Frdaa ============> 27 Haziran
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz Damla 2015 =======> 9 Temmuz Veson ============>10 Temmuz Irmak10 ==========> 10 Temmuz Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz
cnm ben bu Örneği Can'ını sıkmak için vermedim aksine umut olsun diye verdim. Evet arkadaş Üzücü bir olay Yaşadı inşallah bir daha Yaşamaz.benim dikkatini çekmek istediğim şey ilk hcg değerleri 9 7 13 60 200 500 küsür.hep iki günde bir verilmiş sonuçlar. Dikkat edersen ilk Başlarda bir dalgalanma oldu ama sonra değerleri çok güzel çıktı.inşallah seninki de yükselir.diğer tahlili ne zaman vereceksin?
Portakales canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun Rabbim bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallah Rabbim biran önce bebiş sesleriyle evinizi neşelendirsin
Portakales canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun Rabbim bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallah Rabbim biran önce bebiş sesleriyle evinizi neşelendirsin
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET; HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> ElifAhsen02
ESRA ve umuttttt
EMEL arkadaşlarımız için okuyoruz LİSTEMİZ;
Canım aslında gidip kan vermem lazım ama ben gidiyorum ama kan vermeden dönüyorum bugün aşılamamın 17. Günü doktor 15. Gün kan testi yaptır dedi ama ben yapmadım yaa korkuyorum
Frdaa ============> 27 Haziran
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz Damla 2015 =======> 9 Temmuz Veson ============>10 Temmuz Irmak10 ==========> 10 Temmuz Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz
Canım aslında gidip kan vermem lazım ama ben gidiyorum ama kan vermeden dönüyorum bugün aşılamamın 17. Günü doktor 15. Gün kan testi yaptır dedi ama ben yapmadım yaa korkuyorum
Aaa canım ne den yaptırmıyorsun
Bak test günün geçmiş.
Adet olmadın pozitif çıkacak inşallah o zaman.
Yaptır bence hiç durma.
Belkide isminin ilk sayfada olması lazım
Biz burda bat falan diyoruz bide.
Düşünme batı falan