Zor geçiyo gunlerim acliktan bide butun gun tekim yani gunduz vakit geçiyo komsuyla ev isiyle ama aksam gecmiyo esimde ne zaman doncek belli degil takiyorum iste herseyi bos yere oysa adamin isi bu farkindayim bilerek evlendim 2 senedirde alismistim boyle durumlara ama simdi daha hassasim sanirim...Kaybetme korkusu sariyo icimiCanım iyimisin neyin var.
Hamilelik psikoloji yaşıyorsun sanırım
Canım geçecek inşallah bunlar. Azcık daha sabret. Bu çektiğin rahatsızlıklar günahlarına kefare olacak inşallahRennie tablet var ama fayda etmiyo bana
Gaviscon var oda fayda etmiyo artik yalvarıyorum Rabbime su mide yanmam gecsin diye
Sabah bulantidan sadece peynirle ekmek attim bi lokma agzima bastirsin diye o bile mideme dokundu
Sikayet etmiyorum asla ama acim butun gun oturdum agladim en son.
Insallah geçer tez zamanda...Gitgide kilo veriyorum cocugu ac birakiyorum diye dusunup daha cok uzuluyorum of
Canım psikolojik olarak böyle düşünüyorsun. İnşirah suresini oku bak nasıl geçecek inşallah.Zor geçiyo gunlerim acliktan bide butun gun tekim yani gunduz vakit geçiyo komsuyla ev isiyle ama aksam gecmiyo esimde ne zaman doncek belli degil takiyorum iste herseyi bos yere oysa adamin isi bu farkindayim bilerek evlendim 2 senedirde alismistim boyle durumlara ama simdi daha hassasim sanirim...Kaybetme korkusu sariyo icimi
Canım şuan listemiz kapalı listeyi yarıladıkSelamünaleyküm kızlar benide alırmısınız bende katılmak istiyorum duaya
Saol geç kalmişim :-(Canım şuan listemiz kapalı listeyi yarıladık
Ramazan ayında inşallah tekrar başa dönecek listemiz o zaman yeni alım yapıyoruz.
Sayfamızı takipte ol arkadaşlar eklerler seni canım
Insallah kuzum.Sıkıntılar bizler icin imtihanlarimiz hep baska baska.Farkindayim.Ama gurbette olmak zor sende bilirsin.Isyana dusmek surekli kafamda kurmak istemiyorum kaybetme korkusu vs bunlar hep vesvese biliyorum ama bazen engel olamiyorum.Hepimizin bi kaderi var hersey bizler icin...insallah Imtihanlarimiz kolay olur hayatimizda...Sıkıntılara sabredecek gücü kuvveti nasip etsin Rabbim hepimize...Canım psikolojik olarak böyle düşünüyorsun. İnşirah suresini oku bak nasıl geçecek inşallah.
Bak bebeğin de gelecek eşin işteyken onla zaman bi güzel geçecek
Amin inşallah vesvese gerçekten vesvese bunlarInsallah kuzum.Sıkıntılar bizler icin imtihanlarimiz hep baska baska.Farkindayim.Ama gurbette olmak zor sende bilirsin.Isyana dusmek surekli kafamda kurmak istemiyorum kaybetme korkusu vs bunlar hep vesvese biliyorum ama bazen engel olamiyorum.Hepimizin bi kaderi var hersey bizler icin...insallah Imtihanlarimiz kolay olur hayatimizda...Sıkıntılara sabredecek gücü kuvveti nasip etsin Rabbim hepimize...
Ekliyorum Allah kabul etsin canım+50/50 alayim bende canim
Okurum canimKızlar kalan 200/ 200 okumak isteyen varmı
Yasemin sence ben yarinda ov. Testi yapayım miyasmin5846yarıda 41546512 .!.:Kızlar kalan 200/ 200 okumak isteyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?