İnşallah canım yaaa inşallah Rabbim isteyen herkese çifter çifter versinBenim asilamanin 12. Gunu belli olmustu canım inşallah vardir bebisin seninledir
Canım ne olur üzme kendini ne kadar desekte üzeceksin kendini biliyorum 2defa aynı duyguyu bende yaşadım kalbin acıyor biliyorum ama bırakma kendini lütfen inanki geçiyor yeni bi tedavi için hırsla başlıyorsun demekki vakti var bi tanemBir tüp bebek denemesi daha hüsranla sonuçlandı..rabbim dayanmak zor ama senden başka kimsem yok...beni kimsesiz bırakma...
portakales merhaba canım nasılsın
hatırladın mı beni
duaya katılmak istiyorum yardımcı olurmusun ?
kaç tane alacagım kaç günde bitireceğim bilgilendirirmisin canım
Canım benim çook teşk ederim çok mutlu oldum
Canım çok üzüldümBir tüp bebek denemesi daha hüsranla sonuçlandı..rabbim dayanmak zor ama senden başka kimsem yok...beni kimsesiz bırakma...
AminnnnnnTesellilerden,acır bakışlardan,hamileğini bizden saklayan insanlardan,her şeyden uzaklaşmak istiyorum..,dönüp dolaşıp yine geliyoruz aynı yere..rabbim isyan ettirme bize..yardım et gönlümüze inşirah ver...
Seninde adetin lekelenme ilemi başlıyorLekelenmeler oldu kizlarbu ayda olmadi rabbim dayanma gucu versin
İnşallah paylaşacaksın canım 14 günü geçince artık kesinleşiyo diye biliyorum senin 17 gün olmuşAyyy yaseminim ne kadar güzel şeyler yazmışsın inan içime umut doğdu bi hoşuma gitti anlatamam tamam pazartesi günü kesin gidip kan testi yapıcam bakalım inşallah pozitiftir bende burda paylaşırım sizlerle mutluluğumu
İnşallah sizlerin duasıyla bizde hamile olacaz inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş duanızı eksik etmeyin listemizdeki herkeseCanım benim çook teşk ederim çok mutlu oldum14 kişi olmuşuz bu arada rabbim dualarımızı kabul ediyor inş hepimiz o listede olucaz kızlar çalışmalara devam lütfen
İnşallah canım o zaman pazartesi ilk işim kan vermekİnşallah paylaşacaksın canım 14 günü geçince artık kesinleşiyo diye biliyorum senin 17 gün olmuş
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah canım o zaman pazartesi ilk işim kan vermek
Aynen geldi lekeyle baska da gelmedi suann ama cok uzuldummmSeninde adetin lekelenme ilemi başlıyor
Gelemeyesiceler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?