Rennie tablet var ama fayda etmiyo bana
Gaviscon var oda fayda etmiyo artik yalvarıyorum Rabbime su mide yanmam gecsin diye
Sabah bulantidan sadece peynirle ekmek attim bi lokma agzima bastirsin diye o bile mideme dokundu
Sikayet etmiyorum asla ama acim butun gun oturdum agladim en son.
Insallah geçer tez zamanda...Gitgide kilo veriyorum cocugu ac birakiyorum diye dusunup daha cok uzuluyorum of
[/QUOT
Canım benim insallah geçer şey diyorlar uç aydan sonra bulantı kesiliyor. İnsallah sendede öyle olur. Bulantı tabletleri var. Hatta biz onkoloji hastalarına verilen bir bulantı tbni dr recetesiyle hamilelere veriyorduk. Bunu tabii enndogru drun karar verecektir. Alternatif olarak soylim dedim. Mideni boş bırakmamaya çalış gülüm ya. Şeyde diyorlar ilk 3 aylıkken. Yenilenen bebeğe pek gitmiyormus. Ne kadar doğru onuda bilmiyorum. Kendini çok üzme. Böyle olan çok var. Olmadı bk yine Dr una şöyle haftada birde olsa serum takviyesi yapsın. Bebeğin gelişimine gore yapar onuda. İçinde rahat eder.
Ben lavaboya kalktim bu saatte karnim AC sanki ayıptır söylemesi dolapta hıyar var idi onu yikadim. Hem yaziyom hem yiyiyom