz burda yazarken bile her cümlemiz hep dua. allahm duy bizi.CANIM BENİM BAYRAMA BOYNUNUN BÜKÜK GİRMEYECEĞİNİ NERDEN BİLEBİLİRSİN Kİ. BELKİDE HAMİLE GİRECEKSİN ALLAH BİLİR. BEN 7 SENEDİR HEMEN HEMEN HER AY AYNI HÜSRANI YAŞIYORUM AMA NE YAPALIM NASİP. GÜZEL MEVLAM BU GÜZEL CUMANIN VE MÜBAREK RAMAZANIN HÜRMETİNE BAYRAMA HEP HAMİLE GİRMEYİ NASİP EDER HEPİMİZE İNŞALLAHH
Ay ben bir buçuk metre insanım 32 çocuğu neremle doğurayımSendeböyle olacaksın ahahahahah
bugunkilerle birlikte 4 kişi canımCanım sıradakı 4 arkadaş dedigin bugunki arkadaşlar harıç mi?
Canım sen 20. kişiye kadar almıştın zaten 21,22,23,24 olarak düzeltelim biz onu sende ona göre oku bugünküleri yazdık zaten...listeyi kontrol et mutlaka kime okuduğunu emi, öperim.19-20-21-22. Arkadaşlar için
Ben hep ondan kullanıyorum iyi gibi...laboqıck diye bişi aldım iyidir inş. ilk defa deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?