İmsak başladı ben yiyemem :)Sagolasin bebisimm. Sende aliver birtene eline .. Beraber karşılıklı yiyek
AminnnnnnVallahi ezan okunuyor , burada. Allahım bu güzel günlerde bu güzel ayda kimin ne dileği duası varsa hayirlisiyla kabul etsin. İsteklerine kavuştursun. Dertlilere deva, hastalara şifa, caresizlere çare olsun. Evlat isteyenlere hayirlisiyla tez vakitte hayırlı saglikli ahlaklı vicdanlı eli ayağı düzgün aklı selim evlatlar nasip etsin insallahhh.
İmsak başladı ben yiyemem :)
Sen ye bol bol bebeşi aç bırakma
Bide çalışıyorsun oralarda ihmal etme bebişi atıştır ara sıra bişeyler kendine mola ver
Aminnnnnn
Bana ismen dua etmeyi unutma olur mu
Zorla duamı istiyorum ne
İyi yapmışsın boşver kötü hissettiğinde kendini rapor al dinlen. Verirler rapor tabiUyy bende nasıl bi saatte kalktiysamm. Yarin iftardan sonra yeruk o vakit. İse gitmedim canım bugün rapor aldım. Sabah rahatsızdim , gözüm kesmedi minibüse neyin binipde ise gideyim. Çalışayım. Sağlık ocağı sağolsun rapor verdi. Merak ediyom acaba her gittiğimde rapor verecekmi bana ya :))
Allah razı olsun bahar cımHayır ne zoru gülüm benimmm. İstemen daha güzel hemde . dur tekrar okuyum senin ismini soyliyim.. Kiminin duası ... Allahım bilir
İyi yapmışsın boşver kötü hissettiğinde kendini rapor al dinlen. Verirler rapor tabi
Allah razı olsun bahar cım
Hamilelerin duası kabul olurmuş
Ben inanıyorum buna çünkü şuan çok önemli kişilersiniz. Rabbim in mucizezini karnınızda taşıyorsunuz
Ne güzel ya evet hiç aklında yokken birden geldi minik bebek.. Rabbim ol dedi.Senden de razı olsun canim. Devrim gibi geliyor içimde bir devrim var diyorum. Allahım seninle beraber isteyen3 herkeslere nasip etsin tez vakitte.
İnsallah sende benim gibi olursun bir bakmisin tahlil sonucunda 3binlerde.. Hic beklemediği bir anda , ben biliyorsundur klomen baslicaktik hsg cektircektim olmadı 2 ay sonra aşılama .. Hic beklenti yokken tahlil sonucunu benden sonra sana nasıl şey yaptım ya sen gördün asla unutmam seni . sende bunu unutma.
Kfani rahatlar çok düşünme . hele esinle beraberken ayıptır söylemesi keyifle olsun
Aklına bebis gelmesin. O andan sonra hoşuna giden bir kitap al onu oku
Canım benim bencede oku allahım kabul etsin rabbimiz minigini nasip etsin inşallah inşallah da hayırlı haberleri ni almak nasip olsun:):):):)Bende geçen cumartesi okudum ama akşam ezanına kadar bitmesi gerekiyor muş bende bilmiyordum geç bitirdim.
Yarın bende tekrar okuyacam inşallah.
Aminnn güzel ablam ağzından bal damlıyor :)Canım benim bencede oku allahım kabul etsin rabbimiz minigini nasip etsin inşallah inşallah da hayırlı haberleri ni almak nasip olsun:):):):)
Canım benim yardıma ihtiyacın olursa yetişmemektedir gibi seve seve okurum yeterki okunsun :)Aminnn güzel ablam ağzından bal damlıyor :)
Çok teşekkür ederimCanım benim yardıma ihtiyacın olursa yetişmemektedir gibi seve seve okurum yeterki okunsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?