- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Suphen olmasın derken düzenli yapamazlar diye düşüne bilirsin diye dedim canım sonuçta çocuk onlar küçüğü 11 büyüğü 16 amma :)Ablam niye şüphem olacakki anlamadım.
Maşallah sübhanallah ne mutlu sana..
Yok yok ne şüphesiSuphen olmasın derken düzenli yapamazlar diye düşüne bilirsin diye dedim canım sonuçta çocuk onlar küçüğü 11 büyüğü 16 amma :)
Amin inşallah hayirlisiyla ben mucizemi bekliyorumAllah razı olsun ablam.
Çok mutlu oldum inan ki.
Eşimde bende kızlarına dua ediyoruz Rabbim işlerini güçlerini rast getirsin
ikiside sana hayırlı evlat olsun.
Evin en miniğide gelir inşallah tez zamanda hepiniz mutlu olursunuz.
Amin ablam.Amin inşallah hayirlisiyla ben mucizemi bekliyorum
Allahım dan dilerimki senin bebeğini Rabbimiz hayırlı kılsın ve tez zamanda nasip etsin inşallah inşallah minigini canım benim inşallah
Hakkaten niye yok, yanlışlık olmuştur canım düzeltiyorum hemen...Kızlar adım neden listede yok
gozun aydin caniim cok sevindimKizlar meraba iyisiniz insallah esim geldi cok şükür biraz toparladim psikoloji olarak :)
Bende arkadaslara 250ser okuyorum...Allah kabul etsin
canım evlilik yıldönümü hediyen hayırlı bir evlat olsun înşallah hep mutlı olhepiniziii kocaman öperimm dualarımızı yaşadığımız günler çok yakın olsun inşallahh..
687403_igt .!.:Sebep belli mi.Histereskopi sebebi bulmak icin mi canım
Allah razı olsun arkadaşım.umitsiz değilim doğal yoldan çocuk sahibi olmam zaten imkansız ama tüp bebekle olacak bir gün..olmasada dediğin gibi dünyaya geliş amacımız bu değil..Rabbin seninleyken kimse anlamasa da önemli değil..namaz kıldım dua ettim rahatladım biraz..bide bundan sonra kimseye söylememe kararı aldım aileme bile tüp bebek yaptığımızı söylemeyeceğim destek değil köstek oluyorlar daha çok strese sokuyorlar bizi..kayınvalidem kaldı transferden sonra yanımızda..arkanda dört donuyoruz kıymetini bilmiyorsun sözüne 3gun ağladım..belkide stresten olmadı...rabbim nasip etmedi işte sebeblere takılmayayım diyorum beceremiyorum...Senin içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum canım 7 kez yaşadım bu duyguyu. Ağla iyice. Sonra da kafanı dağıtacak birşeyler yap. Yürüyüş, elişi, temizlik bile olur. En iyisi dostlarla, aileyle birlikte olmak diyemiyorum çünkü onlar da anlayamaz ama yalnız kalmamış olursun. Eş artık birşey diyemiyor, biz ağladıkça. Tıkanıp kalıyorlar. Sen bu konuyu düşünmeyeceğin şeyler yap. Bir süre sonra Allah tekrar yeniliyor seni, yoluna devam etme isteği veriyor. Şunu unutma bizim bu dünyaya geliş amacımız çoğalmak değil. Her olayda, her şeyde Allah'ın hikmetini görebilmek. İsteme makamındayız. İnşaallah isteklerin hayırlısıyla gerçekleşir. Allah ümitsizliği (yeis) sevmez. Şükredecek o kadar şey var ki. Daha kötü imtihanları düşünerek teselli olmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?